Kesemle alakalı hiç birşey söylemedi bebeğin 4.7 mm dedi etradında.3 cm lik kanama alanı var dedi kaç haftalıksın sen ?
6 haftalığım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesemle alakalı hiç birşey söylemedi bebeğin 4.7 mm dedi etradında.3 cm lik kanama alanı var dedi kaç haftalıksın sen ?
Kizlar bende dha yedi haftaya yeni girdim.bir haftadir pembe leke geliyordu.doktor progestan verdi.zaten kan sulandirici igne kullaniyordum.daha sonra kirmizi renkte gelmeye basladi.tekrar yine gittim.kanama alani gormedi ve kesenin yeri iyi ama istirahat ediceksin bol bol dedi.kalp atislarinida duyduk cok sukur.su anda kahveye yakin bulanik renkte lekeler geliyor.cok tedirginim surekli.ve ikinci gebeligim bir kizim var.
Bes gundur devam eden kanamam var benımde progestanı gunde dort taneye cıkardılar proluton ignede kullanıyorum ne zaman bitecek sona erecek bilmiyorum kahverengiye donuyor sonra tekrar kırmızı oluyor her lavaboda moralim bozuluyor her gun artık gelmeyecek dıye umuyorum ama kesilmiyor.. Normal diyende var dusuk riski diyende Allah hepımızın yardımcısı olsunBende doktora gittim bu sebeple ama kesem kanamadan dolayı sanırım büzüşmüş sürekli aklım kese de yatıp kalkıp onu düşünüyorum
Insan cok stres oluyor.insallah sorun olmadn geciririz.ben bu hafta tekrar gidicem lekeler kesilip devam ediyor surekli.Bende doktora gittim bu sebeple ama kesem kanamadan dolayı sanırım büzüşmüş sürekli aklım kese de yatıp kalkıp onu düşünüyorum
Bes gundur devam eden kanamam var benımde progestanı gunde dort taneye cıkardılar proluton ignede kullanıyorum ne zaman bitecek sona erecek bilmiyorum kahverengiye donuyor sonra tekrar kırmızı oluyor her lavaboda moralim bozuluyor her gun artık gelmeyecek dıye umuyorum ama kesilmiyor.. Normal diyende var dusuk riski diyende Allah hepımızın yardımcısı olsun
Insan cok stres oluyor.insallah sorun olmadn geciririz.ben bu hafta tekrar gidicem lekeler kesilip devam ediyor surekli.
Son adet tarihim 1 aralik.amin insallahDoğumlarımız sanırım aynı zamanda İnşallah sağlıklı bir şekilde elimize alırız beneklerimizi
Sizin ilk mi gebeliginiz kac yasindasiniz ve nerde oturuyorsunuzDoğumlarımız sanırım aynı zamanda İnşallah sağlıklı bir şekilde elimize alırız beneklerimizi
ben 6 haftalık gebeyim dün sabaha karşı kanamam başladı doktora gittik , doktor bebeğimizin iyi olduğunu ama düşük riski olduğunu söyledi. Sonra bugün kanamam nerdeyse kesildi arkasından kahverengi akıntı geldi. Ama yaklaşık 5-6 saat sonra tekrar kanamam başladı :/ bu durum normal mi? ya da düşükler de bu şekilde olur mu? :/
Sizin ilk mi gebeliginiz kac yasindasiniz ve nerde oturuyorsunuz
Mecburi Diyarbakır da oturuyorumSizin ilk mi gebeliginiz kac yasindasiniz ve nerde oturuyorsunuz
Sizin ilk mi gebeliginiz kac yasindasiniz ve nerde oturuyorsunuz
Canım hemen hemen aynıyız seninle.. Anlattıgın gibi nerdeyse bir haftadır devam edıyor canını sıkma ben sık sık kontrole gıdıyorum bugun tekrar gittim o kadar cok kanamam oluyor ki adet görüyor gibiyim kesilip tekrar baslıyor kahverengiye dönüyor ardından tekrar kırmızı oluyor kan pıhtısı seklınde ama bebegımızde hıc bı sıkıntı yok cok sukur kese gunden gune büyüyor moralını bozma bol bol yat dınlen.ben 6 haftalık gebeyim dün sabaha karşı kanamam başladı doktora gittik , doktor bebeğimizin iyi olduğunu ama düşük riski olduğunu söyledi. Sonra bugün kanamam nerdeyse kesildi arkasından kahverengi akıntı geldi. Ama yaklaşık 5-6 saat sonra tekrar kanamam başladı :/ bu durum normal mi? ya da düşükler de bu şekilde olur mu? :/
Düşük nasıl olur neler yaşarım diye sordum doktora dayanılmayacak şekilde şiddetli karın agrıların olur ve adet kanaması degıl cok daha sıddetlı kanama yaşarsın dedı. Yanı bu bızım peceteye gelen kahverengı lekeler olmazmısben 6 haftalık gebeyim dün sabaha karşı kanamam başladı doktora gittik , doktor bebeğimizin iyi olduğunu ama düşük riski olduğunu söyledi. Sonra bugün kanamam nerdeyse kesildi arkasından kahverengi akıntı geldi. Ama yaklaşık 5-6 saat sonra tekrar kanamam başladı :/ bu durum normal mi? ya da düşükler de bu şekilde olur mu? :/
Çok teşekkür ediyorum amin inşallah rabbim hayırlısını nasip etsinStres yapmayın her kadının farklıdır yerlestıgı ıcın oldugu bölgeyi temızlıyordur düzelirsiniz inşallah bol bol yatın su icin inşallah düzelirsiniz
Ben 28 yasindayim bir kizim var.istanbuldayim evet sizin daha cok yeniymis :)Benimde onun gibi birey 24 yaşındayım siz
Bende önceden Gebze'deydim maalesef buralara geldik Allah bağışlasın çocuklarımızı inşallahBen 28 yasindayim bir kizim var.istanbuldayim evet sizin daha cok yeniymis :)
Dert etme canım benimde öyle oldu sürekli yat hani kalkma hiç is yapma bırak hersey kalsın emin ol düzelirsin ilac verdimi doktor ben progestan kullandım iğne de kullandım