• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kan testi

Mtcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
5
1
1
30
Hanımlar merhaba bir sorum olacak acaba hamilelik normal rahatsızlık için verdiğimiz kanda belli olrmu yoksa hamilelik için kan alıp farklı bir şekilde mi bakıyorlar

Hanımlar merhaba bir sorum olacak acaba hamilelik normal rahatsızlık için verdiğimiz kanda belli olrmu yoksa hamilelik için kan alıp farklı bir şekilde mi bakıyorlar
Hamilelik için hormon testi yapılması lazım diye biliyorum. Beta HCG hormonu değerine bakılıyor.

Hamilelik için hormon testi yapılması lazım diye biliyorum. Beta HCG hormonu değerine bakılıyor.
Teşekkür ederim çocuk istiyoz uzun zamandır bı ilaçla rahmim yıkandi yumurtlamadan sonra doktor ne dediyse yaptık acayip migdem bulanıyor surekli halsizim ve kasıklarım ağrıyor yarın hastaneye gidicem normal rahatsizlik için kan alacaklar o yüzden sordum gebelik testi de yaptirmaya korkmuyom boş çıkarsa diye🥺🥺

Teşekkür ederim çocuk istiyoz uzun zamandır bı ilaçla rahmim yıkandi yumurtlamadan sonra doktor ne dediyse yaptık acayip migdem bulanıyor surekli halsizim ve kasıklarım ağrıyor yarın hastaneye gidicem normal rahatsizlik için kan alacaklar o yüzden sordum gebelik testi de yaptirmaya korkmuyom boş çıkarsa diye🥺🥺
Gebelik durumum olabilir diye belirtin bakarlar ona da

Rica ederim sorun belki o kandan da bakabilirler ya da en fazla bir tüp daha alırlar. Hekimin istem yapması önemli.
Ya alsınlar hep hüsran çok umutlanip boş çıkınca kendimi dagitiyom o yuzden zaten test yaptiramiyorum ya işte rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin ya rabbim🥺

Kan alınan sarı tüpte bakılıyor betahcg. Doktor sizin şikayetinize ihtiyacınıza göre istek yapar. Eğer söylemezseniz gebelik bakılacağını tahlili girmez. Söylerseniz girer ve bakılır.

Canım benim şu mübarek ayın hürmetine allah gönlüne göre versin inşallah. Hayırlısıyla sana bir evlat nasip etsin.

Back
X