Hamilelikte mide sorunları :( :(

askisi58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
111
4
118
Almanya
Selam kızlar. 11 haftalık hamileyim. 6. Haftadan itibaren aşırı derecede mide ağrısı çekiyorum. Sürünüyorum adeta. Mideme hortum bile saldılar ama bişey çıkmadı. Aynı şeyleri yaşayanlar varmı? Tavsiyesi olan varmı? Lütfennnnnn yardımmmmm :(((

bende de oldu bir kaç gün üst üste.yediklerime dikkat ediyorum kendini bir dene bakalım ne yediğin zaman daha çok ağrıyor.
bir de idrar yollarınla ilgili kültür yaptırdın mı?

bende de oldu bir kaç gün üst üste.yediklerime dikkat ediyorum kendini bir dene bakalım ne yediğin zaman daha çok ağrıyor.
bir de idrar yollarınla ilgili kültür yaptırdın mı?
Canm neler neler denedim. Ama hiç geçmiyor. Midem boş olunca büküyor. Hafif bişeyler yiyorum ekşiyor. Çok bunaldım artık. Doktorlar ilaç veremiyor :(

bende 7. hafta içindeyim 8 gündür sabah kalktığımdan uyuyana kadar uyuyabilirsem tabi midem bulanıyor hiç bişi de iyi gelmedi ağlayıp duruyorum... eşimde benden de miden bulanır diye yanıma gelmiyor kafayı yiyecek durumdayım :(

Valla otlar çaylar ilaçlar denedim, banamısın demedi.. Açken ağrıdı , yediğimde resmenn köpürdü :/ tuzlu şeyler biraz iii geliyordu oda böbreklere zarar verdi :/ pek çaresi yok galiba.. Tek çaren doğum.. Şimdi ölüyorum bitiyorum, birdaha çocukmu töbe diosun ya, doğumdan sonra unutuveriyorsun.. Bu tatlı şeye az bile çekilenler diosun :)) bunlar hep geçici , sonraki mutluluk kalıcı olsun inşallah.. Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin

Selam kızlar. 11 haftalık hamileyim. 6. Haftadan itibaren aşırı derecede mide ağrısı çekiyorum. Sürünüyorum adeta. Mideme hortum bile saldılar ama bişey çıkmadı. Aynı şeyleri yaşayanlar varmı? Tavsiyesi olan varmı? Lütfennnnnn yardımmmmm :KK43:((

bende şuan 26 haftalık hamileyim halen devam edio mide yanmaları hatta mide kramplarına kadar gidio doktora gittiğimde yağlı, acılı, baharatlı yememem gerektiğini söledi, muhtemelen yediklerinden :KK56:

Kızlar yememe içmeme dikkat ediyorum ama boşken ayrı ağrı doluyken ayrı ağrı. Bulantıda tuzu biberi. Bütün hamileliğim böyle geçecekse işim var benim. Doğum sancısı çekseydim bitmişti. Allah hepimize ve karnımızdakilere sağlık versin :) yanınca ılık süt iyi geliyor amaağrı olunca bitiyorum. Hiç bişey fayda etmiyor. :KK43: Ama tavsiyelere açığım. :KK15:Şimdiden teşekkürler

askisi58 malesef bende aynı sorunları yaşadım hatta su bile içemeyecek duruma geldiğimden 15. haftada hiperemezis nedeniyle 3 gün hastanede yattım. Yatıştan önce 3 hafta boyuncada her 3 günde bir acile gidip serum + damardan zofran yedim. Toplamda 6 kg gitti. Şimdi 19. haftamın içindeyim. Eskisi kadar değil şikayetlerim ancak etkileri devam ediyor. Mide asitinden boğazım tahriş oldu 3 aydır gün boyunca boğazımda birşey takılı ve sallanıyor hissi beni acayip rahatsız ediyor. KBB uzmanına gözüktüm mide asiti sebep dedi. Doktorun önerisiyle akşam dişlerimi fırçaladıktan sonra bir bardak suya karıştırdığım karbonat ile gargara yapmaya çalışıyorum azda olsa faydasını gördüm. :KK43::KK43: Hastanede diyetisyenim Ülk.. Sade Grissini ni önerdi ve işe yaradı 2-3 tane ile günü geçirdiğimi biliyorum..

