Hamilelikte mide bulantısı

Yorumunuz için çok teşekkürler dikkate alacağım sağolsun tekrardan bildiklerinizi aktardığınız için

Yorumunuz için çok teşekkürler dikkate alacağım sağolsun tekrardan bildiklerinizi aktardığınız için
Rica ederim
Nasıl hissettiğinizi biliyorum ama bunlar normal ve geçici şeyler. Sizin ve bebeğin sağlığı bozulmadığı sürece sorun yok aslında
Elma suyu, elma püresi, haşlanmış elma suyuyla birlikte bunlar da mideyi çok rahatlatır
Haşlanmış patates üstüne biraz tuz yada bütün fırına atılmış patates yada doğranmış birkaç damla yağ ve tuz ile karıştırılıp fırında kızartılmış patates mideyi bulandırmaz
Sulu yemeklerdense katı yiyecekler tercih edin, acı ekşi şekerli yağlı şeyleri çok tercih etmeyin. Ayva mide bulantısını keser.
Mümkünse başkası hazırlasın siz yiyin mümkün değilse sıkıntı etmeyin
Üzerine içine yağ sürülmemiş beyaz peynirli yada kaşar peynirli tost, haşlanmış yumurta, bir kase yoğurt yada bir bardak ayran, birkaç adet hurmayla gayet sağlıklı bir gün geçirirsiniz

İnternette yazan bi kaç şeyi yaptım beyaz leblebi, tuzlu kraker falan ama yağlı şeylerden uzak duruyorum zaten yemem mümkün değil yiyemiyorum gerçekten ağlıyorum mide bulantısından çok farklı bişey size çok teşekkür ediyorum tekrar tekrar çok iyi yazmışsınız sağ olun

Açlık mide bulantısını arttırır kussanız da midenizi boş bırakmamaya çalışın
Hiç önemli değil sizde sağolun

Matofini kendi kafanıza göre mi bıraktınız daha sonra doktor devam ettirdi mi acaba

Matofini kendi kafanıza göre mi bıraktınız daha sonra doktor devam ettirdi mi acaba
Şöyle bir olay geldi başıma gebeliğe bağlı tansiyon çıktı 3 hafta hastanede yattım ordaki doktorum bana matofini neden kullandığımı sordı bende doktorumun yazdığını ama ne için kullandığımı bilmediğimi söyledim şekeri olanlar kullanıyormuş senin şekerin var mı dedi bende bildiğim kadarıyla yok dedim birkaç gün şeker ölçümü yaptılar yokmuş yani boşu boşuna kullanmış oldum bıraktırdı doktor ama ilacı bana yazan doktor hamileliğimin sonrasında bile kullanmamı söylemişti matofin iyi bir ilaç değilmiş bildiğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…