• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte ki batma nasıldır? Lutfen yardim :/

Zeryya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
468
226
18
Iyi günler , benim normalde bugün adet olmam gerekiyodu ama olmadim. Ve sağ kasigimda çok hafif , hiç acıtmayan bi batma hissi var. Daha once hic yasamamistim bunu. Sorum ise şu , hamilelik belirtileri arasındaki batma bumu oluyo yoksa acitiyomu ? Gerçekten tecrübesizim lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilr mi? :KK43:

Bildiginiz batma oluyor hareket ederken falan bir anda batma hissi oluşur acı vermez ama bazende iç tarafta birsey yırtılmis gibi his oluşur
Sizin için hayırlısı olsun insallah

Hiç acı vermiyor , zaten takıldığım şeyde bu anlamadım ki. Test yapmak için de bir hafta daha beklemem gerek

Eğer adet gününuzse çıkar büyük ihtimalle geç döllenme falan değilse benim 1 hafta önceden belli olmuştu tabi gebeliğin devam etmedi ama 3 ay gebelik yaşadım az çok biliyorum

Üzüldüm gerçekten , bende yeni evliyim son 2 aydır istiyorum ama bakalım. Hayırlısı olsun insallah

Acımiyor elektrik çarpar gibi ama nasıl desem acı olmuyor sadece hissediyorsun..

B

Benim de hissettiğim tam olarak bu , ama nedense cesaretim yok :/ bir kac gun daha beklemek istiyorum test yapmak için. Sonucu burda paylaşırım
Ben olsaydım dayanamazdim varsa yoksa bilmek isterim😊

Merhaba cnm bende senin gibiyim bnm adetm 10 gün gecikt normalde gecikmezdi test yaptım kaç kere ama negatif çıkıyor bende senin gibi sağ kasığımda gıdıklanır gibi bi his hissediyorum hastalık yüzünden doktora da gidemiyorum😏

Merhaba cnm bende senin gibiyim bnm adetm 10 gün gecikt normalde gecikmezdi test yaptım kaç kere ama negatif çıkıyor bende senin gibi sağ kasığımda gıdıklanır gibi bi his hissediyorum hastalık yüzünden doktora da gidemiyorum😏
Hadi ya , ben henüz test yapmadım adetten 4 5 gün önce yaptım negatif cıktı ama belirtiler obdan sonra çoğaldı. Bekliyorum bu bi kaçgun icinde test yapacagim. Acaba seninki geç döllenme olabilir mi ?

Bilemiyorum cnm umarım öyledir çok dua ediyorum hep istiyorum bugn bi arkadaşm hamile olduğunu öğrendim o kadar garip hissettim ki Allah inş bizede nasip eder😌

Bilemiyorum cnm umarım öyledir çok dua ediyorum hep istiyorum bugn bi arkadaşm hamile olduğunu öğrendim o kadar garip hissettim ki Allah inş bizede nasip eder😌
Amin canım insaAllah. Sende kist var mi ? Yani ondan dolayı da olabiliyomus gecikme ve batma?

Amin canım insaAllah. Sende kist var mi ? Yani ondan dolayı da olabiliyomus gecikme ve batma?
Yani bilmiyorum bu konuda doktora gitmedim hiç. Umarım yoktur. İnşallah hamileymdir adet olmazsam doktora gideceğim zaten. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı çocuklar nasip eylesin sende durumlar nasıl?

InsaAllahhhh hamileyizdir ikimizde ya 🤲 Ben 20 gün önce felan dr a gitmiştim . Bende kist olmadığını söyledi ferahladim. Sen kan tahlilinden baktın mi ?

hayır cnm maalesef ben yurtdşında yaşıyorm burda virüs yüzünden doktorlar kolay kolay almıyor randevu ama en kısa zamanda gidicem öğrenmek için en azından kontrol için. Ve inanır mısın as önce yemek yaparken felaket bir sırt ağrım başladı kalçalarıma doğru ağrı iniyor şu anda acaba hamilelik belirtisi mi

hayır cnm maalesef ben yurtdşında yaşıyorm burda virüs yüzünden doktorlar kolay kolay almıyor randevu ama en kısa zamanda gidicem öğrenmek için en azından kontrol için. Ve inanır mısın as önce yemek yaparken felaket bir sırt ağrım başladı kalçalarıma doğru ağrı iniyor şu anda acaba hamilelik belirtisi mi
Evet canım bu ağrı hamilelik belirtisi diye biliyorum

Hadi ya , ben henüz test yapmadım adetten 4 5 gün önce yaptım negatif cıktı ama belirtiler obdan sonra çoğaldı. Bekliyorum bu bi kaçgun icinde test yapacagim. Acaba seninki geç döllenme olabilir mi ?
Bende bugun test yaptim negatif ciktı cnm

Hadi ya😞 ben hala adet olmadım ve bugün çok az bi kan gibi bişey geldi ama adet değil biliyorum. Acaba psikolojik hamileyim ha adet olacam ha oldum dediğim için mi adetm gecikiyor hamile de olsam pozitif çıkardı🤔

Back