hamilelikte kasık ağrısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şekercim benim de ara sıra kasık ve bel ağrılarım oluyor bugün doktorumla konuştum gayet normal olduğunu içerisinin ve bebeğin büyüdüğünü söyledi eğer çok şiddetli olursa kasık ağrıları o zaman problem olur canım için rahat olsun
Benımde 6ncı hafta da cok kasık sancım var:(

Iyi gunler bende 1.5 aylik hamileyim kasık agrim var suan yatiyorum birde benden kahverengi leke geliyo normalmidir acaba

Bende 6 haftalık gebeyim. Kasık ağrım var 2 gündür. Ve dün bugün kahverengi lekelenme geldi. Sizin ne oldu sonrasında acaba

merhaba ben yeni katıldım aranıza bende beş aylık hamileyim benimde kasık ağrılarım çok oluyor bebek kız olunca kasık ağrısı çok oluyomuş bide bebek rahime baskı yaptığı için ağrı olması çok doğal
Bende 5 aylık hamileyim son 3 gündür belim çok ağrıyor korkuyorum normal mi ki ya doktoruma da sormadım daha özellikle geceleri çok ağrıyor 😣

merhaba ben yeni katıldım aranıza bende beş aylık hamileyim benimde kasık ağrılarım çok oluyor bebek kız olunca kasık ağrısı çok oluyomuş bide bebek rahime baskı yaptığı için ağrı olması çok doğal
Benim bebeğim de kız sağ kasığım da ağrı oluyor

Back