baytar merhaba canım artık geldim evime bol bol yazarım artık canım bu düşündüklerini bende yaşıyorum hamilelik bekliyorum nezaman olacak bilmiyorum ama çok korkuyorum ama umudumu yitirmiyorum sende umudunu yitirme istanbuldada dr.lara sordum bu hastalığımızı basit diyorlar herkezin dediği iğneler canım üzülme msn katıt edecem seni görüşelim ozaman öptüm bayyy
cingenem mutlaka haberleşelim bende hazırlıklara başladım ama tık yok bakalım ne olacak hamile kaldığımızda haberleşelim kendine iyi bak
canım vallag seni bilmem ama ben coktan umudumu kestim buayda olmadı gibiya neyse mevlam hakkımızda hayırlısını versin heriki cihanda hepimize bütün isteyenlere hayırlıca evlat nasip etsin birgün gelecek birgün olacak...:teselli:
ben yeni üye oldum.aynı rahatsızlığı taşıyorum
ben yeni üye oldum.aynı rahatsızlığı taşıyorum
Herkese merhabalar!
Benim ikinci düşüğüm ve genetik araştırma yapıldı.Bişey çıkmadı.Ama kan pıhtılaşması var.Bebeğim 9. haftaya kadar geldi.Gelişti, kalp atımı duyuldu yavrumun.Sonra öldü.Beslenemediği için ölmüş kuzum.Kürtajla onu benden aldılar.Nisanın 17'sindeydi.Bugün hala adet olamadım.En çok üzüldüğüm canım kadar sevgdiğim eşime bebek verememek.Onun parçasını dünyaya getirerememek.Gebe kalana kadar hergün bir bebe aspirini kaldıktan sonra HEPARİN kullanacakmışım.Heparinle ilgili araştırma yapan var mı?Ben biraz baktım da dünya üzerinde 100'ün üzerinde kadın ölümüne yol açmış.Kafamı karıştırıyor.
Herkese merhabalar!
Benim ikinci düşüğüm ve genetik araştırma yapıldı.Bişey çıkmadı.Ama kan pıhtılaşması var.Bebeğim 9. haftaya kadar geldi.Gelişti, kalp atımı duyuldu yavrumun.Sonra öldü.Beslenemediği için ölmüş kuzum.Kürtajla onu benden aldılar.Nisanın 17'sindeydi.Bugün hala adet olamadım.En çok üzüldüğüm canım kadar sevgdiğim eşime bebek verememek.Onun parçasını dünyaya getirerememek.Gebe kalana kadar hergün bir bebe aspirini kaldıktan sonra HEPARİN kullanacakmışım.Heparinle ilgili araştırma yapan var mı?Ben biraz baktım da dünya üzerinde 100'ün üzerinde kadın ölümüne yol açmış.Kafamı karıştırıyor.
tşk evet kan pıhtılaşması .Ya siz de cocuk varmı
canım evet iğne kulandım bebek ispirini ve ayrıca b12 iğneleri kulandım günde 4 tane 2 tanesi fraxparin kan pıhtılaşması ile ilgili.Tabi zor bi süreçti doktorum çok iyiydi önce allah sonra onun sayesinde sağlık lı doğdu kızım
ırmak1979 sormak istediğin birşey varsa elimden geleni yapmak isterim tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?