Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik için hormon testi yapılması lazım diye biliyorum. Beta HCG hormonu değerine bakılıyor.Hanımlar merhaba bir sorum olacak acaba hamilelik normal rahatsızlık için verdiğimiz kanda belli olrmu yoksa hamilelik için kan alıp farklı bir şekilde mi bakıyorlar
Teşekkür ederim çocuk istiyoz uzun zamandır bı ilaçla rahmim yıkandi yumurtlamadan sonra doktor ne dediyse yaptık acayip migdem bulanıyor surekli halsizim ve kasıklarım ağrıyor yarın hastaneye gidicem normal rahatsizlik için kan alacaklar o yüzden sordum gebelik testi de yaptirmaya korkmuyom boş çıkarsa diyeHamilelik için hormon testi yapılması lazım diye biliyorum. Beta HCG hormonu değerine bakılıyor.
Gebelik durumum olabilir diye belirtin bakarlar ona daTeşekkür ederim çocuk istiyoz uzun zamandır bı ilaçla rahmim yıkandi yumurtlamadan sonra doktor ne dediyse yaptık acayip migdem bulanıyor surekli halsizim ve kasıklarım ağrıyor yarın hastaneye gidicem normal rahatsizlik için kan alacaklar o yüzden sordum gebelik testi de yaptirmaya korkmuyom boş çıkarsa diye![]()
Teşekkür ederimÖzellikle hamilelik şüphesi var olarak bilinmez ise beta hcg istemi yapmaz hekim ve belli olmaz tabi ki.
Rica ederim sorun belki o kandan da bakabilirler ya da en fazla bir tüp daha alırlar. Hekimin istem yapması önemli.Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimGebelik durumum olabilir diye belirtin bakarlar ona da
Ya alsınlar hep hüsran çok umutlanip boş çıkınca kendimi dagitiyom o yuzden zaten test yaptiramiyorum ya işte rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin ya rabbimRica ederim sorun belki o kandan da bakabilirler ya da en fazla bir tüp daha alırlar. Hekimin istem yapması önemli.
Canım benim şu mübarek ayın hürmetine allah gönlüne göre versin inşallah. Hayırlısıyla sana bir evlat nasip etsin.Teşekkür ederim çocuk istiyoz uzun zamandır bı ilaçla rahmim yıkandi yumurtlamadan sonra doktor ne dediyse yaptık acayip migdem bulanıyor surekli halsizim ve kasıklarım ağrıyor yarın hastaneye gidicem normal rahatsizlik için kan alacaklar o yüzden sordum gebelik testi de yaptirmaya korkmuyom boş çıkarsa diye![]()