hamilelikte kaşıntı

ebru061987

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
13
0
16
Ankara
kizlar bu kasintilardan nasil gecicek ? yada gecicekmi cok fena sekildeki bu kasintilar beni deli ediyo badem yagi suruyorum ama fayda etmio :/

Ah sorma bende aynı sıkıntıdan kıvranmaktayım. Çatlağım yok ama bir kaşıntı var anlatamam. Badem yağı sürüyorum bebek yağı sürüyorum ama nafile.. Ne yapsam bilemedim :/ Biri yardımcı olabilirse cok sevinirim

İlk ay,ardaki kasinti genelde bebegin anne vucudunu etkilemesinden kaynaklaniyor

Diger sebep ozellikle sonraki aylar anne ve bebek icin ciddi sorunlar olusturan

Yazmak istemiyorum kotu sonuclari ama sitede var okuybilirsiniz

Preeklemsi hastaligindan kaynaklaniyor

Mutlaka test yapilmasi gerekiyor

kizlar bu kasintilardan nasil gecicek ? yada gecicekmi cok fena sekildeki bu kasintilar beni deli ediyo badem yagi suruyorum ama fayda etmio :/

kızlar o kasınan yerler el ve tırnagınız degdikce yırtılıo ama dogumdan sonra karnımız inince catlaklar ortaya cıkacak oyuzden hiç kasımayın derim tutun kendinizi demekki cildiniz baya kuru gerildikçede kasıntı yapıodur bence bol su için cild nemlenirse kasıntıda olmuo kendiliginden esnio karın ozaman bana dediler gercekten hem karnım nemli hemde kasınmıo artık. badem yagıda sürüom zaten ama 1 ay boyuna bol su için anca nemlenir cild kuruysa hem suyun bebegede faydası var zaten içmemz gerekio bide bunu deneyn gecer insalah

cok merak etim benim 10 haftalik karnim kasiniyor aslinda kasinti icin cok erken ama acaba dr sormam mi lazim

nasıl geçecek bilmiyorum ama mümkün olduğu kadar kaşımayın, çatlak oluyor sonra, ben kakao yağı ve bebe yağı kullanmıştım, son 3 ayda çatlak kremi, fazla bi çatlak olmadı

arkadaşlar bende 4.ayımda çok kaşınıyordum kuruyo derilerim pul pul oluyordu resmen o zamanlar bebe yağı kullanıyordum hatta zeytinyağı bile sürüyordum arada ama bikaç saat sonra kuruyor yine kaşınıyodu bi arkadaşım önerdi niveanın çok kuru ciltler için besleyici vücut losyonunu sabah akşam bi güzel sürüyorum artık ne kaşıntı ne de çatlak var şimdilik:) çok iyi bir nemlendiriciymiş tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…