Merhaba hanımlar hayırlı akşamlar. 17 haftalık hamileyim ve iş görünce bel kalça ağrılarım çok fena artmaya başladı önceden bu kdr agrimazdi ama 2 gündür öyle bı ağrım oluyor ki toparliyorum önceki akşam gece tuvalete gitmek için kalktım inanın yürüyemedim öylece kaldım adım atamadım eşim geldi kollarımdan sıkıca tutup yardım etti kapıya kadar gerisi ben halederim deyip gittim ama yürüyemedim inanın ki duvar kapı masa gibi yerlere güçlükle tutundum afedersiniz tuvalet ihtiyacımı gidereceğim ama ellerimi bırakıp üstümü çıkaramadım mesela inanılmaz bişeydi hayatım boyunca ilk defa böyle bişey yaşadım çıkarken eşim tekrar geldi yardım etti yatağa kadar taşıdı tutu beni en kötü kalça ağrı yaşadığım bı geceydi bugün sadece eve makina atım ve evin tozunu aldım belim agriyinca dinleniverdim hemen yine kötü olur diye korktuğum için kayınvalidem gile gittik geldik yarım saattir yine ağrı girdi topallayarak geldim eve zar zor annemde babamda bel fıtığı var bende de muhtemelen vardır diye düşünüyorum hamilelikten öncede olurdu ama bu kadar değildi nadiren olurdu çok fazla kendimi yordugum zaman olurdu birde şimdi hamilelik ilerledikçe çok fazla artmaya başladı bu beni çok üzüyor çok ağrım oluyor çünkü bu durumda ne yapabilirim doktora gitsem bişi yapar mı ya bel fıtığından oluyorsa bişi yapamaz diye düşünüyorum lütfen aranızda yaşayan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim gerçekten zorlanıyorum çünkü eşim çalışınca yalnız kaliyorum evde oyzen napmam gerekir bı kaç hafta sonra kontorole gidicem ozaman da anlatacağım doktoruma o zamana kadar napmam gerekir size sormak istedim şimdiden teşekkür ederim hanımlar
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Hamilelikte kalça ağrısı
- Konu Sahibi mav1s
- Başlangıç Tarihi