Hamilelikte kilo

Evet kuzum demiştin yürüyüşe de başladım ben düşünmüyorum ama kilo beni korkutuyor işte insülin direncim falan yok tüm değerler güzel kan tahlili yaptırmıştım kimyasal geçirdiğim ay inşallah vericem az yemeye gayret edicem
Eee daha neolsun demekki kafandan çikarıcan bende oyleydimm inan hiçbirşeyim yok ama niye olmuyo diyorumm içini ferah tut

Olsun canım ben azimle başaracağına inanıyorum bu arada boylarımız hemen hemen aynı. Bence bi 75 falan olsan sende daha rahat hamilelik geçirirsin
Bende öyle düşünüyorum şuan biraz kendimi yorsam ayaklarım ağrımaya başlıyor oda kilodan kaynaklı bence bel ağrımda oluyor

Bende öyle düşünüyorum şuan biraz kendimi yorsam ayaklarım ağrımaya başlıyor oda kilodan kaynaklı bence bel ağrımda oluyor
Tabi kilo acayip etkiliyor canım. İstersen beraber başlayalım diyete. Bugünden itibaren ne dersin 🤗 birbirimize destek oluruz . Paylaşım yaparak. Yada benim topikte belki bize katılmak isteyen olur

Henüz yapılmadı, zaten ilk trimester bulantı yüzünden hiçbir şey yiyemedim. Normalde de vejeteryan besleniyorum. Anlamadığım bir şekilde artış oldu. Teşekkür ederim 🙏🏻

Siz sağlık ocağında açlık kan şekeri ve 3 aylık şeker testleri yaptırın bakalım şeker yüklemesini beklemeden.

Henüz hamile değilim hanımlar hamile kalmaya çabalıyorum 1.67 Boy 80 kiloyum her zaman kilo problemi olan biriydim zaten evlenmeden önce diyet yaptım 65 kiloyla evlendim yeni evlilikti pandemiydi derken verdiğim kiloları aldım yaz gelmeden bir diyet daha yaptım vermiştim 77 yi gördüm ama şimdi gene almaya başladım ve hamile kalmayı düşünüyorum bu beni korkutuyor tabiki vermek için çabalamaya başladım gene diyetisyen listem var ona başladım bugün hamileliğimde kilom problem olur mu? tecrübeli annelerden fikir almak istedim Jou Jou ASSOSyal ASSOSyal Migrenben Migrenben @tiniminihaniim ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar.
Boyun kısa değil 80 kilo sende sorun olacak kadar fazla değildir diye düşünüyorum.
Hamileyken alinan kilolar emzirme döneminde tatlıya düşülmezse genelde veriliyor.

Boyun kısa değil 80 kilo sende sorun olacak kadar fazla değildir diye düşünüyorum.
Hamileyken alinan kilolar emzirme döneminde tatlıya düşülmezse genelde veriliyor.
Tatlıya hiç düşkünlüğüm yok aksine yoğun çikolatalı ürünleri de yiyemem inşallah biraz daha az kiloyla hamile kalırım da rahat ederim :)

Ooyy etmemiii hattaa yapıyorum gibi zaten 💜 busrayln busrayln ben çok diyetler yaptım bilirim yanii
Dİyeti kimyasal gebelik geçirdiğim ay bıraktım kendimi çok baskı altında hissettim diyetisyene gitmek birde yaşadığım hayal kırıklığıyla başetmek çok zor gelmişti şimdi daha rahatım yapabilirim :KK200:

• Beğen
Reactions: Jou
Hanımlar, hamilelikte kaç kilo aldınız kaçını verebildiniz?
Ben hep 46-47 kiloydum hatta kilo alma problemim vardı. Şimdi 5 aylık oldu bebiş 56 kiloyum sizce bu kısa sürede bu artış normal mi?
İlk hamilelikte genelde fazla kilo alınıyor.ben de 5 aylık oldum yeni.hiç kilo almadım.üçüncü gebeliğim.ilk gebeliğimde 22 ikincisinde 14 kilo almıştım.sanırım bu en az olacak

Dİyeti kimyasal gebelik geçirdiğim ay bıraktım kendimi çok baskı altında hissettim diyetisyene gitmek birde yaşadığım hayal kırıklığıyla başetmek çok zor gelmişti şimdi daha rahatım yapabilirim :KK200:
Haklısın bitanemm o anki psikolojik neler yaşadığını hissediyorumm ama iyi olcaksin

54 kilo ile hamile kaldım 78 ile doğurdum... Merak etmeyin emzirince kilolar gidiyor... Gene zayıfladım 20 gün içinde 🤣🤣

Henüz hamile değilim hanımlar hamile kalmaya çabalıyorum 1.67 Boy 80 kiloyum her zaman kilo problemi olan biriydim zaten evlenmeden önce diyet yaptım 65 kiloyla evlendim yeni evlilikti pandemiydi derken verdiğim kiloları aldım yaz gelmeden bir diyet daha yaptım vermiştim 77 yi gördüm ama şimdi gene almaya başladım ve hamile kalmayı düşünüyorum bu beni korkutuyor tabiki vermek için çabalamaya başladım gene diyetisyen listem var ona başladım bugün hamileliğimde kilom problem olur mu? tecrübeli annelerden fikir almak istedim Jou Jou ASSOSyal ASSOSyal Migrenben Migrenben @tiniminihaniim ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar.
Canım benim ben anne değilim, hiç hamilede kalmadım. Benim fikrim şu şekilde ilk üç ay sağlıklı beslenirsen ve minumum düzeyde kilo alıp üç ay oyle kapatırsan senin için iyi olabilir. Zaten son üç ayda bebek büyüdüğü için kilo alımı çok oluyor. Hamile kalana kadar da bol su, sağlıklı beslenme ve yürüyüş yaparsan en azından bebiş gelene kadar kilo verirsin bence 🤗 şimdiden bunu düşünüp stres olma kuzum , rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlât nasip etsin inş 🤲💜 🤩😍🍒🍒💋

X