Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte midye yemek?
- Konu Sahibi cilekli_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Olmamıştır inşallah canım içimizi ferah tutalımBebişe bişey olmamıştır umarım çok kötüyüm şuan...
ne yapmam gerek uyku bile tutmuyo....
Hayatım boyunca hic midye yememiştim ama ilk hamileligimin 5.ayinda canım cok istedi ve bir günde 20 tane midye yedim. Zararlı oldugunu bilmiyordum ilk ve son oldu. Cok şükür oğluma bisey olmadı ama sizler yemeyin tabiki yada cok seviyorsanız canınız cok istediğinde bir kac tane ile geçiştirin.
Valla canim ben hamileligimin ikinci ayinda tam 62 tane yedim zararli oldugunu bilmiyordum simdi 27. Haftamdayim masallah bebegimin herseyi cok normal bir sorun yok ne zehirlendim ne ishal oldum hatta canim hala istiyor ama dogumdan sonrasina sakliyorumYedim bişey olmadı diyen yok mu (
ben yedim. 5-6 taneydı sanırımYedim bişey olmadı diyen yok mu (
Cevap yazan oldu mu bilmiorum ama pilava karabiber ekleyip limon sıkınca midyeye benzior tadı baya hemde, aklında bulunsun canın çok isterse ondan yersin biraz da olsa keser:) ve o midyeleri nasıl yaptıklarını gördüm anlatsam miden kaldırmaz yemezsin bi daha iğrenç birşeyyyyy