hamilelikte kilo veren başka biri var mıdır acaba?

• Konu Sahibi Konu Sahibi freeflame
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

freeflame

Ziyaretçi
kızlar ya ben hamileliğe 77 kiloyla başladım. boyum 1,74 tü. 8 aylık olduk Allaha şükür testlerim de temiz çıktı fakat ben kilo alamadım. daha doğrusu karnım büyüdü epey sivri.ama hala sadece 79 kiloyum. kol ve bacaklarım incecik oldu.ne rejimler yaptım ne spor salonlarına gittim zayıflayamadım. hamileyken 100 kilo olurum diye beklerken sadece 2 kilo aldım. bebeğimin kilosu ortada gidiyor dr haftasında diyor her seferinde. çok korkuyoum. benim gibi olan var mı aranızda? sevinmem bile lazım ama ya bir sorun yüzündense diye uykularım kaçıyor:(senağlama

Kesinlikle hiç tedirgin olmayın, doğanın dengesi diyor doktorlar buna, hamilelikten önce fazla kilosu olanlar hamileliğini en fazla 8 kilo ile falan bitiriyorlarmış... Gerçektende bir çok öncesinde fazla kilosu olan arkadaşım çok az kilo ile tamamladı hamileliklerini, maşallah sağlıklıda bebekleri oldu.
Siz bebeğiniz kilo alsın istiyorsanız ceviz baden ıstık gibi şeyler tüketin ve tedirgin olmayın aksine sevinin.

8 aylık ve 2 kilo aldın..yoksa yanlışmı okudum ve doktorun buna normalmi diyor? bence sen yanılıyorsun 2 kilo alsan karnın okadar büyümezdi...Hamileyken diyet yapan ünlüler bile en fazla 5 kilo alıyor.mirmirmirmirmirmirmirmir

benim arkadaşım 95 kiloydu ve kilo vermeden çocuk istemiyordu ama o kiloda hamile kaldı ve nerdeyse hiç kilo almadan doğum yaptı, doğum sonrası 90 kilonun altına düşmüştü. Ve bebeği 3.900 kg du yani bebek iyiyise problem yoktur :)

ben ilk hamileliğimde önce 4 kilo verdim sonra 8 kilo aldım.bebeğim3250 50cm.doğdu
ikinci hamileliğimde de 7 kilo aldım bebeğim 3600 51 cm doğdu.
sanırım hamilelik benim bünyemde metabolizmayı hızlandırıyor.normalde zayıf değilim ve çok çabuk kilo alırım.üstelik ikinci hamileliğimde inanılmaz şekilde hamur işiyedim.normalde çok kilo alırdım ki nitekim doğum sonrası 8 ayda 8 kilo aldım:)))))
herhalde sizinde bünyenizde böyle bir etkisi var.
hamileyken iki kişilik beslenme diye birşey yokönemli olan sağlıklı beslenmek..ben 7.ayımda 2 kilo almıştım diğer 5 kiloyu son aylarda bebek büyüdükçe aldım üstelik suyum çok fazlaydı ve herkez ikiz zannediyordu.
bebeğinizin gelişimi iyiyse doktorunuz sorun yok diyorsa hiç üzülmeyin tadını çıkarın hamileliğinizin.
allah tamamına erdirsin.

arkadaşlar 32 haftalık ve bebeğimin kilosu 1750 doktor kilosu düşük dedi herşey yiyorum ama neden böyle oldu bilemiyorum 11kilo aldım

arkadaşlar 32 haftalık ve bebeğimin kilosu 1750 doktor kilosu düşük dedi herşey yiyorum ama neden böyle oldu bilemiyorum 11kilo aldım

Badem, fındık,fıstık, ceviz falan bebeğe kilo aldırıyormuş, ben öyle biliyorum istersen bunlardan hergün aşırı abartmamak koşuluyla ye...

