özlemcimm günaydınn... sana bişii sorucam eşinin kan grubu ne seninki negatif yaa kan uyuşmazlığı varmı diye soruyorum.benimkide 0 negatif çok korkuyorum problem yaşarmıyım diye:uhm: umarım yaşamam sekiz aylık ewliyiz ve artık düşünüyoruz yavaş yavaş onun için soruyorum canım neyse hoşçakal!!!
merhaba
bende pts günü hamile olduğumu öğrendim, çatlatma yöntemi ile hamile kaldım, ilk seferde oldu. POV vardı bende.
doktora göre 5 haftalık bana göre 3 haftalık bebeğim. bende de kasık ağrısı oluyor aynı adet sancısı gibi. günde 3-5 sefer oluyor kısa sürüyor. doktor sancılar olabilir normal dedi. haftaya kontrolde ayrıntılı soracağım.
Kasiklarim bel ağrım akıntı kokusuz sıcak basio sanki karnımdaki büyüyen birsey var adet gunumu bekliyorum çok sabirsizim ne olabilir sizce
Devlet hastanesinde mi yaptırdınız?Hiç eşinle kendinize genetik test yaptırdınız mı bende hamileydim bebeğim 10 haftalık olacakken 9 haftalık kalmış gelişmemişti kalp atışı durmuştu genetik test verdik bende kan pıhtılaşması çıktı ve bebek 2 aylık olup 3.cü aya girerken kesenin etrafında kanama olup bebeğin kalp atışlarının durmasını sağlıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?