Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm neler neler denedim. Ama hiç geçmiyor. Midem boş olunca büküyor. Hafif bişeyler yiyorum ekşiyor. Çok bunaldım artık. Doktorlar ilaç veremiyorbende de oldu bir kaç gün üst üste.yediklerime dikkat ediyorum kendini bir dene bakalım ne yediğin zaman daha çok ağrıyor.
bir de idrar yollarınla ilgili kültür yaptırdın mı?
Selam kızlar. 11 haftalık hamileyim. 6. Haftadan itibaren aşırı derecede mide ağrısı çekiyorum. Sürünüyorum adeta. Mideme hortum bile saldılar ama bişey çıkmadı. Aynı şeyleri yaşayanlar varmı? Tavsiyesi olan varmı? Lütfennnnnn yardımmmmm((
Kıyamam geçmiş olsun canm ya. Bende bugün tekrar doktora gittim. Midemde iltihap varmış. Bi ilaç verdi inşallah faydasını görürüm. Bitkisel bi ilaç. Suya karıştırıp içtim rahatlattı sanki. Adı iberogast.askisi58 malesef bende aynı sorunları yaşadım hatta su bile içemeyecek duruma geldiğimden 15. haftada hiperemezis nedeniyle 3 gün hastanede yattım. Yatıştan önce 3 hafta boyuncada her 3 günde bir acile gidip serum + damardan zofran yedim. Toplamda 6 kg gitti. Şimdi 19. haftamın içindeyim. Eskisi kadar değil şikayetlerim ancak etkileri devam ediyor. Mide asitinden boğazım tahriş oldu 3 aydır gün boyunca boğazımda birşey takılı ve sallanıyor hissi beni acayip rahatsız ediyor. KBB uzmanına gözüktüm mide asiti sebep dedi. Doktorun önerisiyle akşam dişlerimi fırçaladıktan sonra bir bardak suya karıştırdığım karbonat ile gargara yapmaya çalışıyorum azda olsa faydasını gördüm.Hastanede diyetisyenim Ülk.. Sade Grissini ni önerdi ve işe yaradı 2-3 tane ile günü geçirdiğimi biliyorum..
Merhaba cok uzun zaman olmus konu acalı ama boğaz tahrişi geçti mi, nasıl çözüm buldunuz? Veya baska yasayan var mı arkadaslar 7. Haftamdayım ve mide yanması kaynama ve boğazım tahriş faranjitten cok zorlanıyorumaskisi58 malesef bende aynı sorunları yaşadım hatta su bile içemeyecek duruma geldiğimden 15. haftada hiperemezis nedeniyle 3 gün hastanede yattım. Yatıştan önce 3 hafta boyuncada her 3 günde bir acile gidip serum + damardan zofran yedim. Toplamda 6 kg gitti. Şimdi 19. haftamın içindeyim. Eskisi kadar değil şikayetlerim ancak etkileri devam ediyor. Mide asitinden boğazım tahriş oldu 3 aydır gün boyunca boğazımda birşey takılı ve sallanıyor hissi beni acayip rahatsız ediyor. KBB uzmanına gözüktüm mide asiti sebep dedi. Doktorun önerisiyle akşam dişlerimi fırçaladıktan sonra bir bardak suya karıştırdığım karbonat ile gargara yapmaya çalışıyorum azda olsa faydasını gördüm.Hastanede diyetisyenim Ülk.. Sade Grissini ni önerdi ve işe yaradı 2-3 tane ile günü geçirdiğimi biliyorum..