• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Kahverengi Kanama

İnşallah cnm günde kaç kez alacaksın dedi? Sana akıbeti ne zaman belli olur dedi?
Sabah aksam tok 1er tane.
En erken sali gunu vajinal usg ile gozukur dedi kesisi. Allahimm insallah keseyi goruruz, kalp atisini duyariz haftayaaa :nazar: herkese yasatsin rabbim bu duyguyu.
Lekelenmeleri artik dert etmiyorun canim ben. Uzulmekten baska bise degil. Stres yapmamak lazim. Dinlenip bol su icmek lazim.

Sabah aksam tok 1er tane.
En erken sali gunu vajinal usg ile gozukur dedi kesisi. Allahimm insallah keseyi goruruz, kalp atisini duyariz haftayaaa :nazar: herkese yasatsin rabbim bu duyguyu.
Lekelenmeleri artik dert etmiyorun canim ben. Uzulmekten baska bise degil. Stres yapmamak lazim. Dinlenip bol su icmek lazim.
Cnm haftaya kalp atışını duyamazsan endişelenme çünkü kalp atışı için erken olabilir.benim bebegım daha Buyük sanırım ama haftaya belki duyarız dedi doktor.inşallah bebeklerımızı kucagımıza alıp bu günleri gülerek geçeriz cnm.bol bol dinlen sende.hala kanaman devam ediyor mu?

ikinci hamileliğim ve ikisindede lekeyi bırakın baya kanamam vardır.
üzmeyin kendinizi,bol bol dinlenin yatarken ayağınızın altına yastık koyun doktorum bana öyle söylemişti.
Rabbim sağlıkla meleğinizi kucağınıza almayı nasip eylesin.

Cnm haftaya kalp atışını duyamazsan endişelenme çünkü kalp atışı için erken olabilir.benim bebegım daha Buyük sanırım ama haftaya belki duyarız dedi doktor.inşallah bebeklerımızı kucagımıza alıp bu günleri gülerek geçeriz cnm.bol bol dinlen sende.hala kanaman devam ediyor mu?
Aynen canim 7. Haftada da olabilir. Allah bilir orasini. Lekem geliyo ama azaldi baya. Simdi progestana basladim. Acaba lekelenmeyi bitirir mi dersin?
Haftaya keseyi gorurum insallah :)

üzmeyin kendinizi,bol bol dinlenin yatarken ayağınızın altına yastık koyun doktorum bana öyle söylemişti.
Bende cook uzuldum ama dedim uzulmekle gecmiycek. Dinleniyorum bakalim.
Guzel dilekleriniz icin cok tesekkurlerrr. Amin :)

Amin inşallah bu gibi şeyleri duyunca banada umut oluyor bebegım diger bebekler gibi annesine tutunur diye.

Bu anlattıklarını bende yaşadım canım sakın kendini üzme strese girme benimde leke gelmişti ilk haftalar o zaman vajinal bakılınca görünüyordu ve daha sadece kese vardı progestanı içtim ve hep yattım sonra geçti dün yine oldu hafif kahverengi hemen yattım sonra hiç olmadı olabiliyor ilk üç ayda böyle şeyler sen iyi olki bebeğin sana sımsıkı tutunsun ayrıca kalp atışları içinde henüz erken kalp atışları 7. haftadan sonra anca duyuluyor :KK39::KK39:

Bende 8+4 günlük hamileyim kamile kaldıktan sonra akıntım biraz fazlalaştı normale göre sarı renkte oluyodu bugün yine çok yoğun bi şekilde geldi buraz koyuydu ama kahverengi değilde koyu sarıydı ve daha sonra günlük ped koydum bi kaç damla kahverengu leke gelmiş yine çok koyu değil ama sarı dan baya koyu çok endişelendim ilk defa oldu bu haftaya kadar düşük kanaması falan değil demi progestan kullanıyorum zaten bide kan ilacı kullanıyorum içinde vitamin folik asit falanda içeriyo acaba onun yüzünden mi oldu ki bide kızlar bişe sorcam Allah korusun bebeğin kalp atışı durduğu zaman düşer değilmi yani durmaz rahimde o şekil en son geçen hafta gitti duydum kalp atışlarını 1 ay sonra gidicem merak ediyorum da normalde hiç stres yapmam içimi ferah tutarım da dün istemeden bişeler oldu için yinede baya endişelendim aklıma takmadan duramıyorum

Bende 8+4 günlük hamileyim kamile kaldıktan sonra akıntım biraz fazlalaştı normale göre sarı renkte oluyodu bugün yine çok yoğun bi şekilde geldi buraz koyuydu ama kahverengi değilde koyu sarıydı ve daha sonra günlük ped koydum bi kaç damla kahverengu leke gelmiş yine çok koyu değil ama sarı dan baya koyu çok endişelendim ilk defa oldu bu haftaya kadar düşük kanaması falan değil demi progestan kullanıyorum zaten bide kan ilacı kullanıyorum içinde vitamin folik asit falanda içeriyo acaba onun yüzünden mi oldu ki bide kızlar bişe sorcam Allah korusun bebeğin kalp atışı durduğu zaman düşer değilmi yani durmaz rahimde o şekil en son geçen hafta gitti duydum kalp atışlarını 1 ay sonra gidicem merak ediyorum da normalde hiç stres yapmam içimi ferah tutarım da dün istemeden bişeler oldu için yinede baya endişelendim aklıma takmadan duramıyorum
Neden bu kadar evham yapmışsın biz kadınlar hep kötüyü kendimiz çağırıyoruz sakin ol güzel şeyler düşün bak ben kaçtir lekenme yaşıyorum ama artık Rabbim ne derse o olur diyorum bebeğin düşeceği varsa düşer zaten tutamayiz Allah meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ama stres yapma bu bebeğe çok zarar verir bende 3 hafta sonra ikili test için gidicem bende merak ediyorum ama neden kalbinin durmus olma ihtimalini düşünüyorsun ki güzel şeyler düşün ayrıca kalbi duran bebek dusmeyebilir kürtajla alıyorlar Allah korusun canım güzel düşün güzel olsun

Cnm doktoruna anlat durumu beklemeden git kontrole en azından için rahat eder.hem sor neden böyle bir şey olmuş muayne etsin seni.

Bende 8+4 günlük hamileyim Allah korusun bebeğin kalp atışı durduğu zaman düşer değilmi yani durmaz rahimde o şekilde

Allah kimsenin başına vermesin. Canım kalbi durunca bebek düşmüyor malesef. Ben 9 haftanin icindeyken muayeneye gidince ogrenmistim bebeğin kalbinin durdugunu. Doktor iki hafta evvel bebek ölmüş demişti. Hiç bir belirtim olmamıştı. Sadece bulantilarim kesilmisti. Bende 9 haftaya geldik de duzeldim sanmıştım. Meğer hamilelik belirtileri kesiliyormus bebegin kalbi durunca. Başkaca da bir belirti olmuyor.

Rabbim hepimizden uzak etsin

Back