cnm bende senin gibiydim 7. yaa kadar hiç almadım ve 2 kilo vermiştim öyle devam ettim ama şimdi doktora gittim ve 6 kilo almışım bende farkettim zaten aldıgımı doktor kızdı bana almamalıydın dedi demekki normal yani hatta verdigim kiloyu sayarsak sadece4 kilo almışım 1 ayda ama kızdı işde ona kalsa hiç kilo almadan doğurcam:))normal demekki panik yapma boşver

hamilelikte kılo vermek harıka..bebek ıyı ıse daha ne istiyorsunki..ben 66 kılo hamıle kaldım.4.ayda 58 kıloya düştüm.bebegıme gelışmemış dedıler aldır sakat dedıler..ben aldırmadım..ilaçlar hormonlar,vıtamınler derken 118 kılo dogum yaptım.kabus gıbıydı...
kızımda 77 kaldım dogum sonrası 72 ıdım.
şimdi 60 kıloyum ama nasıl zor verdım bana sorun..aylarca aç gezdım...spor spor öf..

benimde 6. ayım ve 2 kilo aldım daha yeni bana tuhaf bakıyorlardı 58 dim 60 oldum
ama 8. ayda hiç kilo almayanlarda varmıs bi tuhaflık yok yani
kilo degil onemli olan saglık
saglıklı olmak ve saglıklı bebekler dunyaya getiririz inş.

hamileliğimin ilk 3 ayında bende 3 -4 kilo vermiştim ama ne bulantım vardı nede başka bişey sadece iştahsızlık olmuş .oğluşumuda 4.5 kilo doğurmuştum maşallah:9

ben de 16haftalık hamileyim 168cm boy, 52kiloyum. 16haftadır kilomda değişiklik olmadı, dengeli beslenip bol sebze meyve, tam tahıl grubu, yoğurt, kuru meyve ve ceviz fındık, balık ve kırmızı et gibi proteinle de desteklerildiği zaman bebek kilo alıyor anne almıyor. ama beyaz şeker ve beyaz undan yapılmış şeyleri yedikçe bebek kilo alamıyor hem de gebelik şekeri gebelik tansiyonu gibi problemler baş gösteriyor. aman boğazımıza dikkat hem bebeğimiz için hem kendi sağlığımız için :)

ben doğum yaptığımda hastaneden çıkarken hamile kaldığım kilodan 6 kilo aşağıdaydım,ve kucağımda 3600 gr bi bebek vardı....boşver bebek iyiyse kilonun hiç bi önemi yok.....

31. haftadayım ve 11 kilo aldım, 58 kilo ile başladım 69 kilo oldum, keşke almasaydım bu kadar, 6. ayıma girdiğimde birden 4 kilo aldım, şimdi doğumdan sonra 53 e düşmeyi planlıyorum, sıkı bir diyet beni bekliyor doğumdan sonra :((( off offf

ben ilk iki ay 3-4 kilo verdim. Günde 1 kez çıkarıyordum. Ama yine de bebeğe faydası olacak gıdalar tüketmeye çalıştım. Hala da öyleyim. Karnımı çöple doyurmuyorum yani.... 17. haftamdayım 1 kilo aldım. Ama maşallah oğlum 1-2 hafta ilerden gidiyor.

Kızlar ben 60 kilo ile hamile kaldım. 6. ayımda 71,5 oldum. Şimdi 7,5 aylığım ve 70 kilodayım. 1,5 kilo verdim...

slm herkeseeeee ne olurrrrrrrr yardım edin banaaaaaaa yoksa bu sinirle kötü şeyler yapabilirimmmm
2 aylık hamileyim ve 2 kg almışım 56 kg la hamile kaldım 58 kg olmuşum ve karnım şimdiden baya belli oldu sanki 5 aylık hamileymişim gibi oldum herkes çok kilo almışsın diyor moralim aşırı deecede bozuldu yememede dikkat ediyorum aşırı yemiyorum meyvemi hiç eksik etmiyorum aldığım 2 kg beni bukadar fazla göstermezdi ve bu benim ilk hamileliğim yaşım lütfen bilenler varsa yazsın bebeğe zarar vermeden nasıl kilo veririm böyle devam ederse insanların konuşmaları yüzünden bebeğede kendimede zarar verebilirim. Hamile bi bayana moral vereceklerine moralimi bozuyorlarrr lütfennn çok acil cevap bekliyorummmmmmmmm

canım ınsanlar bebek bebek dıye aranırken boyle seyler dusunme lutfen...bırıncısı cok kılolu degılsın ıkıncısı uterusun buyuyor ve hasta olamadıgın ıcın odemın fazla olabılır 3.su ıse bundan sonrakı aylarda aburcubur ve tatlı yemezsın sayet yıyosan olur bıterrr...lutfenn uzulmeeeee

Back
X