- 2 Mart 2024
- 761
- 176
-
- Konu Sahibi bayanacizane
Bana apandisit ağrısı gibi geldi o taraflarda bir ağrı çünkü ama şu an geçti ağrı inşallah olmaz dahaRahmin genişledi için o ağrı
18 haftalık şimdi de sağ kasığıma vurmaya başladı bacağıma atıyorkaç haftalık? benim de karnın yanlarında sanki çok koşunca karın boşluğunda oluşan ağrı gibi bir ağrı var ama hafif ve sürekli yok gelip gidiyorkullandığım uygulama bu haftada bu bölgelerde ağrı normal diyor.
benim de 17+5 su an. normal mi acaba bu haftalarda18 haftalık şimdi de sağ kasığıma vurmaya başladı bacağıma atıyor
Yazdım da dönmedi sıkıldı belki de sorularımdanbenim de 17+5 su an. normal mi acaba bu haftalardadoktorunuza sordunuz mu?
benimki de her halta “normal” diyip geciyorYazdım da dönmedi sıkıldı belki de sorularımdan
Benim önceki doktorum öyleydi değiştirdim bu da bildirimden okuyor önemli olunca cevap veriyor galiba. hayır yani dünyanın parasını veriyoruzbenimki de her halta “normal” diyip geciyor
çok siddetliyse ağrın bence git görün biBenim önceki doktorum öyleydi değiştirdim bu da bildirimden okuyor önemli olunca cevap veriyor galiba. hayır yani dünyanın parasını veriyoruz
Gittim bugün bi şey çıkmadı işteçok siddetliyse ağrın bence git görün bi
he doğruGittim bugün bi şey çıkmadı işte
Hangi uygulama buhe doğrupardon benim uygulamada rahim büyüdüğü için ve diğer organlarla arasındaki doku gerildiği için normal bu haftalarda ağrı diyor ama ne bilem
flo uygulamasıHangi uygulama bu
Bende çıkmadıflo uygulaması
bak bu sağdakiBende çıkmadı
Tamam canım bu arada doktor yazdı bebeğin büyümesine bağlı siyatik sinir ağrısı ani hareket yapma demişbak bu sağdaki
iyi bari ya. dinlen sen de bol bol. ben de yattım tüm gün. yemeği bile esime yaptırdımTamam canım bu arada doktor yazdı bebeğin büyümesine bağlı siyatik sinir ağrısı ani hareket yapma demiş
Benim zaten yatmam gerekiyor dinleniyorum bol bol yemeği kayınvalidem yapıyor temizliği de yarın ablam yapıcakiyi bari ya. dinlen sen de bol bol. ben de yattım tüm gün. yemeği bile esime yaptırdım