Merhaba 11 haftalık hamileyim geçen hafta bardaktan boşalırcasına kanamayla hastahaneye gitttim bebeğimin kalp atışları göründü yat dinlen dedi ilaç verdi cuma günü tekrar gitttim yine kalp atışı vardı fakat kese etrafında kanama var dedi doktor yine 1 ay yatacaksın dedi şuanda koyu kahverengi siyaha yakın lekeler geliyor bu durumu yaşayan varmı varsa lütfennyazsın inanın çok endişeliyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte kanama :(
- Konu Sahibi Tugba123g
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Kasım 2015
- 246
- 203
- 23
- 28 Mart 2014
- 1.018
- 30.767
- 508
Benimde 10 haftalikken ayni sekilde kanamam gelmisti cok sukur bebegimde bisey yoktu. Kanamamdan sonra yine ara ara kahverengi lekenmelerim olmustu ve doktor tedirgin olmamam gerektigini soylemisti. Belirli bi sure devam etmisti. Ama sen yinede icinin rahat etmesi icin doktorunla tekrar konusabilirsin. Simdiden Allahim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin
Benimde bebeğimde sorun yok kalp atışları var kese etrafında 3 cm lik kanama var dedi doktor yatıyorum sürekli ama sabah ilk idrarımda hep koyu renkte kan geliyoru bel ağrım başladı bu belirsizlik beni mafediyor sürekli gidip görmek istiyorum kalp atışlarını inşallah biran önce atlatırımBenimde 10 haftalikken ayni sekilde kanamam gelmisti cok sukur bebegimde bisey yoktu. Kanamamdan sonra yine ara ara kahverengi lekenmelerim olmustu ve doktor tedirgin olmamam gerektigini soylemisti. Belirli bi sure devam etmisti. Ama sen yinede icinin rahat etmesi icin doktorunla tekrar konusabilirsin. Simdiden Allahim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin
- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 33
canm senn kacinci haftanda oldu bu olay bende de pihtilasma var igne aspirin kullaniyorum simdi yazdgini gorunce tedirgin oldumBen bu durumu iki ay kadar yaşadım fakat ben kansulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyordum bende pıhtılaşma olduğu için doz fazla gelmiş
14. Haftaya kadar sürdü coraspini bıraktım iğneyi kesinlikle bırakmadım çünkü üç kez bebeğimi kaybettim ama iğneyi göbekten yapıyordum emilimi hızlı oluyormuş kola geçtim ve kanama durdu yavaş yavaş kesildi benim kanamam kırmızı Ve sancılıydı bildiğin adet kanaması ama bebekte yada kesede bişey yoktu kanama alanı görülmedi ama yoğun kanama vardı kanama durduktan sonra bebeğin gelişimini takip ettim bebek büyüdü sanıyorum iki üç hafta sonra gerilik başladı Ve aspirine tekrar başladım bir daha kanama olmadıcanm senn kacinci haftanda oldu bu olay bende de pihtilasma var igne aspirin kullaniyorum simdi yazdgini gorunce tedirgin oldum
- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 33
anladim canm ben daha dun basladim direk koldan basaladik zatenGenelde aspirin kesiyor doktorlar iğneyide koldan yapmanı öneririm
Şuan kaç haftalıksın benim ara aramkahverengi siyaha yakın lekelerim geliyor ne zaman biter bu durum iğneyi popodan haftada 1 defa vuruluyorum günlük 3 adet progestran içiyorım ne Zaman son bulur inanın çok tedirginimBen bu durumu iki ay kadar yaşadım fakat ben kansulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyordum bende pıhtılaşma olduğu için doz fazla gelmiş
İlk başlarda bebek küçük olduğu için fazla geliyoranladim canm ben daha dun basladim direk koldan basaladik zaten
Benim hiç ağrım olmadı 10. Haftada bardaktan boşalırcasına kanamam oldu bebekte kalp atışı vardı 1 gece hastahanede yatttım ertesi günü çıkardılar evde istirahat ettim ertesi hafta gitttiğimde kese etradında kanama var dedi gene ağrım yok çok şükür bu kanama nasıl durur idrarımı yaptıktan sonra kahverengi lekeler geliyor devamlı kanamam yok bebeğe bir zararı olurmu kaç haftalıksın şuanda bebeğinn cinsiyeti ne erkek bebektw böyle sorunlar oluyor diye duymuştum14. Haftaya kadar sürdü coraspini bıraktım iğneyi kesinlikle bırakmadım çünkü üç kez bebeğimi kaybettim ama iğneyi göbekten yapıyordum emilimi hızlı oluyormuş kola geçtim ve kanama durdu yavaş yavaş kesildi benim kanamam kırmızı Ve sancılıydı bildiğin adet kanaması ama bebekte yada kesede bişey yoktu kanama alanı görülmedi ama yoğun kanama vardı kanama durduktan sonra bebeğin gelişimini takip ettim bebek büyüdü sanıyorum iki üç hafta sonra gerilik başladı Ve aspirine tekrar başladım bir daha kanama olmadı
