Merhaba ırmakcım bana baya testler yapıldı teslerimin sonucu normal geldi fakat burası şırnak-cizre küçük bir yer testi nasıl yaptılar titiz çalıştılar mı ben riske atmayacağım dedi ve bu iğneleri verdi canım. Şuan herşey normal gb 7 hafta oldum şükürler olsun birde şu kalp atışlarını görsem yüregime su serpilecek. İyi dileklerin ve duaların için Allah razı olsun canım Amin. hııı unutmadan benim göbekten çok acıdı ve hafif alerji oldum dr sordum zayıf olduğun için yağ dokun çok az olabilir o yüzden yapmıştır dedi beimde gözüm bir daha yemedi açıksası sağ kol sol kol birde bacaklardan yaptırıyorum. öptüm seni.
Merhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim ve clexane kullanıyorum daha önce düşüklerim oldu doktorum testler istedi ve sonuçlarım ne kadar normal degerlerde gelsede riske atmayacağım ve hamile kalır kalmaz gel iğneye başlayacağız dedi işte hemen hemen 1 aydır iğnemi vuruluyorum. ben koldan tercih ediyorum dönüşümlü olarak sağ-sol kol bacak denedim göbek denedim ki ala alahh yani göbekten canım çok yandı bazende morarmalatım oluyor şuanda yaklaşık 6 aylık kullanıcaz bakalım çok şükür şimdilik herşey iyi gb 5+4ken kesemi gördü ve haftasına göte normal ve güzel bir kese dedi 8 olayım kalp atışları için nasipse gideceğim. Allah bu konuda muzdarip olan tüm bayanların yardımcısı olsun tez elden sağlıklı bebeklere kavuşurlar inşallah.
Merhaba bayanlar
Benim de 1 düşük birde kürtaj geçti başımada.3 hamileliğimde Fraxiparin diye bi iğne yaptırıyordum günde iki kez.Bebeğim doğuma kadar sağlıklıydı.Ama olmayınca olmuyo işte.Daha sonra preeklemsiden kaybettim.İğne kullananlar özellikle son aylarda tansiyona dikkattttttttttttttt.Bide iğne olupta doğum yapanlar doğumlarını normal mi yokasa sezeryanla mı yaptılar?
Çektiğimiz sıksıntılar olacak bebişlerşimiz için.
merhaba şimşek ben aranıza yeni katıldım öncelikle çok geçmiş olsun bebeğin doğdumu yoksa karnındamı kaybettin çünkü benimde bebeğim doğdu 1 yaşına kadar yaşayabildi kan pıhtılaşması olduğunu doktorum anlamadı bebeğime oksijen gitmediği için bebeğim hipotonik olarak doğdu 3 ay ne ağladı nede düzgün beslendi emme bilmiyordu yavrum.seninkini anlamadım doğuncamı kaybettin
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.yazdıklarınız beni çok yakından ilgilendiriyor.sevgili bal kavanozu sorduğun soruya cevabım;2004 yılında aniden rahatsizlandım ve acilen hastaneye kaldırıldım.12 gün yoğun bakımda olmak üzere 45 gün hastanede yattım.kan pıhtılaşmasına bağlı karaciğer damarlarımda tıkanma olmuş doktor kontrolunde doğum kontrol hapı kullanmama rağmen ona bağlandı.4 yıldır kan sıvılaştırıcı ve pıhtılaşmayı engelleyici ilaçlar kullanıyorum.bildiğim kadarı ile doğum kontrol hapları ve sigara etkileşim yapıyor ben hiç sigara kullanmama rağmen hastalık gelişti dikkat etmenizi öneririm sevgiler..:icecream::icecream:[/QUay gerçektenmi geçmiş olsun canım off ya bana doktor ilacı yazarken öyle bişey sormadı bile ama ya korku düştü şimdi içime napıcam ben
evet benim hamile kalmadan önce ortaya çıkmıştı benim kanımdan fazla pıhtılaşma vardı.hamile kaldığından itibaren doğuma kadar clenaxe diye bir iğne vuruluyorsun koldan bacaktan veya karından insülün iğnesi gibi biraz pahalı ama eğer sosyal güvencen varsa heyet raporu ile ücretsiz alabiliyorsun fakat böyle durumda hamile kaldığın zaman çocuuğun plesantasında erken kireçlenme oluyor haberin olsun birde normal doğum yapamıyorsun canım...başka sormak istediğin bi şey varsa yaz onuda cevap verebilirim benim oğlum şimdi 15 aylık
ya rakadaşlar bişey sorabilirmiym aranızda doğum kontrol hapı kullanıpda kan pıhtılaşması yaşayan varmı yani sizdeki pıhtılaşmanın nedeni ne? ya bende 2 senedir hap kullanıyorum ve bi kaç tanede olsa günde sigara içiyorum korkmaya başladım gittim bebe aspirini aldım her gün içiyim diyorum
merhaba bal kavanozu;bende doğum kontrol hapını çok kullanmıştım ama ilk bebeğim doğduktan sonra kullanmaya başadım ilk oğlum çok sağlıklı doğdu ama sonra ikinci hamileliğimde düşük oldu üçüncüde ise bebeğim doğdu ama yaşamadı ben bunu araştırmaya karar verdim çünkü bebeğimin merkezi sinir sistemi etkilenmişti bu açıkça belliydi ama hiçbir prf. teşhis koyamadı bebeğimi kaybetiktek sonra başka doktora gittim başımdan geçenleri anlatınca hemen beni genetiğe sevk etti büyük ihtimalle kan pıhtılaşması dedi ve dediği gibi sonuç kan pıhtılaşmasıydı ama bunun için çok geç kalmıştım olsun yinede tekrar denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum benim sana tavsiyem hamile kaldığında doktorundan kesinlikle kan pıhtılaşma tahlilini iste çünkü onlar sen demessen yapmıyorlar bu tahlili ve bu tahlili her yer yapıyor fakat değerleri yüksek çıkarsa genetiğe sevk ediyor keşke bende bunu zamanında araştırsaydım hiç bunlar olmazdı.
bide bu kanda pıhtılaşma olup olmadığını öğrenmek için hastanede hangi bölüme gitmek gerek yine kadın doğumamı gitmem gerekiyo testi nasıl oluyo arkadaşalr
arkadaşlar msj görürseniz lütfen cevaplayın ben bebeğimi 7 haftalıkken kaybetmiştim devlet hastaneleri 3 bebek ölümünü beklediği için özel bir labratuarda yaptıracağım bu testi öncelikle pıhtılaşma olup olmadığını anlamak için hangi testleri yaptırdınız,bugün gideceği inşallah Ankaraya gören olursa lütfen acil yazsın şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?