- 16 Mayıs 2019
- 86
- 46
-
- Konu Sahibi Duslerlesevdimseni-
Jinekolog rahim buyudugu icin demisti ama halbuki ilk gebelik degilki. Insallah saglikli bir sekilde kucagima alirim yavrumuHer hamilelik aynı değildir.. önceki hamileliğinize bakıp aynı belirtileri aramayınız.. 14+3te bilmiyorum ama benim de kasık ağrılarım olurdu hatta birkere oturup ağlamıştıl ağrıdan
Ama doğumdan sonra rahim küçülüp eski halini alıyor bu açıdan da düşün canım.. İnşaALLAH.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Eğer çok korkuyorsan doktorunla konuşup gidip baktır için rahat ederJinekolog rahim buyudugu icin demisti ama halbuki ilk gebelik degilki. Insallah saglikli bir sekilde kucagima alirim yavrumu
Amin insallah canimAma doğumdan sonra rahim küçülüp eski halini alıyor bu açıdan da düşün canım.. İnşaALLAH.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Eğer çok korkuyorsan doktorunla konuşup gidip baktır için rahat eder
Anladm canım kendini takip et eğer daha kötü olursan git mutlaka gününü bekleme acilden git gerekirseAmin insallah canimSuan korona oldugu icin hemen almiyorlar birdahaki kontrolum 13 mayista insallah. Telefonu bile acmiyor jinekolok hanim. Az kaldi insallah kontrola sabredim
Tamam insallahAnladm canım kendini takip et eğer daha kötü olursan git mutlaka gününü bekleme acilden git gerekirse
Çok normal kasik agrisi bende ilk gebeligimde kizima cok sanciliydi simdide tam tersiyim cinsiyeti ogrendiniz mi acabaArkadaslar yardim edin lutfenben hamileyim 14+3 haftalik ama en basindan beri agrilarim oluyor jinekologuma sormustum normal dediydi dun aradim acmadi cok korkuyorum. Daha once dusuk yaptim. Sizdede agri varmi hic oldumu boyle adet agrisi gibi bazende bicak batarki 1 saniyelik aciyor gidiyor. Ama daha cok adet agrisi gelior ve sik sik tuvanete gidiyorum idrar yolu enfeksiyonu yokmus kadin onada normal dedi rahim asada oldugu icin baski yapiyor idrae torbasina dedi. 5 yasinea kizim var cok sukur saglikli o hamileligim sadece bel agrisi vardi ve bulanti vardi iyidim yine ama bu daha bi zor sanki ????
Gayet notmal.agrilar bunlar kanama olmadığı sürece bunlar normal 16 20 haftalarda geçiyor rahim büyüdüğü için kasilmalar oluyor endişe etmeArkadaslar yardim edin lutfenben hamileyim 14+3 haftalik ama en basindan beri agrilarim oluyor jinekologuma sormustum normal dediydi dun aradim acmadi cok korkuyorum. Daha once dusuk yaptim. Sizdede agri varmi hic oldumu boyle adet agrisi gibi bazende bicak batarki 1 saniyelik aciyor gidiyor. Ama daha cok adet agrisi gelior ve sik sik tuvanete gidiyorum idrar yolu enfeksiyonu yokmus kadin onada normal dedi rahim asada oldugu icin baski yapiyor idrae torbasina dedi. 5 yasinea kizim var cok sukur saglikli o hamileligim sadece bel agrisi vardi ve bulanti vardi iyidim yine ama bu daha bi zor sanki ????
Demekki herkezee farkliymis. Ama insan yinede korkuyor bide dusuk yaptiydim daha onceÇok normal kasik agrisi bende ilk gebeligimde kizima cok sanciliydi simdide tam tersiyim cinsiyeti ogrendiniz mi acaba
Kasik agrisi olur ama cok siddetli yada kanamaliysa doktora gidin benceDemekki herkezee farkliymis. Ama insan yinede korkuyor bide dusuk yaptiydim daha oncekizimiz olacak insallah yine Allah nasip ederse
Saglikla kucaginiza alin insallahDemekki herkezee farkliymis. Ama insan yinede korkuyor bide dusuk yaptiydim daha oncekizimiz olacak insallah yine Allah nasip ederse
Arkadaslar yardim edin lutfenben hamileyim 14+3 haftalik ama en basindan beri agrilarim oluyor jinekologuma sormustum normal dediydi dun aradim acmadi cok korkuyorum. Daha once dusuk yaptim. Sizdede agri varmi hic oldumu boyle adet agrisi gibi bazende bicak batarki 1 saniyelik aciyor gidiyor. Ama daha cok adet agrisi gelior ve sik sik tuvanete gidiyorum idrar yolu enfeksiyonu yokmus kadin onada normal dedi rahim asada oldugu icin baski yapiyor idrae torbasina dedi. 5 yasinea kizim var cok sukur saglikli o hamileligim sadece bel agrisi vardi ve bulanti vardi iyidim yine ama bu daha bi zor sanki ????
Tamam tesekkurler icimi rahatlatiniz❤❤❤❤Gayet notmal.agrilar bunlar kanama olmadığı sürece bunlar normal 16 20 haftalarda geçiyor rahim büyüdüğü için kasilmalar oluyor endişe etme
Tamam tesekkurlerDoktorunuz normal dediyse normaldir. Ultrasonla baktı sonuçta biz göremiyoruz. Dinlenin kendinizi yormamaya çalışın
Tamam tesekkurler stres yapmicam insallahBenim de kasık ağrılarım oluyordu. Adet olacakmışım gibi. Doktor değilim ama Endişelenmeyin derim ben.
Amin insallahhSaglikla kucaginiza alin insallah
Bence kasık ağırdı normal. İnternrte yazıp araştırın. Progestan kullanıyor musunuz? Dozunu artırır belki Dr. Her zaman tehlikeli değil diyorlar bu ağırlara,bazen bende yaşıyorum.Arkadaslar yardim edin lutfenben hamileyim 14+3 haftalik ama en basindan beri agrilarim oluyor jinekologuma sormustum normal dediydi dun aradim acmadi cok korkuyorum. Daha once dusuk yaptim. Sizdede agri varmi hic oldumu boyle adet agrisi gibi bazende bicak batarki 1 saniyelik aciyor gidiyor. Ama daha cok adet agrisi gelior ve sik sik tuvanete gidiyorum idrar yolu enfeksiyonu yokmus kadin onada normal dedi rahim asada oldugu icin baski yapiyor idrae torbasina dedi. 5 yasinea kizim var cok sukur saglikli o hamileligim sadece bel agrisi vardi ve bulanti vardi iyidim yine ama bu daha bi zor sanki ????
Hayir hic denemedim daha. Ama agir kesici kullanmaya karsiyim uzun senedir kullanmiyorum hic malesefBence kasık ağırdı normal. İnternrte yazıp araştırın. Progestan kullanıyor musunuz? Dozunu artırır belki Dr. Her zaman tehlikeli değil diyorlar bu ağırlara,bazen bende yaşıyorum.