• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Kahverengi Kanama

watermelon_watermelon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
1.209
658
88
Kızlar merhaba,bugün sabah 11 de kahverengi kanamam oldu.hemen hastaneye gittim doktor renkli doopler çektirdi.bebegım normalde 5+2 günlük fakat renkli dooplerde 5 haftalık çıktı.kalp atısıda alınamadı.doktorum bebeğin geç dollendıgı için kalp atışı alınanamıs olunabılecegını yada yaşamıyor olabileceğini söyledi.1 hafta sonra kalp atışını tekrar almaya çalışacaklar eğer alamazlarsa....dilim varmıyor...progestoron ilaç ve bebe aspırını verdi ayrıca folık asıtte kullanıyordum zaten.yine kanamam olursa acil gelmemi istedi.hep yatmamız istedi.benimle benzer sorunu yaşayan var mız?lütfen yardımcı olun ruh sağlığım yıkılmış durumda...

Kızlar merhaba,bugün sabah 11 de kahverengi kanamam oldu.hemen hastaneye gittim doktor renkli doopler çektirdi.bebegım normalde 5+2 günlük fakat renkli dooplerde 5 haftalık çıktı.kalp atısıda alınamadı.doktorum bebeğin geç dollendıgı için kalp atışı alınanamıs olunabılecegını yada yaşamıyor olabileceğini söyledi.1 hafta sonra kalp atışını tekrar almaya çalışacaklar eğer alamazlarsa....dilim varmıyor...progestoron ilaç ve bebe aspırını verdi ayrıca folık asıtte kullanıyordum zaten.yine kanamam olursa acil gelmemi istedi.hep yatmamız istedi.benimle benzer sorunu yaşayan var mız?lütfen yardımcı olun ruh sağlığım yıkılmış durumda...
cogu zaman dınlenerek gecebılıyor uzulmeyın uzuldukce kotu seyler aklınıza geldıkce arastrdıkca daha kotu olacaksınız..
lekelenme dıye tabır edılen bu durumu benım gıbı ysayıp dusukle sonuclanan da var hamılelıgını tamamlayan da var..her hamılelık kısıye ozel bır durumdur.bırının basına gelen sızın de gelecek anlamı tasımaz.Bol bol dua edın

Canım benimde senin haftalarda kahverengi lekelenmelerim oldu Progesteron 3 tane fitil olarak kullanmama rağmen devam etti doktor 10 gün rapor verdi yat dedi ardından okula döndüğümde daha arttı kahverengilik ve iğneye başladık 11haftaya kadar progestan ve proluton iğne ile devam ettik şimdi hala iğne oluyorum 5 günde bir 2 aydır kahverengilik yok ama doktor genede devam ettiriyor iğnelere buarada coraspine de kullanıyorum

cogu zaman dınlenerek gecebılıyor uzulmeyın uzuldukce kotu seyler aklınıza geldıkce arastrdıkca daha kotu olacaksınız..
lekelenme dıye tabır edılen bu durumu benım gıbı ysayıp dusukle sonuclanan da var hamılelıgını tamamlayan da var..her hamılelık kısıye ozel bır durumdur.bırının basına gelen sızın de gelecek anlamı tasımaz.Bol bol dua edın
sızın şimdi bebegınız var mı?amin inşallah bir şey olmaz.Rabbıme sıgındım

Canım benimde senin haftalarda kahverengi lekelenmelerim oldu Progesteron 3 tane fitil olarak kullanmama rağmen devam etti doktor 10 gün rapor verdi yat dedi ardından okula döndüğümde daha arttı kahverengilik ve iğneye başladık 11haftaya kadar progestan ve proluton iğne ile devam ettik şimdi hala iğne oluyorum 5 günde bir 2 aydır kahverengilik yok ama doktor genede devam ettiriyor iğnelere buarada coraspine de kullanıyorum
Bana sadece hap verdi igne vermedi.bebegınızın sağlığı iyi Dımı?

Bacaklarını havaya dikip yat..inşallah bebeğin seninledir..
Benımde ılk haftalarda ufak kanamalarım olmuştu..

5 haftalıkken sadece kese gorunur..benımkının kalp atışı 7.haftada alınmıştı..

Sakın ol ve yat..stresten etkılenmesın..

Bacaklarını havaya dikip yat..inşallah bebeğin seninledir..
Benımde ılk haftalarda ufak kanamalarım olmuştu..

5 haftalıkken sadece kese gorunur..benımkının kalp atışı 7.haftada alınmıştı..

Sakın ol ve yat..stresten etkılenmesın..
Cnm kesem 4 haftalıktan beri göründü vajınal ultrosonda.annemlerde kalıyorum zaten annem bakıyor bana progesteron resmen sarhoş gibi etti.Rabbıme sıgındım...

Benimde pazartesinden beri geliyor canim.
Beta hcg takibi yapiyoruz cunku henuz vajinal ultrason ile gorunmedi.
Beta hcg 2 gun arayla 108, 170 cikti. Bugun yinr kan verdim gorcez sonucu.
Bana ilac vermedi, bugun istiycem :(

Benimde pazartesinden beri geliyor canim.
Beta hcg takibi yapiyoruz cunku henuz vajinal ultrason ile gorunmedi.
Beta hcg 2 gun arayla 108, 170 cikti. Bugun yinr kan verdim gorcez sonucu.
Bana ilac vermedi, bugun istiycem :(
Benim dun bir kere kahverengi kanama geldi daha gelmedi.ben folık asit bebr aspırını ve progestoron kullanıyorum.bu kanamalar için en iyisi progestoron birde kesede kan olup olmadığını renkli dooper çekerek anlıyorlar bana çektiler Allahima şükür kesede kan yok Muş bırde onu çektir.

Amin inşallah.ben şimdi annemde kalıyorum.doktor sadece yat Uzan yemek ye tuvalete git dedi.başka bir şey yapma dedi.sana doktorun aynılarını dedi mı?
Dedi ama calisiyorun canim :( masa basi oldugu icin surekli oturuyorum. Lavaboya yemege gdyrm okdr. Eve gidince de yemek yapmyrm annem yapiyo. Surekli uzaniyorum

Dedi ama calisiyorun canim :( masa basi oldugu icin surekli oturuyorum. Lavaboya yemege gdyrm okdr. Eve gidince de yemek yapmyrm annem yapiyo. Surekli uzaniyorum
Cnm progestoron çok ağır bir ilaç sarhoş gibi oluyorsun konuşman değişiyor basın dönüyor.hatta doktorum bana önce dedi kı calısıyormusun hayır dedim rapor verecektım dedi.o zaman doktora git ilacı uygun görürse rapor iste cnm

Cnm progestoron çok ağır bir ilaç sarhoş gibi oluyorsun konuşman değişiyor basın dönüyor.hatta doktorum bana önce dedi kı calısıyormusun hayır dedim rapor verecektım dedi.o zaman doktora git ilacı uygun görürse rapor iste cnm
kaç mg.lik kullanıyorsun ilacı. Benim de başımı fena yapıyor akşam içiyorum sonra da kafayı yastığa koyduğum gibi uyuyorum :)

Back