hamilelikte mobbing

Hamilesin ve mobbing mi, mail, işe giriş çıkış bile senin işini görür! Sakın pasif kalma, dava sürecinde seni çıkaramaz

Zaten yeterince katakulli dönüyor bizim iste fazla mesailer hic sayılmıyor sözde fazla çalışılan saatler eritiliyor hatta imza alıyorlar bunun için ama ortada bişi yok.. Bölge sorumlumuzu defalarca kufrederken duydum bnada aynini demiş hatta o mağazaya gitmiyorsa çok af edersiniz s.tirsin gitsin demiş

Ispatlarsanız 3 şahitle bile yetiyor sanırım hukukçu arkadaslar daha iyi bilir

Hem de ne biçim mobbing, sen yarımsın hakarettir hatta

Ben bu yarim dediği halimle neler yapıyorum üstelik en çokta buna yanarım... Yarin kıyametler kopucak o ofiste ama hic bir yere kilimi kimildatmiycam nen hic birşey yapmadım bunu hakedecek

Sinirden uyuyamiyorum bütün gün ağladım koca koca adamlar utanmiyorlar boyle baskı yapmaya.. Bi markette çalışıyorum gebeligim öğrenildiğinden beri ilk olarak yardımcılık yaptığım mağazadan artik bu isi yapamazsın denilip geri çekildim gikimi cikarmadim bebeğimi düşündüm çok zorlanmamak adına tamam dedim sustum parti time olacaksın dedi kabul etmedim o zaman bu mağazada kalamassin sn artık yarimsin dedi beni evinden daha uzak ve çok daha yoğun bi mağazaya gönderdi gene sustum ama yetti artik ne demek ya istifa ya parti time ya başka bölge... Bu mobbing tir degilmi
canim oncelikle sakin ol. bebegin herseyden kiymetli. sakin olacaksin bu surecte. mobinge hakaret de eklenmis anladigim kadariyla. yapacagin sey su. dik dur avukata danis ve yoneticini yasal haklarini avukata danisacagini belirt. iki yol var. yoneticin geri hamle yapar. ya da yoneticin firma adina insiyatif alir isinden olursun sana dava yollari acilir. lutfen bi avukata danis. ve sakin ol. uzme bebegini:)

canim oncelikle sakin ol. bebegin herseyden kiymetli. sakin olacaksin bu surecte. mobinge hakaret de eklenmis anladigim kadariyla. yapacagin sey su. dik dur avukata danis ve yoneticini yasal haklarini avukata danisacagini belirt. iki yol var. yoneticin geri hamle yapar. ya da yoneticin firma adina insiyatif alir isinden olursun sana dava yollari acilir. lutfen bi avukata danis. ve sakin ol. uzme bebegini:)

İsimden olmam gerçekten mühim değil su durumda açıkçası isi inada bindidik adamla adam bna dediğini yaptirtmanin peşinde bnde boyun egmeyip dik durmanın pesindeyim.. Dibine kadar savunucam hakkımı yarin geri adim attı attı atmadı mahkemede görüşcez.... Defalarca söyledim ben hamileyim ve bu bir özür değil bna bunu yapmaya bu kadar uzmeye hakki yok!

X