Ben Doğum yaptım şu anda 10 aylık bi kızım var progesteron hap Ve pruloton iğne işe yaramamıştı bende benim kanamam koyu sarı kahve siyah derken kırmızıyla döndü haftalarca sürdü ama bunun sebebi kullandığım kan sulandırıcının dozunun ilk haftalarda fazla gelmesi idiŞuan kaç haftalıksın benim ara aramkahverengi siyaha yakın lekelerim geliyor ne zaman biter bu durum iğneyi popodan haftada 1 defa vuruluyorum günlük 3 adet progestran içiyorım ne Zaman son bulur inanın çok tedirginim
Maşallah atlatabilmişsin inşallah bende biran önce atlatırım ben folik asit ve progesrrandan başka birley kullanmıyorım dediğim gibi şuan kırmızı olan birşey yok kese etrafındaki kanam tedirgin ediyor beniBen Doğum yaptım şu anda 10 aylık bi kızım var progesteron hap Ve pruloton iğne işe yaramamıştı bende benim kanamam koyu sarı kahve siyah derken kırmızıyla döndü haftalarca sürdü ama bunun sebebi kullandığım kan sulandırıcının dozunun ilk haftalarda fazla gelmesi idi
Kan sulandırıcı kullanmıyorsan kanındaki trombosit oranı düşmüş olabilir ben üç kez bebeğimi kaybettim hiç birinde kanama olmadı pıhtı atmış vücut bebeklere kalbi duruyordu son gebelikte kan sulandırıcı iğne aspirin kullandım çık kanamam oldu ama kızım doğdu benim kız kardeşim de hiç bişey kullanmadığı halde gebeliği kanamalı geçti onun bebeğide kız dıBenim hiç ağrım olmadı 10. Haftada bardaktan boşalırcasına kanamam oldu bebekte kalp atışı vardı 1 gece hastahanede yatttım ertesi günü çıkardılar evde istirahat ettim ertesi hafta gitttiğimde kese etradında kanama var dedi gene ağrım yok çok şükür bu kanama nasıl durur idrarımı yaptıktan sonra kahverengi lekeler geliyor devamlı kanamam yok bebeğe bir zararı olurmu kaç haftalıksın şuanda bebeğinn cinsiyeti ne erkek bebektw böyle sorunlar oluyor diye duymuştum
Benim bi arkadaşımında kese etrafında kanama vardı oda Doğum yaptı bu arada folik asit kanını cıvıtır Ve kanında trombosit oranı düşükse kanama yapabilir ben kusmaktan folik asit içememiştimMaşallah atlatabilmişsin inşallah bende biran önce atlatırım ben folik asit ve progesrrandan başka birley kullanmıyorım dediğim gibi şuan kırmızı olan birşey yok kese etrafındaki kanam tedirgin ediyor beni
- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
canım korkma tedirgin olma 23.haftada pacalarımdan kan akarak gittim doktora bende coraspin ve kan sulandırıcı igne kullanıyorum plasenta rahim agzina yakin oldugu icin cok kanamam olmuş 15 gün surdu tamamen bitmesi.21 ocakta dogum yapıcam inşallah.rahat ol Allah yardımcımız olsun hepimizinMerhaba 11 haftalık hamileyim geçen hafta bardaktan boşalırcasına kanamayla hastahaneye gitttim bebeğimin kalp atışları göründü yat dinlen dedi ilaç verdi cuma günü tekrar gitttim yine kalp atışı vardı fakat kese etrafında kanama var dedi doktor yine 1 ay yatacaksın dedi şuanda koyu kahverengi siyaha yakın lekeler geliyor bu durumu yaşayan varmı varsa lütfennyazsın inanın çok endişeliyim
Benim hiç ağrım olmadı 10. Haftada bardaktan boşalırcasına kanamam oldu bebekte kalp atışı vardı 1 gece hastahanede yatttım ertesi günü çıkardılar evde istirahat ettim ertesi hafta gitttiğimde kese etradında kanama var dedi gene ağrım yok çok şükür bu kanama nasıl durur idrarımı yaptıktan sonra kahverengi lekeler geliyor devamlı kanamam yok bebeğe bir zararı olurmu kaç haftalıksın şuanda bebeğinn cinsiyeti ne erkek bebektw böyle sorunlar oluyor diye duymuştum
Bebeğinizin kesesi nasıldı peki
Maşallah atlatabilmişsin inşallah bende biran önce atlatırım ben folik asit ve progesrrandan başka birley kullanmıyorım dediğim gibi şuan kırmızı olan birşey yok kese etrafındaki kanam tedirgin ediyor beni
Kesenizin sekli normal miydi ben bugün hastaneye gittim doktorum kanamam oldugu icin büzüşme var ve düsük riskin var Dedi
Kesemle alakalı hiç birşey söylemedi bebeğin 4.7 mm dedi etradında.3 cm lik kanama alanı var dedi kaç haftalıksın sen ?Kesenizin sekli normal miydi ben bugün hastaneye gittim doktorum kanamam oldugu icin büzüşme var ve düsük riskin var Dedi