Hamilelikte kilo

Canım benim ben anne değilim, hiç hamilede kalmadım. Benim fikrim şu şekilde ilk üç ay sağlıklı beslenirsen ve minumum düzeyde kilo alıp üç ay oyle kapatırsan senin için iyi olabilir. Zaten son üç ayda bebek büyüdüğü için kilo alımı çok oluyor. Hamile kalana kadar da bol su, sağlıklı beslenme ve yürüyüş yaparsan en azından bebiş gelene kadar kilo verirsin bence 🤗 şimdiden bunu düşünüp stres olma kuzum , rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlât nasip etsin inş 🤲💜 🤩😍🍒🍒💋
Evet çok haklısın canım öyle yapacağım aminnn cümlemize hayırlırsı sağlıklı evlat nasip etsin rabbimmm :KK200::anneadayı::KK200:

Henüz hamile değilim hanımlar hamile kalmaya çabalıyorum 1.67 Boy 80 kiloyum her zaman kilo problemi olan biriydim zaten evlenmeden önce diyet yaptım 65 kiloyla evlendim yeni evlilikti pandemiydi derken verdiğim kiloları aldım yaz gelmeden bir diyet daha yaptım vermiştim 77 yi gördüm ama şimdi gene almaya başladım ve hamile kalmayı düşünüyorum bu beni korkutuyor tabiki vermek için çabalamaya başladım gene diyetisyen listem var ona başladım bugün hamileliğimde kilom problem olur mu? tecrübeli annelerden fikir almak istedim @cotton @ASSOSyal @Buralardutluuugdu Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar.
Mfk arkadaşımm kendini hiç strese koyma Bak daha öncesinden bir de gebelik yaşamışsın zaten bir yönden buna sevin Fatih hocanın da bahsettiği iki öğün meselesi var onu uygulamaya çalış biraz tempolu yürüyüş ve yeşil yapraklı sebzeli beslenmeye gayret göster kilolu. Gebe kalan çok kişide var ama sen genede vermeye çalış her şey daha hızlı ve güzel olsun inşallah güzel sonuçlar da alırız Rabbim en hayırlısını versin canım beniim😍😍

Mfk arkadaşımm kendini hiç strese koyma Bak daha öncesinden bir de gebelik yaşamışsın zaten bir yönden buna sevin Fatih hocanın da bahsettiği iki öğün meselesi var onu uygulamaya çalış biraz tempolu yürüyüş ve yeşil yapraklı sebzeli beslenmeye gayret göster kilolu. Gebe kalan çok kişide var ama sen genede vermeye çalış her şey daha hızlı ve güzel olsun inşallah güzel sonuçlar da alırız Rabbim en hayırlısını versin canım beniim😍😍
Sebze tüketiyorum canım elimden geldiğince sağolasın aminnn cümlemize inşallah :):KK200::KK200::KK200:

Slm arkadaslar bende 31. Haftamdayım ve üç kilo aldım ( tabıı basta verdiğim kıloları saymazsak) ılk gebelıgım degıl o yuzden acıkcası bıraz daha dıkkat edıyorum ılk hamılelıgımde 22 kılo aldım ıkıncı dede aynı ucuncude bı tek 10 kılo aldım bakalım bunda kacla bıtecek
İlk hamılelıgımde kvdem ye ye ye dıye cok baskı yapıyorlardı bende iyice cocuk kılo alsın dıye ne war ne yok yedım 50 kılo ile hamıle kaldım 72 ıle dogum yaptım cok ılgınc bı sekılde dogum yapar yapmaz eskı kıloma donmustum
Bıde emzırınce ıyıce zayıfladım 45 kıloyu godum boyumda uzun 1.69
Yanı bunda okadar wrrmesemde bi 58 kılı olmak ıstıyorum dogum sonrası umarım hepımız dogumdan sonra ıdeal kılomuza kavusuruz🥲

İlk gebeligimde toplamda 25 kilo aldim. Ama cogu odemdi. Son zamanlar sislikten esimin terliklerini giyebiliyodum sadece. Dogumdan sonra zaten hemen 17si gitti kilonun. Bakalim bu sefer ne olacak
Bende ilk hamileliğimde 21 kilo aldım. Doğumdan bir ay sonra hamile kaldığım kilodan da daha zayıftım 56 kilolara düştüm. Bebeğim 2 yaşında 58-59 kg arasında gidip geliyorum. Şimdi yeniden hamile olduğumu öğrendim. Çok kilo alır mıyım verebilir miyim kaygılarım var. Bide ilk doğğumda çok çatladım :):) sizde son durum nedir

Ya bi de kim kac kiloyla hamile kaldi o da önemli. Siz zaten oldukca zayif gebe kalmissiniz bi 10 kilo daha alsaniz bile hicbir sey olmaz. Yeter ki seker yuklemeniz iyi ciksin. Napalim yani olan olmus. Kabizlik da ciddi ödem yapıyor. Tuvalete cikabilmeye dikkat edin. Ben 32. Haftadayim 6 kilo aldim. Ama obez hamile kaldim. Simdi sizinle ben ayni olamam. Bence kendinizi üzecek bir durum değil.

X