Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kansizlik var galiba degerlere baktirip kan ilacinizi arttirin bence normal degil cunku..
Benim 1 ay gibi bir zamanım kaldı ve ben aşırı derecede kül yiyorum canım istiyor hakim olamıyorum kendime benim gibi olan varmı
Bebeginize birsey olmadan hemen doktora gidin çünkü zehirliyorsunuz onu
bu nasıl saçma birşey anlamadım! benim etrafımda gördüğüm anne adayları alkolik olsa ağzına bir damla alkol sürmüyor karnındaki bebeği zarar görmesin diye 15 sene sigara içip 1 tane sigara içmiyor 9 ay boyunca yine bebeği için siz oturup kül mü yiyorsunuz? ve kendinizi tutamamanız mı bahaneniz? Yazık bana sorgulamak düşmez ama bu nasıl annelik tartışılır gerçekten..
nolur bana kızma ama ilk okuyunca istemsiz güldüm.geçmiş olsun canım bu kansızlık benim komşum bildiğin toprak yiyordu aş eriyordu resmen tutamıyorduk kızı.aman diyim böyle şeyler önemli acilen bir doktora git.
hanfendi ilk başta dediğiniz gibi size düşmez beni sorgulamak bende günde 2 paket sigara içen biri olarak hamile kalınca bırakan biriyim ben bir bebeğimi 7 aylık hamileyken kaybetmişim ve bu bebeğime birşey olmasın diye kımıldamıyorum nefes bile alırken dikkat ediyorum kimse salak değil oturup kül yesin. Tek dileğim bir gün başına gelsin de gör ama yinede ben sizin kadar acımasız olmuyacam hamilelikte olmaz inş böyle kül yemeniz. ben anneliğimi çok iyi biliyorum bu bir hastalık canım bir kül yemek istedi oturdum yedim meselesi değil bilmeden acımasız yorum yapıp anneliğimi asla sorgulamayın.
madem herşeyi bu kadar çok biliyosunuz ağzınıza kül sokmayı kesip o bıraktığınız kan ilaçlarınıza devam edip bebeğinizi de içerde rahat bıraksaydınız hanımefendi.. ne diyim sizin takdiriniz olmuş sorgulanması bile gerekmiyor apaçık ortada Allah herkesin yaşıcağını kendi verir sizin lafınızla olmaz rahat olun istediğinizi söyleyebilirsiniz ki gerçekten de herkese yaşıyacağını vermiş olduğunu tekrar görmüş oldum size peek kolay gelsin :)
birisi anormal dahi olsa derdi icin topik acip dertlesmek istediginde illaki o topige enaz bir tane kaynana tesrif edecek...
boyle bırsey ıcın arkadssımızı yargılamayız ama herkestende kul yenmesi olayını normal bır durum gıbı gormesini bekleyemeyiz bunu yasayan anlar benım annemde onceden kul yıyordu snra gectı gecen gun izne gıttıgımde tekrar kul yedıgını farkettım ve tabıkı asırı derecede kansızlık cıktı bu sıgara kullanıyr tabı kul yemekte enaz sıgara kdr bagımlılık vucut ıstıyor ama lutfen bıran once dr ye gıdın ve kan ilaclarınıza baslayın tekrar dogumdada cok kana ıhtıyac dıyacaksınız ılerısını hem kndınız hem bebegnz ıcın rahat huzurlu gecırmk ıstıyorsnz
başladım zaten kan ilacıma alıyorum artık külde görünce hemen çöpe döküyorum. kendimi tutmaya çalışıyorum teşekkürler desteğiniz için.
rica ederım. mesela annem hiç kültabağı kullanmazdı eline biriktirirdi yada agzına atardı direk gercekten korkutucu ama vucutta asırı derecede istek oldugu bellı bu herhangı bır yıyecegı asırı derecede canınınızın ıstemesı gıbı bırsey olmalı ama gecıyor hepsı emın olun ılacları kullanınca vucuttKI O ISTEK TE GİDECEK. ORNEGN ANNEM bana hamıle ıken bıara sigara kullanmayı bırakamamıs bende bazen dıorum kı genetiğimle oynadın o yuzden ben böleyım söleyım vs. fln dıe saka takılıyorum cok uuzuluyor ne yanı annemın benı sewmedıgı anlamına mı gelıyor sıgara içti diye belkı zararı oldu o bellı ama bunun ıcın annemı yargılayamam umarım sıze cok ıyı ornek olmusumdur sızde tedbırınızı almıssınız sımdıden bebegınız sıze tesekkur edıyor
sizinle muhattap olmuyacam çok böyle oh iyi olmuş gibi laflar kullanıpda sonları gördüğüm insanlar oldu benim asıl size kolay gelsin
teşekkür ederim beni anladığınız için.
birisi anormal dahi olsa derdi icin topik acip dertlesmek istediginde illaki o topige enaz bir tane kaynana tesrif edecek...