• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte kilo kontrolü

22. haftamdayım, 4 kilo almışım, ama birden hızlandı kilo alımım gibi..
Göbeğimde büyüyüverdi, sanırım artık biraz daha dikkatli gitmem gerek yeme içme konusunda...

slm kızlar ya benim iştahım açıldı mı korkuyorumm 2 aylık hamileyimçok aşırı yiyemiyorum ama normalde de su içsem yarar 63 kiloyum şimdi ama ilerisi için çok korkuyorum kepek ekmeğe başladımm dikkat edeceğim şekeride çok kullanmıyorum dkkat etmezsem kendimi düşünemiyorummmmm lülülülülülü

ben de 13 haftalık hamileyim.1 kilo aldım sadece.bulantı kusma ne ararsan var.iştahım hiç yok.böle ne zaman hapır hapur yiycem merak ediyorum.

çok merak etme arkadaşım
sadece 2-3 hafta bekle kaydirigubbakcemile3

yaaa kızlar yaaa bugün tartıya çıktım 4 kg almışım bile ben yaaa kii daha 11. haftalık hamileyim. hadi kabızlık gaz felan desek ordan atsak 1 kg gene kalıo 3 kg. ve ben ilk trimester da özellikle hiç kilo almamayı hedefliodum yaaa. uzun boyluyum dikkat çekmiyo, dışardan kotarıyorum ama yine de bu gidiş gidiş diil kızlar yaaaa.. buna acilen bir dur demem gerek sanırım (!) pöfffffff!..:olmaz:

Evet ilk trimesterde pek kilo alınmaz, çok fazla almamışsın ama yine de dikkat etmelisin :olmaz:

Evet ilk trimesterde pek kilo alınmaz, çok fazla almamışsın ama yine de dikkat etmelisin :olmaz:

doğru diosun tatlım yaaa birde aslında ben sabah kalkar kalkmaz yarım litre su içerek güne başlardım, her öğünden önce de bol bol su içerdim ama hamile kaldığımdan beri su içemiyorum o da beni biraz bozdu. su midemi bulandırıyor, şu bulantılar bitse de normale dönsem diye bekliyorum..:sinifsinif:

ben de anlattığın gibi suyu çok tüketirdim gebelik öncesi
daha sonra bulantılardan dolayı pek içemez oldum

ama merak etme bi süre sonra o da düzeliyor a.s

canim evet baya kilo almissin! ben yaklasik 4 kilo aldim ama 6 aya gircem nerdeyse! birde özelllikle hamileleikte su cok ama cok önemli yeme icme ama suyunu ihmal etme! bebek suda yasiyor biliyorsun ve suyyun az oldugu zamman bebegin gelisiminde özellikle beyninde gelisim bozuklugu oluyor!

bu kilo olayı inanılmaz insanın moralini bozuyor. 60 kilo ile hamile kaldım. 2. ayım bitti daha çok erken biliyorum. ama ben daha bu ayda bile 2 kilo almışım. Daha önceleri 80 kilolara çıktığımdan ço kkorkuyorum ve inanılmaz bir depresyona girdim. Offff yaaa.

bu kilo olayı inanılmaz insanın moralini bozuyor. 60 kilo ile hamile kaldım. 2. ayım bitti daha çok erken biliyorum. ama ben daha bu ayda bile 2 kilo almışım. Daha önceleri 80 kilolara çıktığımdan ço kkorkuyorum ve inanılmaz bir depresyona girdim. Offff yaaa.

canim moralini bozma... ama artik ben iki kisiyim 2 can tasiyorum cok yemeliyim fikrini ortadan kaldir ki bu cok yanlis.inan bazen oluyorki saat 4 de kadar agzima birsey vurdugum yok sadece vitaminlermi iciyorum. hamur islerinden cikolatadan ve cok fazla meyve yemekten kacin. azar azar ye. zaten cocuk anne karninda bütün vitaminleri aliyor. ama suyu ihmal etme ki bu cok önemli canim!

bende yarin tam 21 haftalik olcam biraz fazla aldim farkindayim 6 kilo aldim ama cikilotayi fazla kacirdim bebek hareketleri cikilota yenince oluyomus diye baya yedim ondan oldu biliyorum yoksa yemek düzenim iyi..abartmadan yiyorum...tatliyi kestim insaallah bidahaki aya sok gecirmem..cokta su iciyorum 3lt kesin iciyorum ama yinede cikilota tatli bu sakaya gelmiyor aman dikkat yemeyin..

7. aya girdim ve toplam 9kgcık aldım. Benimde yavaşlamam gerek. Ama elimden gelen ancak bu kadar. Kocaman bi popom oldu, burnum bile tombullaştı. Doğumdan sonra bunalıma girmesem bari :(

bende 15 haftalık hamıleyım vede hıc kılo alamadım aksıne ilk zamanlar mıgde bulantılarım cok oldugu ıcın 3 kılo da verdım 50 kıloyla hamıle kaldım suan 47 kıloyum suan bulantılarım baya azaldı yemegede basladım ama kılo daha hıc alamadım zararı olurmu bılmıyorum korkuyorum ve acıkcası ben cok zayıf oldugumdan bende aksıne kılo almak ıstıyorum...

36+5 im bugün itibarı ile 6,5 kg aldım toplamda
canım merhaba nasıl başardın bu kadar az kılo almayı benım de nıyetım az kılo almak daha dogrusu amacım, çok kılo almamam gerekıyor boy da uzun degıl top gıbı yuvarlanırım özel bır dıyet falan uyguladın mı spor olarak bısey yaptın mı ben su an sporumu yapıyorum koşu bandında, hamıle oldugumdada devam edıcem tempolu yürüyüş,ya da arkadaslar neler yapıyorsunuz

Back
X