Gelişimi tamamladı biliyorum ama sağlıklı olan bebeği Allah korusun ya sağlığını bozarsa diye korkuyorum. Doktorum saç boyatmama, ilişkiye girmeye bile izin vermiyorken aşıya tamam demesi şaşırttı. Kendisine güveniyorum ama içim rahat değilValla ben hafta başı sinovac aşımı oldum. İkiz hamileyim. Doğumdan sonra yazarım da siz geç kalmış olur musunuz bilmem. Ama bebeklerin gelişimi zaten tamamlandı. Önemli olan ilk 3 ay onda da zaten doktorlarda yaptırmıyorlar
Gelişimi tamamladı biliyorum ama sağlıklı olan bebeği Allah korusun ya sağlığını bozarsa diye korkuyorum. Doktorum saç boyatmama, ilişkiye girmeye bile izin vermiyorken aşıya tamam demesi şaşırttı. Kendisine güveniyorum ama içim rahat değil
Haftaya randevum var gitmişken soracağım mutlaka Aşı da kesin antikorlu doğuyor mu diye.İçiniz rahat değilse tabiiki olmayın ama şunuda göz ardı etmeyin bebekleriniz antikorlu doğacaktır. Allah korusun hastanede hastalık kapmakta var işin ucunda. Hastalık mı aşı mı? Aşının daha az zarar vereceğini düşünüyorum.
Haftaya randevum var gitmişken soracağım mutlaka Aşı da kesin antikorlu doğuyor mu diye.
Geçen gün bir makalede korona kapanların bebeklerinin anne karnında kapmış olma ve antikorlu doğma ihtimalleri yüz 3,2 gibi bir oran yazıyordu.
Bu arada ilginiz için teşekkür ederim sağlıkla gelsin bebekleriniz
Amin inşallahTeşekkür ederim. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Merhaba siz korona aşınızı 3.trimester da mı oldunuz? Ben de şuan 3.kısımdayım. Vakalar artınca bende olsam mı demeye başladım. Herhangi yan etkisi zararı oldu mu size?Valla ben hafta başı sinovac aşımı oldum. İkiz hamileyim. Doğumdan sonra yazarım da siz geç kalmış olur musunuz bilmem. Ama bebeklerin gelişimi zaten tamamlandı. Önemli olan ilk 3 ay onda da zaten doktorlarda yaptırmıyorlar
Merhaba sizinle de haftalarımız aşağı yukarı aynı ben 1 hafta ilerdeyim. Korona aşısı sinovac mı olacaksınız? Doktorunuz ne diyor?Haftaya randevum var gitmişken soracağım mutlaka Aşı da kesin antikorlu doğuyor mu diye.
Geçen gün bir makalede korona kapanların bebeklerinin anne karnında kapmış olma ve antikorlu doğma ihtimalleri yüz 3,2 gibi bir oran yazıyordu.
Bu arada ilginiz için teşekkür ederim sağlıkla gelsin bebekleriniz
Merhaba siz korona aşınızı 3.trimester da mı oldunuz? Ben de şuan 3.kısımdayım. Vakalar artınca bende olsam mı demeye başladım. Herhangi yan etkisi zararı oldu mu size?
Maşallahİlk dozu 2.trimestra 2.dozu 3.'ye denk geldi. Çok şükür bir yan etkisini görmedim. Bebeklerin gelişimi de çok güzel ilerliyor.
Maşallahteşekkür ederim. Bende 30.haftada vurulmayı düşünüyorum, ilk doz olacak.
Benimki ol dedi ama ben olmak istemediğim için hangisi diye sormadım. Olmayı düşünmüyorum.Merhaba sizinle de haftalarımız aşağı yukarı aynı ben 1 hafta ilerdeyim. Korona aşısı sinovac mı olacaksınız? Doktorunuz ne diyor?
Kizlar hamgi asiyi oldunuz sinovac sizce koruyucumu
Aşı olmak istemiyordum olursam da sinovac olurum diyordum ama şimdi fikrim aşı olmaktan ve biontechten yana.Kizlar hamgi asiyi oldunuz sinovac sizce koruyucumu
Burada aşı olmamış gebeler stres yapmasın diye bahsetmek istemiyorum ama benzer hikayeleri ben de çok duydum. Gebelikte maalesef bağışıklık düşüyor, bu da covid ‘e karşı daha riskli bir durum yaratıyor. En iyisi doktorların tavsiyesine uyarak iki dozu da tamamlamak. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi:)Güncelleme yapmak istedim. Doktoruma aşı ile ilgili endişelerimden bahsettim. O da bana iki şehirde yaşanan vakadan bahsetti, 30 haftalık hamile kadınların kaybından. Kesinlikle olmamı söyledi. Açıkçası göz ardı edemedim. Bugün ilk doz biontech oldum. Umarım ikimiz içinde doğru karar vermişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?