Hamilelikte koku hassasiyetiniz ne zaman geçti?

Aysegul6712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.145
562
123
29
12 haftalığım 6 haftalıkken başladı koku ve bulantılar hala devam ediyor. Özellikle 9.haftadan sonra koku hassasiyetim resmen pik yaptı. Evimden tiksindim annemde kalıyorum 2 haftadır evim çok kötü kokuyor sürekli kusuyorum. Evimden nefret ettim napıcam ben deterjan kokusuna taktım kafayı şimdi de annemin deterjanının kokusunu aldığım an kusuyorum. Marketlere giremiyorum kokuyor diye. Kimsenin evine giremiyorum. Kocam da kokuyor herşey kokuyor herşeyyy

Bende sizin gibiydim heryer herşey kokuyodu eşim de dahil,evde bütün camlari açıyorum temiz hava gelsin diye her şeye ögüruyodum allahım dedim bu hiç gecmiyecek heralde ama 15 haftada baya azalmıştı sonra bitti,kusmalarda bitti az daha sabredin son bulantilardir insallah,

12+0ım herşey ama herşey kokuyor. Yastığından havlusuna koltuğuna salonda bi birki var mesela ona taktım çok fena kokuyor. Mutfağa girmemeyi falan söylemiyorum. Ben 6. Haftanın ortasından beri böyleyim. Kötüleşti iyileşmedi. Bazen bi yarım gün sakinliyo gibi geliyo ama kısa sürede hemen geri geliyor.
14. Hafta bitince rahatlama başlanacağı söyleniyor merakla bekliyorum…

Aynıyız. Çok zor. Herşeye öğürmek herşeyin kokması. Deterjana taktım kafayı annem de ne yapacağını şaşırdı kadın kıyafet yıkamaya korkar oldu

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…