How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamilelikte mığde bulantıları kaçıncı haftadan başlar ?

Şöyle bir gerçek var. Çoğunlukla adet gecikmesi olmadan bir belirti olmuyor. Hamilelikten şüphelenince bir kısım belirtiler psikolojik olarak da oraya çıkabiliyor. Misal ben çocuk istediğim dönemde adetime yakın midem bulanırdı. Ama hamile kaldığım ay hiçbir belirti yoktu. Öğrendiğimde 4 haftalıktı. 2-3 hafta daha hiçbir belirti hissetmedim. Hatta acaba hamile değil miyim diye düşünmeye bile başlamıştım kendimce. Doktora gitmiş olmama rağmen. Ama sonra 7. -8. Hafta gibi bulantı halsizlik başladı. Ve hala devam ediyor.
Ama daha 4 haftalıkken bulantı kusma yaşayan insan tanıyorum. Kişiden kişiye değişen birşey

bende aynı senin gibi oldum.
seninle aynı şeyleri düşünüyorum.
imzamı atarım altına. :KK19:

Ben adetime 3 gün kala kan tahlili den öğrendim. Başka bir rahatsızlığım vardı. Doktora gitmiştim o şekilde öğrendim. İdrarda bu kadar erken çıkmaz diyorlar ama ben eve gelince bir de idrar testi yaptım onda da çift çizgi çıktı.
8-9 gün daha çok erken. Biraz sabırlı olmalısın. Pek de bir belirti bekleme.

Haklısınız zaten bu ay olmazsa artık oluruna bırakacağım yumurtlama günüm harıc takıp etmeyecegım ve kendımı dinlenmeyeceğim bugün dayanamadım idrar test yaptım şak diye tek çizgi çıktı yanı negatıf adet günüm gelene kadar yapmam artık moralim bozuldu çünkü
Hassas testim var ıdrar icin artık adet olamazsam adet günü bakacağım gecıkırse de kan testine gidecegım

6.haftada..ben toplamda 120 şişe serum yedim.gunde 3 tane takiyolardi.ama en fazla olanın bile 18.haftada bulantısı geçiyormuş.ilk bebeğinizmi

6.haftada..ben toplamda 120 şişe serum yedim.gunde 3 tane takiyolardi.ama en fazla olanın bile 18.haftada bulantısı geçiyormuş.ilk bebeğinizmi
Daha değil sabırsızlıkla 11 Eylül’ü beklıyorum 8 gün kaldı günler geçmiyor insan bir bebeği olsun istıyor hayırlısı bakalım ilk olcak olursa

Back