Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar acaba hamilemiyim kasıklarımda ve belimde sürekli agrılar oluyor birde mide bulantım cok fazla bugün idrar testi yaptım ama tek cizgi sizce belirtiler ne diyor ben nasıl davranıcamı bile şaşırdım :a015:
merhaba ben yeni katıldım aranıza bende beş aylık hamileyim benimde kasık ağrılarım çok oluyor bebek kız olunca kasık ağrısı çok oluyomuş bide bebek rahime baskı yaptığı için ağrı olması çok doğal
canım bende 1,5 aylık hamileyim ve benimde hafif kasık ağrılarım oluyor.. inş. önümüzdeki hafta doktora gidecem.. annemin bilgisine göre rahim büyüyor ve idrar kesesine baskı yapıyor onun için hafif sancılar oluyor dedi.. inş. bir sorun yoktur canım.. ama yinede tetkiklerini yaptır..allah bebişini kucağına almayı nasip etsin.:emir_bebek
kızlar bu kasık ağrıları konusunda akıl verecek birine ihtiyacım var.adetim 3 gun gecikti.adet gunune yakın sancılarım oldu kasıklarımda ama hasta olucam ya o yuzden dedim.sonra hala adet olmadım.ama yaklaşık 1 haftadır kasıklarım ağrıyor.son 2 gundur ise ağrılar canımı yakıyor.Özelliklede afedersiniz buyuk tuvaletimi yaptıktan sonra 4-5 dk şiddetleniyor.Sonra normal ağrıya dönüyor.dun gece mesela sabaha kadar ağrıdı.
test yaptığımda önce tek çizgi biraz bekleyincede belli belirsiz 2.çigiler cıktı.Ama çok gecerli bir test değildi.Az da olsa hamile olma ihtimalim var ve bu ağrılar beni çok korkutuyor.
ilk haftalarda kasık ağrısı ceken arkadaslarım var mı acaba hamilelikte.Ve şiddeti nasıldı acaba.
Ben dıs gebelikten cok korkuyorum..(
duyguby, hemen bir kan testi yaptir bence; cunku gunun gecmis ve 2. cizgiyi gormussun. bebis yolda olabilir. :ecrin_bebek: ayrica dis gebelik gibi seyleri de aklina getirme canim, olumlu seyler dusun. sonucu ogrenince bizi de merakta birakma, oldu mu canim?
canım zaten yarın doktor randevum var.öğlen gidicem.eğer varsa bile 4 hafta 3 gunluk falandır.kan testinide orada yaptırırım artık.tabiki haber vericem canlarııımm,olumlu yada olumsuz mutlaka söyliicem..
insaallah hamilesindir canim! icime guzel hisler doguyor...