- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
https://onedio.com/haber/bebek-labo...tan-midir-yoksa-sonradan-mi-ogrenilir--581582Bunun bilimsel bir açıklaması var mı?Ahh ahh eğitim şart
Pardon da ben size eğitim şart derken ümiversite okumaktan mı bahsettim? Kendi kendinize triplere girmişsiniz. Dediğim şeyin sonuna kadar arkasındayım sizin bana attığınız linkte bebekler bir kukla piyesine göre değerlendirilmiş.Ne mana buradaki konuyla? Ben kendi eğitimimden ve bildiklerimden eminim hiç merak etmeyinhttps://onedio.com/haber/bebek-labo...tan-midir-yoksa-sonradan-mi-ogrenilir--581582
Buyrun :) birdahada insanlari elestirmeden önce lutfen kendi egitiminizden ve bildiklerinizden emin olun derim ben :) bosa sallamiyoruz yani bizdebu arada universite okumak halt etmek degil insanın kendini bilgilere açması lazım universite okumak bir ÖĞRETİM insanin kendini gelistirmesi bir EĞİTİMDİR. Nice okumuslar gördüm kafası bos tenekeydi:) komiksiniz gercekten
Çünkü bebekler insanlarda iyi kötü insanları seçebiliyorlar. Kötü insanlara göstermemek lazım. Bu cumleyi kurmus secebilidiklerini soylemis sizde gulmussunuz :)Pardon da ben size eğitim şart derken ümiversite okumaktan mı bahsettim? Kendi kendinize triplere girmişsiniz. Dediğim şeyin sonuna kadar arkasındayım sizin bana attığınız linkte bebekler bir kukla piyesine göre değerlendirilmiş.Ne mana buradaki konuyla? Ben kendi eğitimimden ve bildiklerimden eminim hiç merak etmeyin
Çünkü bana göre günlük hayatta böyle bir şey mümkün değil :) Attığınız linkte piyese göre değerlendirmiş bebekler, günlük hayatta anlayabileceklerini düşünmüyorum :)Çünkü bebekler insanlarda iyi kötü insanları seçebiliyorlar. Kötü insanlara göstermemek lazım. Bu cumleyi kurmus secebilidiklerini soylemis sizde gulmussunuz :)
Daha oncede duymustum ama dun onu gorunce paylasma sebebim o oldu diyebilirim:))Sanırım bunu duydugun yer Büşra'nın instagramı
Zaten hamile kadın hamileliğini gizlemeli diyenlerin hepsi bahsettiğiniz zihniyetteki insanlar.Aman hamileliklerini gizlesinler mazallah seviştikleri anlaşılır. Çocuk doğduğunda da leylekler getirdi desinler. Hamilelikleri sürecinde karınlarını da gizlediler ya ne edepli olur o çocuk(!) 2018 yılındayız ve hala bu hurafelere inanan insanlar varTamamen hurafe,tamamen kadını ikinci plana iten itibarsizlastiran bir yobazlık söylentisi bu.
Eski zamanlarda kadınlar öküzden kıymetsiz sayılan birer varlikken haktan söz etmek anlamsız tabii.
Bugün de iste kahkaha atmamalı,kırmızı ruj sürmemeli, hamileyken sokağa çıkmamalı gibi sözlerle o yobaz dönemin etkileri devam ediyor.
Neden ? Çünkü hamile oldugunuz anlaşılırsa seviştiginizi düsünür insanlar,anlaşılmazsa bölünerek çoğalma belki bir ihtimal...
Çocuk dogurmak kadını erkekten üstün kılan en kutsal şey,zaten bu nedenle erkekler kadınları baskilamaya çalışıyor, kadinlar kendi gücünü bir kez keşfetse erkekler kadınları durduramayacağını cok iyi biliyor.
Olayin sosyolojik,antropolojik falan bir sürü açılımı var ama buraya yazabileceğim kadar kisa değil arzu eden araştırsın.
Kadinlarin hamilelik olgusunun eski toplumlarda neden korku ve ayiplama sebebi olduğunu.
Gerçekten insanlari suclamayarak güzelce dusuncenizi açıklamışsnz örneklerle :) kadınlara verilen essiz bir guzellik bencede içinde bi insan barındırmak yasatmak ve onu dogurmak :) eski zamanlarda soylenen birşey evet ama bende ayip olduğu yada edepli olmasını istedigim icin degil onu sakınmak istedigim icin nazara gelmesin diye gizlerim sanırım gizleyebildigim zamana kadar :)Tamamen hurafe,tamamen kadını ikinci plana iten itibarsizlastiran bir yobazlık söylentisi bu.
Eski zamanlarda kadınlar öküzden kıymetsiz sayılan birer varlikken haktan söz etmek anlamsız tabii.
Bugün de iste kahkaha atmamalı,kırmızı ruj sürmemeli, hamileyken sokağa çıkmamalı gibi sözlerle o yobaz dönemin etkileri devam ediyor.
