Hamilelikte kilo alimi

Htcsidney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
107
62
33
Arkadaslar merhaba. Hamileligimin 11+5 indeyim. 61 kiloyken hamile kaldim suan 63.5 oldum. Sanki cok hizli kilo aliyorum. Bu tabi benim yedigime de bagli , surekli canim biseyle istiyor atiyorum agzima. Yuruyus yapiyorum gunluk ama bu normal mi kizlar. Yada nasil yeme konusunda kendimi kontrol altina alabilirim

Ben 84 kiloyla hamile kaldım. Şu an 13 haftalık hamileyim ve 84.7 kilodayım. Doktor göbek yaglarindan bebeği göremiyorum dedi. Kusma yok , bulantı yok.Ne duyarsam, ne görürsem canım istiyor. Mecburen hergün iki saat yürüyüş yapıyorum. Bir haftadır asurelik buğdayı haşlayip bol salatayla karıştırarak yiyorum. Bol yoğurt tüketiyorum. Canım tatlı isteyince incir,hurma ya da bitter çikolata yiyorum.

Canım bende hamilelikte 17 kilo almıştım 53 ile hamile kaldım şu an bebeğim 7 buçuk aylik ve 51 kiloyum cok sıkıntı yapmak hamileliğin tadını çıkar bebekle uğraşmaktan emzirmezden verirsin zaten hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Açıkçası evet hızlı kilo alıyorsunuz.
4 aya kadar 1 kilo almıştım, ama sonrası hızlıydı, 5 kilo aldığım aylar oldu.
Bi taraftan yedim bi taraftan vicdan yaptım, hı ikinci gebelik olsa o kadar takmam, aldığım gibi veririm derim.

Ama kiloyu sağlıksız besin aldırıyor, dengeli beslenmek gerek de ne yazık ki ben yapamadım bunu.

Ben 60kg hamile kalmıştım 83 kilo doğuma gittim.. 9,5 aylık bebeğim, 54 kiloyum şimdi. Kilona değil sağlığına odaklan. Kilo nasılsa verilir.

Bende 29 haftadayim 58 le basladim su an 70 oldum daha kac kilo alirim bilmem

Hurmanın hamilelikte iyi olmadığını duymuştum. Rahim kaslarını gevşetip doğumu kolaylastiriyormus. Dolayısıyla son dönemlerde tavsiye ediyorlar. Hamilelik döneminde düşüğe neden olur diye duymuştum. İsterseniz bı araştırın.

Ben de 12. Haftadayim. 57.8 ile başlamıştım. Şu an 56.7 yım. Bebeğin gelişimi ve ben gayet iyiyiz şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…