Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba, 157 boyunda 55 kiloyla hamile kaldım. Şu an 16. haftamdayım ve 2,5--3 kilo arasında kilo aldım Kimine göre normal kimine göre çok. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Hamilelik sürecinde kilo alabilmek bile güzel. Hamileliğimde erken haftalarda şekerim çıktı.Çok az kilo aldım ama süreç diyetle geçti istediğimi rahat rahat yiyemedim, çok zordu. Hamilelik sürecinde porsiyon kontrolü yaparsanız çok fazla kilo almazsınız. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Hamilelik sürecinde kilo alabilmek bile güzel. Hamileliğimde erken haftalarda şekerim çıktı.Çok az kilo aldım ama süreç diyetle geçti istediğimi rahat rahat yiyemedim, çok zordu. Hamilelik sürecinde porsiyon kontrolü yaparsanız çok fazla kilo almazsınız. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Çok doğru söylüyorsunuz.. Çok geçmiş olsun zor bir süreç olmuş sizin için. Boy kısa olunca kiloyu kontrol altında tutmaya çalışıyorum daha önce hiç görmediğim kilolar olduğu için nereye kadar gidebileceğini kestiremedim :) teşekkür ederim yorumunuz için dediğiniz gibi önemli olan sağlıcakla kucağa alabilmek. Her hamilelik özeldir