• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Mantar

seno6262

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2024
35
13
3
29
Selam arkadaşlar 13 haftalık hamileyim 2 gündür vajina kaşıntısı ve yanma nedeniyle doktora gittim Gyno lomexın fitil verdi doktor ama internete ilk 3 ayı doldurmadan kullanmayın demekten aranızda kullanan var mı yada mantara iyi gelen bir şeyler

Selam arkadaşlar 13 haftalık hamileyim 2 gündür vajina kaşıntısı ve yanma nedeniyle doktora gittim Gyno lomexın fitil verdi doktor ama internete ilk 3 ayı doldurmadan kullanmayın demekten aranızda kullanan var mı yada mantara iyi gelen bir şeyler
Bende 16 haftalık gebeyim bende de sarı akıntı vajına yanması ve kaşıntısı kötü koku vardı doktora gittim sadece şikayetleri söyledim donaxly vajınal fitil yazdı bu normal mi bilmiyorum kan testi falan istemedi yada bisey yapmadı sadece şikayetleri söyledim yani ilk 3 ayda vajınal fitil progestoron kullananlar var ama mantar tedavisi için olanı bilemem ben şimdi eger enfeksiyon gecmezse baska doktora gidicem bence sizde kullanmadan önce bi doktora daha gidin öyle kullanın

Back