Hamilelikte kanama alanı

gulden coban

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
6
5
1
24
Merhaba hanımlar benim 10 haftalıkken kanamam oldu hatta baya oldu pedden üstüme geçti doktor bebek yaşıyor sağlıklı dedi şuandada kesenin yanında kanama alanı var ne zaman gider bu şekilde olup bebeğini sağlıklı dünyaya getiren anneler lütfen yazarmısınızz

Ben 21.haftadyim hala var, bebiş büyüdükçe toparlanıyor nokta kadar kalmış dedi dün kontrolde ama dikkat etmek lazım zorlamamk lazım, yorulmamak lazım, bol dinlenmek lazım, doktor ilaç vermiştir düzenli kullan onu da inşallah sıkıntı çıkmadan geçer gider

Merhaba benimde sizin gibi 11+5 haftalıkken oldu baya kanamam sonra kahverengi lekeye döndü kanama alanım var 18 haftalıgız cok az bi alanım kaldı doktor olabiliyor bu haftalarda dedi böyle olup kucagına alan cok kişide var canım zor ama gecicek

Çok teşekkür ederim yorum için içim en azından biraz olsun rahatladı..
İlk defa yaşıyorum 3. Hamileliğim ilk ikisi sorunsuz geçmişti buda gözümü korkutmadı değil doktor detaylı ultrasona yönlendirdi hematoma bakılması için sizde yaptırdınızmı

İnşAllah geçer gider canım insan korkmuyor değil ilk kanamam 10 haftalıkken oldu ikinci kanamam 10+3 de oldu şuan 12 haftalığız çok şükür bi kanamam yok ama içeride kanama alanı olduğunu söyledi doktor ver detaylı ultrasona yolladı

İnşallah geçer gider meraklanma

Yok doktorum kendi takip etti benim haftada bir kontrole gittim istirahat verdi progestam iğne ve fitil kullandım hala devam ediyorum inşallah gecicek korkmayın hayırlısıyla bebişkerimizi kucagımıza alalım insallah

Benim de 11 ve 18. hafta arası aktif kanama ve lekelenmem oldu sürekli yatıp ilaç kullandım. 21.haftadayım ultrasonda küçük kanama alanı görünüyor hala ama işe gitmeye başladım sorunsuz geçiyor şimdilik.

Yok doktorum kendi takip etti benim haftada bir kontrole gittim istirahat verdi progestam iğne ve fitil kullandım hala devam ediyorum inşallah gecicek korkmayın hayırlısıyla bebişkerimizi kucagımıza alalım insallah
İnşAllah canım bende progestesron kullanıyorum ve istirahat ediyorum sürekli

Çok şükür canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin demekki yaygın bişey ama insan ister istemez üzülüyor

Çok şükür canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin demekki yaygın bişey ama insan ister istemez üzülüyor
Amin canım senin de bebeğin sağlıkla gelsin çok haklısın her gün ağladım ama üzüntü stres şu süreçte inan iyi gelmiyor bebek için güçlü ol geçecek bu süreç de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…