- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
- Konu Sahibi Nisanesintisi01
-
İlk ikisi düşük oldu maalesefbir kızım var şimdi 26 günlük :)) Allah razı olsun :)
Anladım baya zormuş sizin durumda kusma fazla anladığım kadarıyla insallah bulantınız çabuk geçer en geç 2 ay sürüyor bu durum sanırım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun insallahHalsizlik yorgunluk kasık ağrısı ateş basması meme sızlaması ve 3. haftada bulantı baş dönmelerim başlamıştı halen de devam ediyor tatlım rutin olarak hergün bir veya 2 öğün kusuyorum diğer öğünlerde öğürüyorum
Anladım baya zormuş sizin durumda kusma fazla anladığım kadarıyla insallah bulantınız çabuk geçer en geç 2 ay sürüyor bu durum sanırım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun insallah
Amin inşallah hepimiziRabbim yardımcınız olsun insallah bulantınız sizi çok rahatsız etmez teşekkürler
Test yaptrmadan once ilk belirtilerim goguslerim normalden fazla sızladı ucu koyulaştı ustundeki damarlar daha net belli oluyodu kasıklarıma ara ara kramplar giriyodu ve en onemlisi hissdiyosnuz gercekten ben hissetmiştim ama ben ihtimal bile vermiyodun olmuyodu yani imkansızdı benm için birde bulantılar ogrendkten 1/2 hafta sonra basladı su an 5 haftalıgız yogun bulantı yasıyorum birde aşermiştim cokf ena:)) umarım yeterli olur:)Kızlar merhaba ilk haftalardaki belirtileri yazar mısınız ?
Test yaptrmadan once ilk belirtilerim goguslerim normalden fazla sızladı ucu koyulaştı ustundeki damarlar daha net belli oluyodu kasıklarıma ara ara kramplar giriyodu ve en onemlisi hissdiyosnuz gercekten ben hissetmiştim ama ben ihtimal bile vermiyodun olmuyodu yani imkansızdı benm için birde bulantılar ogrendkten 1/2 hafta sonra basladı su an 5 haftalıgız yogun bulantı yasıyorum birde aşermiştim cokf ena:)) umarım yeterli olur:)
Adetim gectikten sonra anladım ondan once aanlamadm acıkcasıBen güzel açıklamışsınız ilk belirtileriniz yani testten önceki adet döneminde mi yoksa ondan önce mi anlamaya başladınız merak ettim
Adetim gectikten sonra anladım ondan once aanlamadm acıkcası
Benden size tavsiye adetten once kendinizi dinlemeyin pskolojik olrak o kdr cok etkiliyo ki adetten once yasanan seylerle aynı hisler ve adetiniz en az bi hafta ecsin test yapınki hayal kırıklıgına ugramayın allah herkesin gonlune gore versin inşallahTeşekkürler cevap ıcın bekleyelım bakalım
ilk kızımda 8.haftada başlamıştı bunda 6.haftada basladiTam olarak kaçıncı haftada başladı hatırlıyor musunuz ?
Bnde 6.haftadayım midem cok bulanıyo bu ara ne iyi gelir acaba8.haftada başladı ve tam olarak bitmesi 18.haftayi buldu.agzima hiçbir şey koyamiyodum su bile icemiyordum yerlerde sürünüyor dum kusmaktan. Gerçekten çok zor günlerdi.15.haftada yavaşlamaya başladı bulantı ama tamamen geçmesi 18i buldu
Ara ara kasik agrilarim var birde asiri derecede sari akintim var ic camasiri degistirmeye yetisemiyorum
Bnde 6.haftadayım midem cok bulanıyo bu ara ne iyi gelir acabadun mahvoldum 2 gundur yemek yiyemiyorum
Amin ❤Ayyy çok seviyorum kız çocuklarını Allah bağışlasın darısı bize olsun insallah
Peki hamile olduğumuz en erken sanırım adet gecikmesinden sonra anlarız kesin olarak benim daha adete 8 9 gün varŞöyle bir gerçek var. Çoğunlukla adet gecikmesi olmadan bir belirti olmuyor. Hamilelikten şüphelenince bir kısım belirtiler psikolojik olarak da oraya çıkabiliyor. Misal ben çocuk istediğim dönemde adetime yakın midem bulanırdı. Ama hamile kaldığım ay hiçbir belirti yoktu. Öğrendiğimde 4 haftalıktı. 2-3 hafta daha hiçbir belirti hissetmedim. Hatta acaba hamile değil miyim diye düşünmeye bile başlamıştım kendimce. Doktora gitmiş olmama rağmen. Ama sonra 7. -8. Hafta gibi bulantı halsizlik başladı. Ve hala devam ediyor.
Ama daha 4 haftalıkken bulantı kusma yaşayan insan tanıyorum. Kişiden kişiye değişen birşey
Ben adetime 3 gün kala kan tahlili den öğrendim. Başka bir rahatsızlığım vardı. Doktora gitmiştim o şekilde öğrendim. İdrarda bu kadar erken çıkmaz diyorlar ama ben eve gelince bir de idrar testi yaptım onda da çift çizgi çıktı.Peki hamile olduğumuz en erken sanırım adet gecikmesinden sonra anlarız kesin olarak benim daha adete 8 9 gün var
Bugun hastanelik olduk serum taktılarBeni iğde ve ayva bayaa rahatlatiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?