• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte ki batma nasıldır? Lutfen yardim :/

Hadi ya😞 ben hala adet olmadım ve bugün çok az bi kan gibi bişey geldi ama adet değil biliyorum. Acaba psikolojik hamileyim ha adet olacam ha oldum dediğim için mi adetm gecikiyor hamile de olsam pozitif çıkardı🤔
Belki sökülecek adetin. Ben artık dusunmuyorum yani varsa zaten vardır, yoksa da zaten adet olucam diyorum. Bu arada ben hala adet olmadım

Ben oldum galiba😏 Allah hakkımızda hayırlısını versin gerçekten bu şüphe insanı çökertiyor hamilemiym değil miyim test yap araştır vs. 10 gündür canımdan can gitmişti umarım adetim tam olurda şüpheden kurtulurum canım sende inşallah net bi sonuça ulaşırsın.

Ben hala olmadım ya . Bebk yoksa olmak en iyisi aksi halde insan umutlaniyo. Açıkçası benim belirtiler git gide artıyo anlamdım ki 😕bakayım bi eğer 10 gün felan daha gecikirse tekrar yaparım testi

Bu kadar gecikmesi normal değil canım belkide çok kafaya taktığından adetm gecikiyordur benim öyle oldu mesela sürekli düşündüğüm için olmadım adet ama 1-2 gün hiç düşünmedim umudu kestim adet oldum. Umarım sen hamilesindir ama yinede doktora git sonucuda bize bildir 😊
Ben hala olmadım ya . Bebk yoksa olmak en iyisi aksi halde insan umutlaniyo. Açıkçası benim belirtiler git gide artıyo anlamdım ki 😕bakayım bi eğer 10 gün felan daha gecikirse tekrar yaparım testi

Bu kadar gecikmesi normal değil canım belkide çok kafaya taktığından adetm gecikiyordur benim öyle oldu mesela sürekli düşündüğüm için olmadım adet ama 1-2 gün hiç düşünmedim umudu kestim adet oldum. Umarım sen hamilesindir ama yinede doktora git sonucuda bize bildir 😊
Normalde hiç böyle olmazdı bilemedim ki.
Dr a da gidemem bu hastalık almış basını gidiyor . En iyisi bi 10 gün daha bekliycem yine olmazsam tekrar test yaparim

Evet ya dün yaptım ama yine negatif. Bilemedim ki , ama hâla da adet olmadım. Ve belirtiler hala var. Hayirlisi olsun ya. Adet olduğum zaman buraya yazarim, ufak bi ihtimal hamile de olsam yazarim. Cunku testler de bazen yaniltabiliyo 2 arkadasimin oldugu halde testte cikmamisti. Birinin gec döllenmeydi diye adeti 10 gün geciktigi halde hem idrar testi hem kan testinden bakti negatif cikti bebek oldugu halde, bi 7 8 gün daha gecince test yaptı çıktı. Digeri ise adeti 5 gün gectigi halde idrarda cikmadi kanda cikti

Evet ya dün yaptım ama yine negatif. Bilemedim ki , ama hâla da adet olmadım. Ve belirtiler hala var. Hayirlisi olsun ya. Adet olduğum zaman buraya yazarim, ufak bi ihtimal hamile de olsam yazarim. Cunku testler de bazen yaniltabiliyo 2 arkadasimin oldugu halde testte cikmamisti. Birinin gec döllenmeydi diye adeti 10 gün geciktigi halde hem idrar testi hem kan testinden bakti negatif cikti bebek oldugu halde, bi 7 8 gün daha gecince test yaptı çıktı. Digeri ise adeti 5 gün gectigi halde idrarda cikmadi kanda cikti
Canm bende aynı senin gibiydim ama işte bazen insan kafaya taktığından bile adeti gecikebiliyor🤦🏻‍♀️ Çok düşünmemeye çalış ama umarım hamilesindir Allah isteyen herkese nasip etsin tatlım buraya mutlaka yaz sevgilerle😘❤️

Hamile kalır kalmaz batma mı oluyor daha önce hiç duymadım ama ileriki dönemlerde seyirme gibi şeyler oluo

Iyi günler , benim normalde bugün adet olmam gerekiyodu ama olmadim. Ve sağ kasigimda çok hafif , hiç acıtmayan bi batma hissi var. Daha once hic yasamamistim bunu. Sorum ise şu , hamilelik belirtileri arasındaki batma bumu oluyo yoksa acitiyomu ? Gerçekten tecrübesizim lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilr mi? :KK43:
ayni sey benimde sol tarafta oluyor🤨

Canm bende aynı senin gibiydim ama işte bazen insan kafaya taktığından bile adeti gecikebiliyor🤦🏻‍♀️ Çok düşünmemeye çalış ama umarım hamilesindir Allah isteyen herkese nasip etsin tatlım buraya mutlaka yaz sevgilerle😘
Yok cnm bugun adet oldum. Ama tüm hamielik belirtilerini yasadim ondan dolayi umutlanmistim. Artik hamilelik belirtilerine kesinlikle kulak asmayacağım cünkü batmadan tut yoğun sarimsi akintiya kadar hepsini yasadim hemde ilk kez ama bugun adet olduum

Hamile kalır kalmaz batma mı oluyor daha önce hiç duymadım ama ileriki dönemlerde seyirme gibi şeyler oluo
[/QUOTE]Bu forumdaki hamilelik belirtilerine bakarsaniz anlarsiniz

Yok cnm bugun adet oldum. Ama tüm hamielik belirtilerini yasadim ondan dolayi umutlanmistim. Artik hamilelik belirtilerine kesinlikle kulak asmayacağım cünkü batmadan tut yoğun sarimsi akintiya kadar hepsini yasadim hemde ilk kez ama bugun adet olduum
Belkide kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz kan vermişmiydiniz acaba

Bu forumdaki hamilelik belirtilerine bakarsaniz anlarsiniz
[/QUOTE]
Hadi ya varmış öyle bir şey , bende olmamıştı belki de düşük tehlikesi ağrıları falan da oluyordu farketmedim demekki

Batma denilen şeyi bende yaşadım ama adetim geçti karnında feci adet ağrısı vardı ama olmuyordum 5 gün böle geçti ondan sonraki haftada başladı hemen hissetmedim cnm beñim baya bildiğin bisey batiriyolarlar gibi batıyordu ama seçildiğim gibi adet döneminde değil sonra başladı

Belkide kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz kan vermişmiydiniz acaba
Hayır kandan bakmamistim. Bi tek idrar testi. Yani benim de aklima gelmedi degil, cünkü tum belirtiler hamilelige isaret ediyodu. Ama bu kadar çok görulen birsey mi kimyasal gebelik bilemedim ki

Batma denilen şeyi bende yaşadım ama adetim geçti karnında feci adet ağrısı vardı ama olmuyordum 5 gün böle geçti ondan sonraki haftada başladı hemen hissetmedim cnm beñim baya bildiğin bisey batiriyolarlar gibi batıyordu ama seçildiğim gibi adet döneminde değil sonra başladı
Bende ilk defa olmustu bu ve ilk kez karsilasmistm, birde yoğun sarı akıntı , dokunamayacak kadar gögüs hassasiyeti , adet gecikmesi... bel ağrisi vs

Back