• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte koşu bandı?

kemanella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
550
439
103
31
Kızlar merhaba ben 73.5 kg ile hamile olduğumu öğrendim bu ay Alllah a çok şükür.Biliyorsunuz dışarda virüs kol geziyor o yüzden korkudan pek yürüyüşe çıkamıyorum. Evde koşu bandı var düşük tempoda günde 25 dk şeklinde iki kez yürümeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı koşu bandında yürüyüş yapan var mı bu dönmede ?

Kızlar merhaba ben 73.5 kg ile hamile olduğumu öğrendim bu ay Alllah a çok şükür.Biliyorsunuz dışarda virüs kol geziyor o yüzden korkudan pek yürüyüşe çıkamıyorum. Evde koşu bandı var düşük tempoda günde 25 dk şeklinde iki kez yürümeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı koşu bandında yürüyüş yapan var mı bu dönmede ?
Hayirli olsun, bence dedigin sekilde yuruyus yap mutlaka ben de bahcede yuruyus yapiyorum.

Youtube da bi doktordan dinledim evde ki oksijen miktari disariya gore az oldugundan evde yapmak pek iyi degilmis anladigim kadariyla

Ona kalirsa buyuksehirler, termik santral bolgeleri,baz istasyonlarinin yogun oldugu yerler vs vs de cok saglikli degil. Malesef herkes ulke kiyi seritlerinde yasamiyor...

Mutlaka yapmalisin hamileligin her haftasinda harekete ve hareketle bebege giden oksijenle kana ihtiyaci var.

Youtube da bi doktordan dinledim evde ki oksijen miktari disariya gore az oldugundan evde yapmak pek iyi degilmis anladigim kadariyla
onu ben de duydum o yüzden hep camları açın içerisi oksijen dolsun diyorlar yürürken ☺️

Back