- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
- Konu Sahibi Nisanesintisi01
-
Göğüs hassasiyeti ve aşırı uyku isteğiKızlar merhaba ilk haftalardaki belirtileri yazar mısınız ?
İki Aydan fazla sürmüş kilo kaybetmiş olmalısınız7nci haftada baslamisti sanirim benim bulantilarim ve 16nci haftanin sonuna kadar surdu. Surekli uyuma istegi, yorgunluk, goguslerde hassasiyet, duygusallik vs olmustu :)
Göğüs hassasiyeti ve aşırı uyku isteği
Evet berbatti. 4 kilo verdimİki Aydan fazla sürmüş kilo kaybetmiş olmalısınız
6.haftada başladı hala devam.
onun dışında halsizlik.
hayırlısı olsun senin için de.
Evet berbatti. 4 kilo verdim
İki üç haftalıkta sanırım..ama inan değişiyor ya ilk gebelik de göğüs hassasiyeti vardı ikincisinde hiç belirti yoktu üçüncüde uykuya düşkünlük vardı,,Tam olarak kaçıncı haftada başladı hatırlıyor musunuz ?
İki üç haftalıkta sanırım..ama inan değişiyor ya ilk gebelik de göğüs hassasiyeti vardı ikincisinde hiç belirti yoktu üçüncüde uykuya düşkünlük vardı,,
Rabbim yardımcınız olsun insallah bulantınız sizi çok rahatsız etmez teşekkürlerBende 6 nci haftadayım ve artik başladı mode bulantıları yavaş yavaş bugün tam kusacak olmadı. Ama hep bulanti hissi beni bitiriyor
Benimde 6 haftada başladı ve devam ediyor.
Aynı zamanda göğüs hassasiyeti aşırı uyku isteği halsizlik ve kasık ağrılarım var.
Ayyy kıyamam ya bugünler çabuk geçer ve saglıkla kucağınıza alırsınız insallah
İlk ikisi düşük oldu maalesefSizin baya erken başlamış Çocuklarınızı Rabbim size bağışlasın teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?