Cuma akşamı acile gittim 933 dedi doktor 2 günde bir kan ver dedi yarında sağlık ocağına gidicem uygulamaya son adet tarihimi yazdığımda 3 hafta yazıyor kahverengi akıntı gelince dünde siyah olunca korktum biraz allah korusun normal değilmi diye düşündümİki gün önce de sonra da 933mu çıktı, benim 9.haftaya kadar lekem devam etti problem yok orada da beta artmadi mı yani ayni mı kalmis
933 beta 3 haftalık gebelik olamazMerhaba arkadaşlar 2 gün önce 933 betayla hamile olduğumu öğrendim ve adet günümden 3 4 gün önce hafif kan hemen sonrasında kahverengi lekelerim oldu 1.5 2 gün sürdü sonra beyazımsı akıntı geldi tamam bitti dedim sonra yeniden başladı hamilelik testim pozitifti zaten ama pazartesi günü sağlık ocağından kan testi verip kesinleştiririm diye düşündüm o gece yeniden başlayınca çok korktum acile gittim ve betam 933 çıktı o günde siyah çamur gibi akıntım gelmiş bel ağrılarımda oldu o gün aykatayken filan leke demiyorum gözle görülür şeklindeydi az önce yine beyaz akıntımsı oldu geçti diyemiyorum 4 gündür sürekli leke ped hep takıyorum normalmi başına gelen varmı birde arkadaşlar 2.5 3 haftalık gebelikte 933 beta normalmi sizce yükselmesi nasıl kötü hissediyorum ilk gebeliğim
23 aralıkta başladı 28 aralıkta bitti neden çokmu düşük neden öyle dediniz933 beta 3 haftalık gebelik olamaz
En son ne zaman adet oldunuz
Yani ilk başladığı gün ?
Tam 4 haftalık hamilesiniz23 aralıkta başladı 28 aralıkta bitti neden çokmu düşük neden öyle dediniz
Leke olurken belimde ağrıyor kaşık ağrılarım devam ediyor oturup kalkarken inşallah sağlıklı bir gebeliktir doktorda iki günde bir kan ver dedi kimyasalmı betada düşme varmı deyince birde kahverengi akıntıları görünce korkuyorum yarını bekleyemedimKahve siyah lekeler eski kan, kırmızı kan yeni kanama demek sıkıntı olan kırmızı kan, asıl mesele betanin artıp artmaması, sen bı yarın beta baktir da ona göre yorum yapalım böyle yorum yapmak zor
Nasıl 4 haftalık oluyor ki daha bugün ayın 19u regl gecikmesi de olmamışTam 4 haftalık hamilesiniz
3 hafta değil
Yüksek demek istedim yani güzel
Yaaa gerçektenmi ultrason filanda yapmadı son adet tarihimi sordu birde çok sıra vardı çok kalabalıktı 2 haftalık demiştide şimdi baksam görünmez dedi çokta ilgilenmedi zaten inşallah öyledir ve sağlıklıdırTam 4 haftalık hamilesiniz
3 hafta değil
Yüksek demek istedim yani güzel
Merhaba sağda ya da sol tarafta belirgin bir ağrınız var mıMerhaba arkadaşlar 2 gün önce 933 betayla hamile olduğumu öğrendim ve adet günümden 3 4 gün önce hafif kan hemen sonrasında kahverengi lekelerim oldu 1.5 2 gün sürdü sonra beyazımsı akıntı geldi tamam bitti dedim sonra yeniden başladı hamilelik testim pozitifti zaten ama pazartesi günü sağlık ocağından kan testi verip kesinleştiririm diye düşündüm o gece yeniden başlayınca çok korktum acile gittim ve betam 933 çıktı o günde siyah çamur gibi akıntım gelmiş bel ağrılarımda oldu o gün aykatayken filan leke demiyorum gözle görülür şeklindeydi az önce yine beyaz akıntımsı oldu geçti diyemiyorum 4 gündür sürekli leke ped hep takıyorum normalmi başına gelen varmı birde arkadaşlar 2.5 3 haftalık gebelikte 933 beta normalmi sizce yükselmesi nasıl kötü hissediyorum ilk gebeliğim
Gebelik adet başlangıcından hesaplanıyor.Nasıl 4 haftalık oluyor ki daha bugün ayın 19u regl gecikmesi de olmamış
26 günde bir adet görüyorum normalde ama geçen ay 28. Günde olmuştumNasıl 4 haftalık oluyor ki daha bugün ayın 19u regl gecikmesi de olmamış
Ağrı diyememde oturup kalkarken sol tarafımda batma oluyor ama her zaman değil çopunlukla diyebilirim ama bugün bir kaç kere sağ tarafımada vurdu iğne batması gibiMerhaba sağda ya da sol tarafta belirgin bir ağrınız var mı
İnşallah öyledir ultrason bakar herhalde o zamanGebelik adet başlangıcından hesaplanıyor.
Doktora gittiğinde zaten o da sana son adet tarihini soracak.
28 günlük hamilesin o da 4 hafta yapıyor.
Anladım, sağlıkla devam eder inşallahAğrı diyememde oturup kalkarken sol tarafımda batma oluyor ama her zaman değil çopunlukla diyebilirim ama bugün bir kaç kere sağ tarafımada vurdu iğne batması gibi
Amin inşallah çok teşekkür ederimAnladım, sağlıkla devam eder inşallah
Evet bugün hiç kalkmadım diyebilirim o akıntı beyaza döndü hamileliğimi bilmediğim için bir kaç gün öncesine kadar hep dışarılarda akşama kadar geziyordumAğrılar olur doğuma kadar olacak, dayanilmazsa dinlenince gecmiyorsa kırmızı kanama varsa o zaman sıkıntılı gebelik sayılır, onun dışında dinlenince geçen bölgesel ya da genel ağrılar, kramplar, batmalar gebeliğin en rutin olayı zaten
Dinlen leke icin progestan verdi mi, gebelik durumunu bilmediginden vermemiş olabilir, betan düzenli artar leke devam ederse polklinige randevu alıp git ya da bı özele git devlet ilk haftalarda ilaç vermeyi uygun görmüyor çünkü, nasıl için rahat edecekse, tabii önce düzenli beta takibi gerekiyorEvet bugün hiç kalkmadım diyebilirim o akıntı beyaza döndü hamileliğimi bilmediğim için bir kaç gün öncesine kadar hep dışarılarda akşama kadar geziyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?