- 28 Aralık 2019
- 1.411
- 1.006
- 83
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizjnki.iltihabi bir durum buyuk ihtimalle ama.2 gogsumun arasi oyle kotu kokuyor ki mantar kremi.suruyorum daha da agirlaaiyor koku anlayamadimValla buraya geldim takipte kalayım benim ki farklı ama oğlumu sezeryan iledoğum yaptım oğlum 3 yaşında ama şu 2 3 aydır inanılmaz derecede dikiş yerim kaşınıyor özellikle geceleri ıslaklık elime geliyor bu nerden çıktı bunca zaman sonra anlayamadım yaşayan var mi
Iyi akşamlar.. Bende de o durum oluyordu. Hatta göğüs aramda deri bayağı tahriş oluyordu ve sızlıyordu.cok kötü.. ve aynen dediginiz gibi çok pis bi koku oluyor . Hiç bisey yapmayın. Sadece badem yagi surun ama gerçekten çok az sürmelisiniz.islatmicak. arti sutyen kullaniyorsunuzdur. Malum hamilelikten dolayi goguslerde buyume oluyor ve o gogus arasi havasiz kalıyor. Ben sutyen kullanmayı da biraktim.gogus aramı da yıkayıp kuruladım.cok az yağ. .Hiç bisey kalmadı sonra.Merhaba birkac haftadir iki gogsumun arasında inanılmaz bir kasinti var hatta bazen bolgede terleme oluyor hep islak yadannemli pudra sürdüm pamukfalan koydum ama olnadi cok kasiniyor bi kizarik mantar olurmu bu bolgede?
Aynen dediginiz gibi yara bile.oldu mantar kremi surdum pisik kremi surdum ama nafile sanki deli gibi kasinitorIyi akşamlar.. Bende de o durum oluyordu. Hatta göğüs aramda deri bayağı tahriş oluyordu ve sızlıyordu.cok kötü.. ve aynen dediginiz gibi çok pis bi koku oluyor . Hiç bisey yapmayın. Sadece badem yagi surun ama gerçekten çok az sürmelisiniz.islatmicak. arti sutyen kullaniyorsunuzdur. Malum hamilelikten dolayi goguslerde buyume oluyor ve o gogus arasi havasiz kalıyor. Ben sutyen kullanmayı da biraktim.gogus aramı da yıkayıp kuruladım.cok az yağ. .Hiç bisey kalmadı sonra.
aynen.ve öyle tatlı kaşınıyor ki ama sonra bi sızlama oluyor iğneler batırıyorlar gibi.yanik gibi oluyordu. Dediğim gibi sutyen takmayın.biliyorum zor.ilk günlerde biraz tuhaf oluyor ama sizde farkedeceksiniz geçiyor.once yara oluyor tabi. Kasıntı yaparsa yıkayın. Dokunmamaya çalışın. Sonra yara oluyor dediğim gibi geçiyor.Aynen dediginiz gibi yara bile.oldu mantar kremi surdum pisik kremi surdum ama nafile sanki deli gibi kasinitor
Ha bi de hamilesiniz krem bisey yapmıyor. Ben de denedim. Ya da evde zeytinyağı varsa o da iyi geliyoraynen.ve öyle tatlı kaşınıyor ki ama sonra bi sızlama oluyor iğneler batırıyorlar gibi.yanik gibi oluyordu. Dediğim gibi sutyen takmayın.biliyorum zor.ilk günlerde biraz tuhaf oluyor ama sizde farkedeceksiniz geçiyor.once yara oluyor tabi. Kasıntı yaparsa yıkayın. Dokunmamaya çalışın. Sonra yara oluyor dediğim gibi geçiyor.
Sutyensiz gezmeyi denicem pek alışkında degilim ama.denemekte yarar var gercekten yara oldu kabuk kabuk oldu uzeri ama cok tatli kasiniyor mantar olur mu ki orda yokaa isilikmi bilemedimaynen.ve öyle tatlı kaşınıyor ki ama sonra bi sızlama oluyor iğneler batırıyorlar gibi.yanik gibi oluyordu. Dediğim gibi sutyen takmayın.biliyorum zor.ilk günlerde biraz tuhaf oluyor ama sizde farkedeceksiniz geçiyor.once yara oluyor tabi. Kasıntı yaparsa yıkayın. Dokunmamaya çalışın. Sonra yara oluyor dediğim gibi geçiyor.
Aynen benimki de öyle ben krem sürdüğümde acaip daha pişiyordu sanki. Çok kötü olmuştu. Ben de sevmem hatta sutyenle uyurdum . Ama bi de O göğüs arasındaki kokuyu alınca midem bulaniyordu . Sutyen olduğu için kremi de sürünce arada nemleniyor. Sonra da koku yapıyordu ve daha kotu oluyor deri daha kotu oluyordu.sutyeni cikarmalisin. Farkı anlicaksin.o zaman bile rahatliyorsun.cunku hava alıyor göğüs arası. Ilk bi kaç gün sızlama oluyor hafif.sonra iyileşiyor. Zeytinyağını deneyin.cok az. . Gerçekten bi kaç gün sonra farkı göreceksiniz.Sutyensiz gezmeyi denicem pek alışkında degilim ama.denemekte yarar var gercekten yara oldu kabuk kabuk oldu uzeri ama cok tatli kasiniyor mantar olur mu ki orda yokaa isilikmi bilemedim
Sutyensiz yatmayi ve zeytinuagi surmeyi mutlaka denicem cok tesekkur ederimAynen benimki de öyle ben krem sürdüğümde acaip daha pişiyordu sanki. Çok kötü olmuştu. Ben de sevmem hatta sutyenle uyurdum . Ama bi de O göğüs arasındaki kokuyu alınca midem bulaniyordu . Sutyen olduğu için kremi de sürünce arada nemleniyor. Sonra da koku yapıyordu ve daha kotu oluyor deri daha kotu oluyordu.sutyeni cikarmalisin. Farkı anlicaksin.o zaman bile rahatliyorsun.cunku hava alıyor göğüs arası. Ilk bi kaç gün sızlama oluyor hafif.sonra iyileşiyor. Zeytinyağını deneyin.cok az. . Gerçekten bi kaç gün sonra farkı göreceksiniz.
Merhabalar. Hayirli Ramazanlar..Nasıl oldun? .Sutyensiz yatmayi ve zeytinuagi surmeyi mutlaka denicem cok tesekkur ederim![]()
Çok şükür . Geçmiş olsun.. Doğumda da Allah kolaylık versin insAllah..Merhaba hayirli ramazanlar evet sutyensiz yatmak.cok iyi geldi zeytinyagindan once bebek yagi surmustum oda baya iyi geldi suan hicbirsey kalmadi ama.cok korkunçtu o aralar
Amin insallah yaklastikca korkmaya basladimÇok şükür . Geçmiş olsun.. Doğumda da Allah kolaylık versin insAllah..
Aynen sutyensiz yatmak tek çözümAyni durum bende de mevcuttu göğsün arasına peçete koyuyordum teri emsin diye, ama peceteyi değiş değiş nereye kadar bi de ıslanan peçete dagiliyo pis bir goruntu oluyordu. Gunluk banyo etsem bile yine terleme ve pesi sira koku kasinti oluyordu.Ben de şimdiden emzirme sutyenine geçtim gece de sütyen olmadan yatmaya alıştım kaşıntı terleme vs kalmadı