• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte midye yemek?

benimde canım çok çekmişti ama eşim yedirmedi :( ama fazla yemediysen zararı olmaz gibi geliyor..bizler bazen çok abartıyoruz çünkü..biraz rahat olmak lazım :)

Slm kızlar 4 haftalık hamileyim ve dün gece 14 adt midye yedim bu akşamda zararlı olduğunu öğrendim ve şuan çok korkuyorum... dün gece yedim öğlende ishal olmuşum acaba zaehirlendimmi ve bebişime bişey oldumu çok korkuyorum...

Hayatım boyunca hic midye yememiştim ama ilk hamileligimin 5.ayinda canım cok istedi ve bir günde 20 tane midye yedim. Zararlı oldugunu bilmiyordum ilk ve son oldu. Cok şükür oğluma bisey olmadı ama sizler yemeyin tabiki yada cok seviyorsanız canınız cok istediğinde bir kac tane ile geçiştirin.

:)yeme rekoru sende galiba... umarım hiç bişi olmamıştır... benim bebişimede :( isal olmam da umarım tesadüf gelmiştir içimi ferah tutmaya çalılıyorum ama :$

bende ilk ayımda henüz hamile olduğumu bilmeden yedim.. hemde 20 tane falan :(
öğrendikten sonrada 1-2 tane yedim..ulrtasonda çok şükür sağlıklı dedi ama bende korkmuştum baya..
sen yinede abartmadan ye illa yiyeceksen

Ben doktoruma sordum abartmamak sartiyla herseyi yiyebilirsin dedi. İlk kizimda da abartmadan canimin istedigi herseyi yedim midyede dahil suan kizim 3 yasinda dogru duzgun hastalanmiyor bile gayet saglikli cok sukur. Korkmayin yani

Ben de geçtiğimiz ay 5-6 tane yedim, abartmadıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum. Doktorlar da çok sıkmıyorlar bu konularda abartmayın diyorlar sadece. İçiniz rahat olsun hiç bişeycik olmaz bebişlerimize Allahın izniyle :KK68:

Cevap yazan oldu mu bilmiorum ama pilava karabiber ekleyip limon sıkınca midyeye benzior tadı baya hemde, aklında bulunsun canın çok isterse ondan yersin biraz da olsa keser:) ve o midyeleri nasıl yaptıklarını gördüm anlatsam miden kaldırmaz yemezsin bi daha iğrenç birşeyyyyy

ayyy canim çekti ayol,pamuk ekmege midye tava ve tarator sosuyla birlikte aaah ahhh ama bebisimiz için buna da katlaniriz :p

Back
X