Hamilelikte kullanilan vitaminler??

Vıtamın kan degerlerıne bakılarak verılır ama ılk uc ay folık asıt alıyorsun. Uc aydan sonra decvıt ya da kansızlık varsa başka takvıye verıyor doktor.

Canım ilk 3 ay folik asit kullanılıyor. Sonra değerlerine göre doktor başka ilaç veriyor.

Merhaba, ben hamileliğimi 4+3 'te fark ettim. Doktor en başından birden fazla vitamin takviyesi olan ilaç tavsiye etti.
Normalde ilk 3 ay önemli olan folik asit.
Sonraki aylarda omega 3, b vitamini vs de önemli.
Almanya da yaşadığım için ilaç kutusu da almanca ama bi ekran görüntüsü eklemeye çalışırım. Siz yine de en önce doktorunuzla konuşun derim .
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Hamileligin ilk aylarında hangi vitamini kullanıyorsunuz??
Folik asit dışındaki tüm ihtiyaçlarınız test yapılarak öğrenilir. Dr teşhis eder sonra tedavi eder. Aile hekimliginize gidin değerlerinizi olcturun zaten eksik varsa aile hekiminiz de yazar.

Merhaba ilk 3 ay B12 li folik asit kullandım. Şimdi multivitamin ve mineral içerikli takviye alıyorum.
Bu sürecin en başında genel kan tahlili ile düşük veya yüksek değerlerin var mı onun netleştirmesi gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…