• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kilo alımı

sevimlianneadayi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2025
2
1
1
25
Kızlar merhaba, 157 boyunda 55 kiloyla hamile kaldım. Şu an 16. haftamdayım ve 2,5--3 kilo arasında kilo aldım :( Kimine göre normal kimine göre çok. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında :(

Hamilelik sürecinde kilo alabilmek bile güzel. Hamileliğimde erken haftalarda şekerim çıktı.Çok az kilo aldım ama süreç diyetle geçti istediğimi rahat rahat yiyemedim, çok zordu. Hamilelik sürecinde porsiyon kontrolü yaparsanız çok fazla kilo almazsınız. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi🌸

Hamilelik sürecinde kilo alabilmek bile güzel. Hamileliğimde erken haftalarda şekerim çıktı.Çok az kilo aldım ama süreç diyetle geçti istediğimi rahat rahat yiyemedim, çok zordu. Hamilelik sürecinde porsiyon kontrolü yaparsanız çok fazla kilo almazsınız. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi🌸
Çok doğru söylüyorsunuz.. Çok geçmiş olsun zor bir süreç olmuş sizin için. Boy kısa olunca kiloyu kontrol altında tutmaya çalışıyorum daha önce hiç görmediğim kilolar olduğu için nereye kadar gidebileceğini kestiremedim :) teşekkür ederim yorumunuz için 🍀 dediğiniz gibi önemli olan sağlıcakla kucağa alabilmek. Her hamilelik özeldir 🍀

Back