• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte maden suyu tüketimi

Lavinya8955

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
168
219
23
35
Hamilelikten önce her gün sade mmaden suyu tüketirdim. Şu an 9+3 haftadayım. tereddüt etmekle beraber mide yanmalarım başladığı için arada yarım şişe içiyorum. Herhangi bir sakıncası var mı, bilgisi olan yazabilir mi?

Son düzenleme:
Hamilelikten önce her gün sade soda tüketirdim. Şu an 9+3 haftadayım. tereddüt etmekle beraber mide yanmalarım başladığı için arada yarım şişe içiyorum. Herhangi bir sakıncası var mı, bilgisi olan yazabilir mi?
Maden suyu sudan sonra icilecek en yararli sıvı derler. Soda degil maden suyu. Tereddut edecek bir sey oldugunu sanmiyorum.

İçebilirsin canım. Günde 1 tane. Mineral kaybına da iyi gelir. Ben de günlük mutlaka tüketmeye çalışıyorum.

Sade maden suyu iç.
Meyveli aromalı olmaz.

Bende 24 haftalık hamileyim normalde de maden suyunu limonla çok tüketen bir insandım hala daha devam ediyorum günde bir tane maden suyu tüketiyorum... Bir zararı olduğunu duymadım hiç.. Yanlış hatırlamıyorsam doktoruma da sormuştum bunu zararı yok demişti.. Aslında sorduğuma eminim ama yanılıyorsam yanlış birşey demek istemem.. Sizde bir sorun doktorunuza bence..

İçebilirsin canım. Günde 1 tane. Mineral kaybına da iyi gelir. Ben de günlük mutlaka tüketmeye çalışıyorum.

Sade maden suyu iç.
Meyveli aromalı olmaz.
Meyveli içmiyorum katlı maddeleri var onlarda. Sade içiyorum da acaba hafta olarak erken içmemin bir zararı var mı diye düşündüm.

Bende içiyorum maden suyu mıde yanmama iyi geliyor sade maden suyu bardağa koyuyorum ıcıne bı kaç dilim limon mis gibi oluyor

Back
X