Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte kahverengi be çamurumsu leke
- Konu Sahibi Nr Srkn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- erken gebelik gebelik kahverengi lekelenme kürtaj
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Kasım 2017
- 222
- 145
- 23
Devamlı olarak siyah gelmiyo gün içersinde 1 yada 2 kez siyah ve çamurumsu gibi progestan kullanıyorumAma siyah olması endişelendirdi beni bence acile gitmelisiniz.
- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.932
- 298
Devamlı olarak siyah gelmiyo gün içersinde 1 yada 2 kez siyah ve çamurumsu gibi progestan kullanıyorum
Ama progestana rağmen böyle geliyorsa normal olmayabilir. Benim hemen kahve rengi akıntımı kesiyordu. Ağızdan mı yoksa vajinal mı kullanıyorsunuz? Ben vajinal kullandım ve ikinci haptan sonra kesiliyordu hemen
- 3 Kasım 2017
- 222
- 145
- 23
Dün akşam basladım kullanmaya 2. Hapımı hemen hemen 2 saat önce içtim 200 mg agız yoluyla kullanıyorum vaginal kullanmıyorumAma progestana rağmen böyle geliyorsa normal olmayabilir. Benim hemen kahve rengi akıntımı kesiyordu. Ağızdan mı yoksa vajinal mı kullanıyorsunuz? Ben vajinal kullandım ve ikinci haptan sonra kesiliyordu hemen
- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
eski kan olablr ama yinede acile gitmelsn usg ile bakilmali bence bekleme ihmale gelmezDevamlı olarak siyah gelmiyo gün içersinde 1 yada 2 kez siyah ve çamurumsu gibi progestan kullanıyorum
- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
vajinal daha etkilidr.bende ilk uc ay kullandim iki agizdan bi alttan gecelri kullaniyodm vajinaliDün akşam basladım kullanmaya 2. Hapımı hemen hemen 2 saat önce içtim 200 mg agız yoluyla kullanıyorum vaginal kullanmıyorum
- 3 Kasım 2017
- 222
- 145
- 23
Kahverengi leke geldiginde acile gittim ugs ile baktı herhangi bi kanama yok dedi istirahat ve bol su dedi akıntı gecmeyince dün akşam Progestan a başladımeski kan olablr ama yinede acile gitmelsn usg ile bakilmali bence bekleme ihmale gelmez
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Benim de progestana başladığımda olmuştu, kahverengi ve siyaha yakın. Doktora gittim apartopar. Bi sorun yok progestan yapabiliyor dedi doktorum.sonra kesildi zaten. Kahverengi ve koyu renkli alıntılar tehlike arzetmiyor eski kan olduğunu gösteriyor koyu renkler. Kırmızı olursa telaş yap ama şu an bence bi sorun yok. Istersen yine de doktoruna sor tabi
- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.932
- 298
Dün akşam basladım kullanmaya 2. Hapımı hemen hemen 2 saat önce içtim 200 mg agız yoluyla kullanıyorum vaginal kullanmıyorum
Vajinal daha etkilidir aslında. Bilemedim ben olsam acile giderdim sanırım. Belki de eski kandır..
- 3 Kasım 2017
- 222
- 145
- 23
Teşekkür ederim yarın gidicem inşallah özel muayneye içim rahat etsin en azından korkuyorum cünküBenim de progestana başladığımda olmuştu, kahverengi ve siyaha yakın. Doktora gittim apartopar. Bi sorun yok progestan yapabiliyor dedi doktorum.sonra kesildi zaten. Kahverengi ve koyu renkli alıntılar tehlike arzetmiyor eski kan olduğunu gösteriyor koyu renkler. Kırmızı olursa telaş yap ama şu an bence bi sorun yok. Istersen yine de doktoruna sor tabi
- 3 Kasım 2017
- 222
- 145
- 23
Umarım öyledir yarın özel muayeneye gidicem inşallah kalp atıslarını duyarınVajinal daha etkilidir aslında. Bilemedim ben olsam acile giderdim sanırım. Belki de eski kandır..
- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.932
- 298
Teşekkür ederim yarın gidicem inşallah özel muayneye içim rahat etsin en azından korkuyorum cünkü
Bence de gitmelisiniz umarım herşey yolundadır :)
- 3 Kasım 2017
- 222
- 145
- 23
Teşekkür ederim inşallah :)Bence de gitmelisiniz umarım herşey yolundadır :)
Bende ilaç ve iğne verdi cora aspirin bir dr verdi kullanıyorumDün akşam basladım kullanmaya 2. Hapımı hemen hemen 2 saat önce içtim 200 mg agız yoluyla kullanıyorum vaginal kullanmıyorum