Hamilelikte kan pıhtılaşması

güzincim bu sefer birlikte geçircez bu süreci. ama dikkat et kendine gecikme bu sefer ok..bende kendimi rahat tutmaya çalışıyorum leke olmasına rağmen daha gitmedim bugün 5+1 olduk gün sayıyorum. haftaya güzel haberler alıcaz inş:)) seni de bekliyoruz..

sedacım ne leke ne iğne nede...... yiyecek ekmeği varsa dünya gelir...annem hep yaşayacaksa taşın altında da olsa gene yaşar der.. gerçekten de. allahım herkese nasip etsin..çok güzel şeyler ...salı günü doktoruma kontrole gideceğim ege üniv.öncesi hazırlık .bakalım ne diyecek...
balım seda size iyi tatiller .....bebişlerinize iyi bakın teyzesinden de selamlar.....

sağol tatlım sana da ii tatiller ..salı günü için bol şans herşey yolunda gidecek bu sefer hayırlısıyla...

balım hayırdır neden canın sıkkın?ne olursa olsun sıkma canını.bebişle ilgili problem yok değilmi?ben dün gittim rutin doktor kontrolü smer filan..genetikte yani çalışmaya başlanılan panel cv4 tü galiba onun için kan verdim, herşey normal korunmayı bugünden itibaren kaldırdık folic plusa başladım bu kadar iyi yani...

bebekle ilgili bir sorunum yok allaha şükür.sorunum kendini bilmez insanlarla.hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorum.evden dışarıya çıkmak bile istemiyorum hiç kimseyi görmemek için.
herşey iyiyse sevindim.inşallah bebek haberini en kısa zamanda alırız.

balım sakın yapma bunu kendine o değmeyecek insanlar yüzünden en güzel günlerinin tadını niye çıkartmıyorsun..inadına gene yapacaksın...düne dönemiyorsun niye kendine eziyet ediyorsun....kendini düşünmüyorsan bebişini düşün yapma .önce sen sonra bebiş gerisi boş ya takma kafana keşke yapabileceğim birşeyler olsa.tşk ederim.

selamlar:))) ben geldim. yarın kalp atışı ve kese için gidiyorum kızlar dua edin. iğnelere bile alışmaya başladım.lekeler tamamen durdu şükür. bakalım yarın Allah nasip ederse bebişimi görürüm. asıl yarından sonra daha da rahatlıcam. sıcaklar perişan ediyor sadece evden çıkmak bile zor geliyo sıcaktan. sizler nasılsınız. güzincim bol şans:) balım sende lütfen kendini üzme başkaları için bebişin ve sen asıl önemli olan kendinize ii bakın yarın için dua edin :))

dualarım seninle sedacım.kalp atımını duyunca inanki çok mutlu olucaksın.bende pazartesi doktordaydım ikili testlerim yapıldı.ultrasyonda biraz bebeği izlettirdi doktor bana.ellerini kollarını oynatıyordu.cinsiyetinide öğrendim sayılır.3 hafta sonra daha da kesinleşicek.şimdilik oğluşum olucak gibi.
insanlar anlamasada halimi burada benim yaşadıklarımı anlayabilen arkadaşlarımın olması bile benim için teselli.çünkü aynı şeyi yaşayan anlıyor birbirinin halinden.

seda tşk. ederim.kimbilir nasıl heyacanlısındır...güzel sağlıklı haberlerini beklyorum...lekelerin durması çok güzel gönlüne göre olsun hersey dualarım sen ve balımla ....sende izmirdeymişsin yeni gördüm bu sıcaklarla nasıl basa çıkacağız yarın 41 derece diyorlar dikkat et..sonuçtan haberdar et hemen

balım üzme kendini yeter...bu ruh halinden çık...bebeğin için ama testlerinde iyi çıkacaktır güzel şeyler düşün

kızlar şimdi geldim. keseyi gördük:))) ama kalp atışı yok daha. sdoktor geç yumurtlama olmuş olabilir dedi. karın üstü baktı zaten kese var. kalp için 10 gün sonra gel dedi. umarım kalbide duyarız. yaklaşık 1 hafta geriden geliyor..

sevindim seda.kaç haftalık şu anda seninki.7 haftalıkken gözüküyor kalp atışı.

canım benim bir tanıdığımında başına aynı şey geldi hamilellikte kan pıhtılaşması olmuş ve oda doğumuna kadar ama onunki 3/5 aydan sonra anlaşıldı her gün 1 tane göbekten iğne vurundu sanırım 150 iğne falan ve şimdi nur topu gibi bir evladı gayette sağlıklı

sevindim seda.kaç haftalık şu anda seninki.7 haftalıkken gözüküyor kalp atışı.

cevap yazdım ama gözükmüyor... canım benim 6 hafta oldu tam ama kese 5+2 gibi yumurtama geç olmuş olabilirmiş dediğim gibi. dktor sorun etmedi aslında.10 gün sonra gidilecek yine..

seda cok sevindim gözün aydın 10 gün sonra daha iyi haberler alacaksın öyle düşün ..daha sonraki haftalarda o 1 haftayıda kapatırsınız.kendine iyi bak canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…