• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte kasık ağrıları

Nergisever

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
179
106
18
34
kızlar slm ,
sürekli bi yeni konu açıyorum ama meraktan oluyor hep bunlar :) Çünkü bu hamilelik süreci stresli,heycanlı bir o kadar da muazzam bi süreçmiş bunu anladım :)
16+6 haftalık hamileyim ve cumartesi gününden bu yana ara ara kasıklarımda iğne batması gibi bir his oluyor.sürekli yada çok keskin ağrılar değil ama beni tedirgin etti dr a sordum dayanamayacak şekilde ağrılar oluyorsa gel dedi fakat şuan öyle bi durum yok dediğim gibi. yalnız merak ettiğim sizde de böyle şeyler yaşamış yada yaşayan var mı ? ters giden bi şeylerin başlangıcı mı allah korusun evham oldum.

kızlar slm ,
sürekli bi yeni konu açıyorum ama meraktan oluyor hep bunlar :) Çünkü bu hamilelik süreci stresli,heycanlı bir o kadar da muazzam bi süreçmiş bunu anladım :)
16+6 haftalık hamileyim ve cumartesi gününden bu yana ara ara kasıklarımda iğne batması gibi bir his oluyor.sürekli yada çok keskin ağrılar değil ama beni tedirgin etti dr a sordum dayanamayacak şekilde ağrılar oluyorsa gel dedi fakat şuan öyle bi durum yok dediğim gibi. yalnız merak ettiğim sizde de böyle şeyler yaşamış yada yaşayan var mı ? ters giden bi şeylerin başlangıcı mı allah korusun evham oldum.
Canım evham yapma normal o ağrılar şu an bende 17+3 teyim rahim büyüyor bebek yukarı doğru çıkıyor o yüzden o ağrı ve batmalar

Ah ah bakma bende öyleyim herşey kafama takılıyor sürekli yeni birşeyler üretiyorum resmen :) birde ben acayip dıygusalım herşeye ağlıyorum sonra bebeği üzdüm diye bir daha ağlıyorum
Annelik demek ki böyle birşeymiş anne olunca anlarsın dedikleri de bu olsa gerek ☺️ O evhamlar hiç bitmiycek galiba

31+1 olduk hala sağ kasıkta ağrı oluyp normal canım onlar hatta daha bu sabah kahvaltı hazırlarken bile zorlandım kasık ağrısından dinlene dinlene hazırladım :)

Kızlar kasıklarınızda batma ne zaman başladı hamile olduğunuzu ne xaman öğrendiniz öğrenmeden önce ne gibi belirtileriniz vardı ?

Bende de kasık batması var acıtmicak şekilde tatlı tatlı batıyor sol kasığımın orda hafif şişlik var sağda yok ?
Sizler hamişsiniz beni bilgilendirseniz olurmu

Kızlar kasıklarınızda batma ne zaman başladı hamile olduğunuzu ne xaman öğrendiniz öğrenmeden önce ne gibi belirtileriniz vardı ?

Bende de kasık batması var acıtmicak şekilde tatlı tatlı batıyor sol kasığımın orda hafif şişlik var sağda yok ?
Sizler hamişsiniz beni bilgilendirseniz olurmu
Yumurtluyo olabilir misin canım ?

Daha erken canım 12 günü tamamladıktan sonra yani 5 gün sonra kanda beta hcg ile öğrenebilirsin çatlatma iğnesi uygulamasında birazdaha erken sonuç alınabiliyor
11.günde öğrenebilme imkanım 4 gün sonra öğrenicem ama heyecanlıyım

11.günde öğrenebilme imkanım 4 gün sonra öğrenicem ama heyecanlıyım
İnşallah gönlünden geçen olur canım bebişin seninledir azcık daha sık dişini bu kadar beklemişsin 4 günde bekleyebilirsin sabret ve iş yapmamaya çalış vücuduna fazla yüklenme ve stresten uzak dur kesinlikle

Canım evham yapma normal o ağrılar şu an bende 17+3 teyim rahim büyüyor bebek yukarı doğru çıkıyor o yüzden o ağrı ve batmalar
Ohhh hamileyim relg sancısı yok dedim gel gör ki doguma kadar kasık ağrısı çektim. yani normal ama yine de tedirgin olursan doktoruna sor derim.

İnşallah gönlünden geçen olur canım bebişin seninledir azcık daha sık dişini bu kadar beklemişsin 4 günde bekleyebilirsin sabret ve iş yapmamaya çalış vücuduna fazla yüklenme ve stresten uzak dur kesinlikle
Elimden geldiğince işlerimi yavaş yavaş yapıyorum bolca dinleniyorum rabbim büyük inşallah pozitifi görürüm hamileler kervanına bende girerim

Cnm mrb bende 16 haftalığım kasiklarimda ve biraz daha altlarda benimde ince ince sancılarım oldu rahatsz edici değildi fakat ben 2 gün boyunca devam ettiği için doktora gittim..kasilmalar var dedi ve rahimde acilma var dedi.hastaneye yattım 5 gün boyunca..nidicard die bir ilaç kullandı.kapanmassa dikicem dedi.ama sukur kapandı.ama sürekli yatıyorum.yatacaksin dedi.demek istediğim hamilelikdeki en ufak bir sorunda doktora mutlaka gidilmeli.bazen sorun çıkmıyor bazende benimki gibi önemli bisi oluyor.ihmal olmamalı.umarim seninki bole bisi değildir.ama lutfen şansa bırakma.Allh hepimizin yardımcısı olsun.

Back