Neden ? Çünkü hamile oldugunuz anlaşılırsa seviştiginizi düsünür insanlar,anlaşılmazsa bölünerek çoğalma belki bir ihtimal...
Çocuk dogurmak kadını erkekten üstün kılan en kutsal şey,zaten bu nedenle erkekler kadınları baskilamaya çalışıyor, kadinlar kendi gücünü bir kez keşfetse erkekler kadınları durduramayacağını cok iyi biliyor.
Olayin sosyolojik,antropolojik falan bir sürü açılımı var ama buraya yazabileceğim kadar kisa değil arzu eden araştırsın.
Kadinlarin hamilelik olgusunun eski toplumlarda neden korku ve ayiplama sebebi olduğunu.
Elestirirken yorumlarimi incelemiyorsunz galiba :) hicbir yorumumda hamileliklerini gizlesinler sevistigi anlaşılır diye bi cumle kullanmadim hatta dedimki ayıp değil hani şöyle düşünün bi bebekle bi canla kiyaslamam ne kadar dogru bilmiyorum ama insanlar paralarını altınlarını hep sakınır saklar yada hic mi olmadı sizin ben küçükken bi oyuncagm vardı aman biri kıracak biri alıp gidecek diye oynamaya dahi kiyamazdim bazen:)Zaten hamile kadın hamileliğini gizlemeli diyenlerin hepsi bahsettiğiniz zihniyetteki insanlar.Aman hamileliklerini gizlesinler mazallah seviştikleri anlaşılır. Çocuk doğduğunda da leylekler getirdi desinler. Hamilelikleri sürecinde karınlarını da gizlediler ya ne edepli olur o çocuk(!) 2018 yılındayız ve hala bu hurafelere inanan insanlar var
Gerçekten insanlari suclamayarak güzelce dusuncenizi açıklamışsnz örneklerle :) kadınlara verilen essiz bir guzellik bencede içinde bi insan barındırmak yasatmak ve onu dogurmak :) eski zamanlarda soylenen birşey evet ama bende ayip olduğu yada edepli olmasını istedigim icin degil onu sakınmak istedigim icin nazara gelmesin diye gizlerim sanırım gizleyebildigim zamana kadar :)
Tabiki kimseyi suclamadim hakaret de etmedim sadece ilan etmek gobegini açıp fotoğraflar cekinmek filan ne bileyim bana gore degil ben hoşlanmıyorum itici geliyor gözüme:) bunu söyledim ama asla suclamadim ahlakiyla edebiyleNazara ben de inanırım, aslında bu da batıl inanç sayilir esko şaman kültürünün bir uzantisi ama bakışların enerjisi iyi ya da kötü etkileyebiliyor insanları.
Saklamak bireysel bir tercihtir mutlaka ancak saklamadi ya da ilan etti diye kimseyi yaftalayamayiz hele ki edepsizlikle/ahlaksizlikla...
Saklamak tercihse ilan etmek de tercihtir çünkü.
Ben edeple alaklı yorum yapanlara ithafen konuştum sizi hedef göstermedim farkındaysanız?Elestirirken yorumlarimi incelemiyorsunz galiba :) hicbir yorumumda hamileliklerini gizlesinler sevistigi anlaşılır diye bi cumle kullanmadim hatta dedimki ayıp değil hani şöyle düşünün bi bebekle bi canla kiyaslamam ne kadar dogru bilmiyorum ama insanlar paralarını altınlarını hep sakınır saklar yada hic mi olmadı sizin ben küçükken bi oyuncagm vardı aman biri kıracak biri alıp gidecek diye oynamaya dahi kiyamazdim bazen:)
Pardon tamam o zaman devam edebilirsiniz :)))Ben edeple alaklı yorum yapanlara ithafen konuştum sizi hedef göstermedim farkındaysanız?
Aynen katılıyorumValla o kadar bekliyorum burda, bebiş olacak mı oldu mu diye telaşa kapılıyorum. Hele bi hamile kalayım karnım büyümeye başladı mı göğsümü gere gere dolaşırım valla...O hamile yazan kıyafetlerden de giyerim. Fotoğrafçı tutar fotoğrafta çektiririm, dibine kadar yaşarım yani...
Ha yapmayacağım tek bişi söyliyim. Sosyal medyada ataçlı resim paylaşmamNazar değer diye değil, saçma bulduğum ve artık bayağılaştığı için
Tamamen hurafe,tamamen kadını ikinci plana iten itibarsizlastiran bir yobazlık söylentisi bu.
Zaten hamile kadın hamileliğini gizlemeli diyenlerin hepsi bahsettiğiniz zihniyetteki insanlar.Aman hamileliklerini gizlesinler mazallah seviştikleri anlaşılır. Çocuk doğduğunda da leylekler getirdi desinler. Hamilelikleri sürecinde karınlarını da gizlediler ya ne edepli olur o çocuk(!) 2018 yılındayız ve hala bu hurafelere inanan insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?