hamilelikte karın ağrısı

deniznaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
16
0
merhaba arkadaşlar

ben 6 haftalık hamileyim. ve çok acıkıyorum midem kazınıyor resmen. 1 saat içinde birşeyler yemezsem yoruluyorum yemek yiyecek halim olmuyor. hamileliğimin çok başındayım biliyorum ama midem açlıktan gurulduyor. normalmi yaşadıklarım başına gelen varmı yorumlarınızı şimdiden merakla bekliyorum...

bide 2 hafta önce ultrasona girdim 4 haftalık 12 mm çıktı bebeğim. geriye doğru sayınca yumurtlama dönemime geliyor . amaa son adet başlangıç günü hamileliğinde başlagıç günü kabul ediliyor diye okuyorum internette o zaman benimki şuanda 8 haftalık oluyor. bu konudada yorumlarınız bekliyorum..a.s.

bende cok acıkıyorum ama cokta yıyemıyorum mıdem bulanıyor
zor bı durum aradada karınım agrıyor ama nadır olarak
benım takvıme gore 1 hafta fazla oluyor
yanı takvım hesabına gore 11 haftalık ama dr ultrasona baktıktan sonra 10 haftalık dedı yanı 1 hafta eksık soyledı cunku bebegın boyunu ölcuyorlar bana mm olarak soylemedı zaten hıc bıseyı ayrıntılı demedı
bıdaha gıtmeyı dusunmuyorum central hospıtıla 35 tlde muayene ucretı vermıstımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…