askisi58 malesef bende aynı sorunları yaşadım hatta su bile içemeyecek duruma geldiğimden 15. haftada hiperemezis nedeniyle 3 gün hastanede yattım. Yatıştan önce 3 hafta boyuncada her 3 günde bir acile gidip serum + damardan zofran yedim. Toplamda 6 kg gitti. Şimdi 19. haftamın içindeyim. Eskisi kadar değil şikayetlerim ancak etkileri devam ediyor. Mide asitinden boğazım tahriş oldu 3 aydır gün boyunca boğazımda birşey takılı ve sallanıyor hissi beni acayip rahatsız ediyor. KBB uzmanına gözüktüm mide asiti sebep dedi. Doktorun önerisiyle akşam dişlerimi fırçaladıktan sonra bir bardak suya karıştırdığım karbonat ile gargara yapmaya çalışıyorum azda olsa faydasını gördüm. :KK43::KK43: Hastanede diyetisyenim Ülk.. Sade Grissini ni önerdi ve işe yaradı 2-3 tane ile günü geçirdiğimi biliyorum..
Kıyamam geçmiş olsun canm ya. Bende bugün tekrar doktora gittim. Midemde iltihap varmış. Bi ilaç verdi inşallah faydasını görürüm. Bitkisel bi ilaç. Suya karıştırıp içtim rahatlattı sanki. Adı iberogast.
Allah hepimize sağlıklı bebişler verir inşallah ve sıkıntımızı azaltır..

sorun yaşayanlara geçmiş olsun, benim de zaman zaman mide problemlerim oluyor, gece geç saatlerde yemek yememeye çalışıyorum bir de iki günde bir veya günde bir sade soda tüketmeye çalışıyorum. Sorun olduğunda soda iyi geliyor tavsiye ederim

Merhaba cok uzun zaman olmus konu acalı ama boğaz tahrişi geçti mi, nasıl çözüm buldunuz? Veya baska yasayan var mı arkadaslar 7. Haftamdayım ve mide yanması kaynama ve boğazım tahriş faranjitten cok zorlanıyorum

Merhaba..bende de aynı sıkıntı var çok benzer olduğu için yazma ihtiyacı duydum. 11 haftalık hamileyim ve sanki yemek borumda birşey varmış gibi, boğazıma birşey takılıyormuş gibi hissediyorum. Kalp çarpıntısı da yapıyor bende bu durum.
Gün içinde baya sıkıntı veriyor ve yaşam kalitemi düşürüyor. Özellikle yemek yedikten sonra çok sıkıntı veriyor fakat açken de göğsümdeki yanma, agrı devam ediyor. Göğüsten dr a gittim film çekemediği için kandan baktı bazı değerlere sorun yok dahiliyeyr de görün dedi. Dahiliyeye gittim ancak ultrasonla bakabilirz dedi bebekten dolayı. Daha ultrasona girmedim cuma günü gireceğim. Rabbim hepimize şifa versin huzurla geçirelim hamileliğimizi inşaAllah 🤲

Aynı sorun bende de var boğazımda sürekli bişey takılı ve balgam oluyo bazende yanıyo 23.haftamdayım ve uzun süredir çekiyorum bu durumu baya bunaldım artık çözüm bulan varsa allah rızası için banada yardımcı olsun

Ayy tek değilmişim 🤦🏼‍♀️ Bende 2-3 gündür fena mide bulantısı ve yemekten sonra mide yanması oluyo ne olcak böyle tavsiyesi olan var mı🥺

Valla 23.haftama kadar hep ızdırap içinde geçti hamileliğim midede bulantı kusma yanma ağrı asit fazlalığı şimdide boğazımı yakıyor sanırım asit ve boğazım acayip acıyor ve sürekli balgam oluyor çıkarmaya çalışıyorum iyice acıyor boğazım ne yapıcam bilmiyorum

Back
X