• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kanama :(

Canım hemen hemen aynıyız seninle.. Anlattıgın gibi nerdeyse bir haftadır devam edıyor canını sıkma ben sık sık kontrole gıdıyorum bugun tekrar gittim o kadar cok kanamam oluyor ki adet görüyor gibiyim kesilip tekrar baslıyor kahverengiye dönüyor ardından tekrar kırmızı oluyor kan pıhtısı seklınde ama bebegımızde hıc bı sıkıntı yok cok sukur kese gunden gune büyüyor moralını bozma bol bol yat dınlen.

çok teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı bunları duyunca :)

Kızlar ben şuan 1 aydır çekiyorum bu durumdan dolayı bi kahverengi oluyor sonra kırmızı olarak kanamam açılıyor her seferinde büyük korkuyla hastahaneye gidiyorız ama kalp atışını duyuyoruz 14. Haftaya girdim ben 9. Haftada başladı kanamam Alllah yardımcımız olsun şuan bile kanamam devam ediyor artık kan görmekten bıktım usandım

Kızlar ben şuan 1 aydır çekiyorum bu durumdan dolayı bi kahverengi oluyor sonra kırmızı olarak kanamam açılıyor her seferinde büyük korkuyla hastahaneye gidiyorız ama kalp atışını duyuyoruz 14. Haftaya girdim ben 9. Haftada başladı kanamam Alllah yardımcımız olsun şuan bile kanamam devam ediyor artık kan görmekten bıktım usandım
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayız ne kadar kafama takmycam desemde her lavaboya gittıgımde leke gormekten içim acıyo :( hep ıcımde korku var atamyorum moralsizim uykumda bıle rahat olamıyorum:( doktor sebebının ne oldugunu soyledı?

Kızlar bişey sorcam bugün kanamam oldu kahve rengi doktoruma gittim kesede bi sıkıntı yoktu çok şükğr hatta büyümüştü bile etrafındada kanama yoktu bi ilaç verdi günde bi kere kullanmam için şuan kanamam yok ama sağ kasığımda bacağıma kadar belime kadar vuran bi ağrı var korkmalımıyım ?

Kızlar bişey sorcam bugün kanamam oldu kahve rengi doktoruma gittim kesede bi sıkıntı yoktu çok şükğr hatta büyümüştü bile etrafındada kanama yoktu bi ilaç verdi günde bi kere kullanmam için şuan kanamam yok ama sağ kasığımda bacağıma kadar belime kadar vuran bi ağrı var korkmalımıyım ?
Hangi ilaçtı vardi cok ageiniz vardi hastaneye gitmenizde fayda var

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayız ne kadar kafama takmycam desemde her lavaboya gittıgımde leke gormekten içim acıyo :KK43: hep ıcımde korku var atamyorum moralsizim uykumda bıle rahat olamıyorum:KK43: doktor sebebının ne oldugunu soyledı?
Doktor net bir cevap vermiyor tabiki herşey olabişir ama her kanama düşük tehtidi dedi 2 haftanönce kesenin yanında kan kesesi var dedi pazartesi günü löp diyemtuvalete büyük bir kan parçası düşürdüm inşallah o o kesedir ve şuan kanamam bitiriyor gibi bizim doktor çpo iyi cihaZda herşeyi gördü kızım olacak ve hareketlerine kadae hissediyorum demekki böyle gidecek hamileliğim

Doktor net bir cevap vermiyor tabiki herşey olabişir ama her kanama düşük tehtidi dedi 2 haftanönce kesenin yanında kan kesesi var dedi pazartesi günü löp diyemtuvalete büyük bir kan parçası düşürdüm inşallah o o kesedir ve şuan kanamam bitiriyor gibi bizim doktor çpo iyi cihaZda herşeyi gördü kızım olacak ve hareketlerine kadae hissediyorum demekki böyle gidecek hamileliğim
Canım senınle aynı durumdayım kanamam var gunlerdir, 11 haftalık hamileyim, gectimi senin ?

Merhaba 11 haftalık hamileyim geçen hafta bardaktan boşalırcasına kanamayla hastahaneye gitttim bebeğimin kalp atışları göründü yat dinlen dedi ilaç verdi cuma günü tekrar gitttim yine kalp atışı vardı fakat kese etrafında kanama var dedi doktor yine 1 ay yatacaksın dedi şuanda koyu kahverengi siyaha yakın lekeler geliyor bu durumu yaşayan varmı varsa lütfennyazsın inanın çok endişeliyim
Ben degilde arkadasim cok kanamasi vardi cok sukur simdi kizi 6 aylik :)

Canım moralini bozma ben 3.5 aylık düşürdüm bebeğimi doğumla herkes öyle olacak diye birşey yok dinlen doktorun verdiği ilaçları iç
Ah canim cok uzuldum ne denir ki, eger sorun olmayacaksa neden oldugunu anlatirmisin? Yani kalbi falan mi durdu ?

selamlar konu baya baya geçmiş ama belki bana cvb verne bırılerı olur.4.hamılelıgım ıkı kürtaj bı kımyasal gecırdım.bırınde kese goruldu bebek gelısmedı dıgerınde kese sağlıksız gelıstı pıhtı oluştu gene kürtaj.suan yenı hamıleyım ve kahve lekelerım ustunede koyu ıcten bırıkmıs kan kahve lekesının arasından gecıyor.benım dıger gebelıklerımdede bunlar oldu ne zaman öğrensem hamılelııgımı arkasından lekelenme.bende dusuk değerde kan pıhtısı çıkmıştı.şuan coraspın 100 kullanıyorum yanndada pruloton depost ıgnesı.hergun deıl haftada 2 kere vuruluyorum.sonucum ıse muamma.kesem ılk goruldu guzldı.ıkıncı gıdısımde bıraz karışık.yanyana kese goruldu ıkızde olabılır saglıkslız gebelıkte olabılır belkde pıhtıda olabılır deyınce tekrardan beta ma bakıldı degerım 21575 cıktı.tahlıle gore gebelik devam eıdyor ılaclara devam dedı doktorum.tahlıle gore sanırım 5 haftalık falanım hesaba gorede 6 bıtıp 7 ye gırmelıyım.suan cok mutsuzum ne olduğumu bılmemek stres yok sadece mutsuzluk var acabalar var.kkesem gelısıcekmı ? oyanındakı ney ? neden ılkınde çıkmadı ıkıncısınde bole bısey cıktı? kese sonrası bebek oluscakmıs kalpatıslarım duyulcakmı ? dıe kontrolüme kadar kendımı yıyorum.gebelık gecmıslerım olumsuzlukla sonuçlanınca budamı böle olucak dıe endıselıyım.benım gıbı yasayan oldumu yada yasayan varmı ? rabbım rızkını vermısse vardır gelcegı dünyaya.burda sadece moral aamaçlı yazışıyoruz herkes aynısını yasıyor deıldır.keske elden bıseyler gelsede yaapabılsek bıseyler.rabbım yar ve yardımcımız olsun

Back