arkadaşlar ben 3 yıl bitti 4 e girdik evliliğimizde ve sürekli mantar oluyorum.bu akıntı peynir kesiği şeklinde.tedavi oluyorum öbür ay yine oluyor.şimdi hamileyim ve şimdi öyle berbat bir akıntı ki artık peynir kesiği gibi değil ne yapacağımı bilmiyorum.dr um 3 ayı doldur fitil veririz sana dedi.ama kullanabilirmiyim bişey olur mu.bu durumu yaşayanlar yardım edin noluurr.daha önce 5 düşük yaşadım ve çookk korkuyorum mantardan dolayı bişey olur mu diye.senağlama
canım bende gebelıgımın ıkıncı ayında mantar oldummm doktora gıttım bana her zaman kullkanılan bır fıtıl yazdı ıcınde sadece ıkı tana vardıı kullandım aynı dakıka o akıntıyı soktu ıcımde ne var ne yok hepsını dısarı attı ıkıncı gunu hıc bısey kalmadııııııı ALLAHA COK sukur ne ıllet bıseyy yaaaaaaaaa bı bı bebegım oldu su an 29 gunlukk su anlık bısey yokkkk mantarım gectı ama zaten en cok mantar gebelıkte meydana gelen bı rahtsızlıkkk ve ıgrenc artı tıksındırıcıo bısey ıyyyyy öööööö gebelıkte ysadıgım ıcın artık kendımden tıskınmıstımmmmmmm ınsanın kendısınden mıgdesı bulanıyo yaaaa
ahhhhh sorma tatlım yaaa aynen benim hislerimi anlatmışsın.dilerim benim de geçer ozaman fitil kullanmakta fayda var.çok teşekkür ederim rabbib meleğini bağışlasın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?