Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ah sorma bende aynı sıkıntıdan kıvranmaktayım. Çatlağım yok ama bir kaşıntı var anlatamam. Badem yağı sürüyorum bebek yağı sürüyorum ama nafile.. Ne yapsam bilemedim :/ Biri yardımcı olabilirse cok sevinirim
kızlar o kasınan yerler el ve tırnagınız degdikce yırtılıo ama dogumdan sonra karnımız inince catlaklar ortaya cıkacak oyuzden hiç kasımayın derim tutun kendinizi demekki cildiniz baya kuru gerildikçede kasıntı yapıodur bence bol su için cild nemlenirse kasıntıda olmuo kendiliginden esnio karın ozaman bana dediler gercekten hem karnım nemli hemde kasınmıo artık. badem yagıda sürüom zaten ama 1 ay boyuna bol su için anca nemlenir cild kuruysa hem suyun bebegede faydası var zaten içmemz gerekio bide bunu deneyn gecer insalah
nasıl geçecek bilmiyorum ama mümkün olduğu kadar kaşımayın, çatlak oluyor sonra, ben kakao yağı ve bebe yağı kullanmıştım, son 3 ayda çatlak kremi, fazla bi çatlak olmadı
arkadaşlar bende 4.ayımda çok kaşınıyordum kuruyo derilerim pul pul oluyordu resmen o zamanlar bebe yağı kullanıyordum hatta zeytinyağı bile sürüyordum arada ama bikaç saat sonra kuruyor yine kaşınıyodu bi arkadaşım önerdi niveanın çok kuru ciltler için besleyici vücut losyonunu sabah akşam bi güzel sürüyorum artık ne kaşıntı ne de çatlak var şimdilik:) çok iyi bir nemlendiriciymiş tavsiye ederim