Hamilelikte kilo alimi??

Bestemsu94

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
79
30
18
30
Kizlar ilk once herkese merhaba.Benim sorum su.32 haftalik hamileyim 12kg aldim.Yememe dikkat eden bir hamisim.Ama yine de almisim bunye meselesi herhalde.Size sorum su.Kalan surede max ne kadar kg alirim?Tecrubeli olanlar anlatir mi?Son haftalar kilo alimi hakkinda?Asagi yukari ne kadarla doguma girerim?

Kizlar ilk once herkese merhaba.Benim sorum su.32 haftalik hamileyim 12kg aldim.Yememe dikkat eden bir hamisim.Ama yine de almisim bunye meselesi herhalde.Size sorum su.Kalan surede max ne kadar kg alirim?Tecrubeli olanlar anlatir mi?Son haftalar kilo alimi hakkinda?Asagi yukari ne kadarla doguma girerim?
Canim 2 kilo falan alirsin dikkat et ama cok almissin kac kilosun normalde

Ben toplam 5 kilo aldım çok dikkat ettim..bünye meselesi bence bazıları ne kadar dikkat ederse etsin yine kilo alıyor baziları da almıyor son aylarda vücut ödemde yapıyor o yüzden daha fazla dikkat etmen gerek tatlım genelde evde yemek ye meyve ve sebze tüket ve tabiki su çok iç ödem yapmasın

Bende aynı Haftadayim cuma günü kontrolümde doktorum hamileliğin sonuna kadar 4 5 kilo daha almanın normal nolacagini söyledi

bn sımdıye kadar uc kılo almısdım onuda gerı verdım normal kılodayım bebek alıyor bn almıyorum suan zaten kılolu hamıle kaldım onun ıcın almamam gerek lı bolsu yuruyus yapıyorum

ılk gebelıgımde oglumda 9kılo aldım normal dogum yptım ınsallah bundada normal dogum yaparım kızım olcak nasıbse

Back
X