- Konu Sahibi sultanlokumu
-
ya ben ben bu bebek sag tarafta veya sol tarafta olayini anlamis degilim nasil oluyor?nerden anlayacagiz?CADIARZU
benim bebeğimde kız başta sakladı göstermedi
benim sivilcelerim çıktı kalçam genişledi
dualarin icin tesekkür ederim canim.evet bende bu söylentileri duymustum.benim arkadasimin hamileligi erkek cocuk olacak gibi gösteriyordu.ama kizi oldu.ama kalcalarin büyümesi kiz cocugu olacagi anlamina geliyormus.bunu herkes söylüyor.bakalim artik.hic kalcalarimin büyümesine bu kadar sevinmemistim.:kedi:
bebeğin hayırlı olsun inş. ben de 20 haftalığım. benim de kalça ve göüslerde büyüme oldu karnım pek çıkmadı. bol giyindiğim için kimse hamile olduğumu anlamıyor bile inş kızımız olucak yüzüm çirkinleşmedi hatta daha da beyazlaştı inş allah gönlümüze göre verir
Allah kismet ederse benim de kizim olacak.Karnim yayvan yayvan buyudu en basindan beri,yani oyle top gibi degil,soyle hafif yanlara da yayilmis bir gobek :) Ablamdan hatiliyorum o ogluna hamileyken sanki daha sivri ve top gibiydi karni.Heryerimde buyume var bu arada,kalca,gogus,bacaklar ama kilo alisim cok degil.Bu arada basindan beri oglumun olacagini cunku guzellestigimi soyluyo arkadaslarim.Kiz gostermez durumuna gelince de,benim kizim daha 14.haftasindan beri her doktora ve her muayanede gosterdi,hatta esim saka yapiyo,gostermedigi doktor kalmadi kizimin diye :)
benim ilk bebeğim kızdı.ama karnım yayvan değil bayağı sivri ve yukardaydı.azcıkda kalçalarımdan kilo aldım.kızımda yüzümde lekelenme olmadı.bu bebeğim erkekmiş bugün öğrendim.yüzümde çillenmeler var.bulantılarım kızımdakinden daha uzun sürdü.he bide şimdiki hamileleiğimde karın bölgemde biraz kıllanma oldu.
bende de kıllanma oldu çok şaşırdım görünce:))). daha önce kimseden duymamıştım göbeğin kıllandığını.
kızım oluyooooor inş
göbekteki tüylenmeyi sordum hamilelikten sonra dökülüyormuş koparmayın kopartırsan doğumdan sonra dökülmez dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?